Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
vag
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από vag »

Μια συμβουλη Απο Τον "παλιο" που Απολυθηκε πριν απο Λιγο καιρο. Κοπελιες Και "μαγκες" Σκεφτειτε ΚΑΛΑ τι Κανετε Πριν Το κανετε. Δεν αντεχεις να εισαι Μονη και τ ο Ριχνεις στα παρτυ τους καφεδες και Τις παρεες; ΟΚ μια χαρα! Αλλα αυτο Το ξερεις απο πριν και δεν σου ερχεται Ξαφνικα... Μιλα στον αλλον Πες του Τα και Ασε να ξερει απο Πριν και Και Πως. Παλικαρια Και σεις γουσταρετε τουριστριουλες και Ποταρες ; Μιληστε στην Πηνελοπη Που Περιμενει... Οσο Περιεργο Η καπως και Να σας φαινεται Οι Καταστασεις ειναι αλλιως μεσα και Το ηθικο Ειναι Ο πρωτος παραγοντας που χρειαζεται. Γιατι Οταν Σου Μοιρασουν ξηρα τροφη Και Βλεπεις τους Πρασινοσκουφιδες να περνανε και Τα αρματα να βγαινουν (ναι Δεν τα ξερουμε ολα Τα περιστατικα μην βιαστειτε να πειτε Σιγα ρε μεγαλε τα Ιμια περασαν... ) και Συ Σκεφτεσαι Αν θα ξαναδεις την Κικιτσα ενω η Κικιτσα επινε ποταρες και Κοιταγε τα αστερια με την σουπερ παρεα της Ε οκ Καθαρα δεν σκεφτεσαι... Εχω ΠΑΘΕΙ και Εχω ΔΕΙ Απο Σειρες μου Διαφορα... Λιγο Σοβαροτητα και Πραγματαικη Αγαπη Και Ολα καλα πανε
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Κίνγκα έγραψε:Κωνσταντίνε! Σίγουρα θα μπαίνω που κ που να δω τι γίνεται μην αγχώνεσαι... Δεν αφήνω τους άλλους να με ξεχάσουν τόσο εύκολα :-P
Έτσι μπράβο! Εικόνα
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

VagΑκούστηκε σαν απωθημένα.. Λες και έχεις άχτι τη κοπέλα ή κάτι τέτοιο. Όλοι το ίδιο λέτε. Ότι αν είναι σωστή θα είναι και όταν είσαι μακριά κλπ

Ισχύει!!! Μπορεί όντως να βρει περισσότερο χρόνο για φίλους κλπ αλλά μη ξεχνάτε ότι εκτός από την εμμονή με το κινητό της δεν αλλάζει τίποτα. Και όσο για εσάς με το σύνθημα ότι συμβαίνει όσο είσαι φαντάρος δεν μετράει κ άλλες τέτοιες ***** που ακούμε από το καθένα που μαθαίνει ότι το αγόρι μας είναι φαντάρος.. Δείξτε λίγη παραπάνω αγάπη... Δεν θα πάθετε τίποτα.. Όσο δύσκολα και να είναι.. Μαζίε τη Καληνύχτα το σ αγαπάω που θα στείλεις είναι αυτό που θα μας δώσει δύναμη στο περίμενε..

cuervo

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cuervo »

Κίνγκα έγραψε:VagΑκούστηκε σαν απωθημένα. Λες και έχεις άχτι τη κοπέλα ή κάτι τέτοιο. Όλοι το ίδιο λέτε. Ότι αν είναι σωστή θα είναι και όταν είσαι μακριά κλπ

Ισχύει! Μπορεί όντως να βρει περισσότερο χρόνο για φίλους κλπ αλλά μη ξεχνάτε ότι εκτός από την εμμονή με το κινητό της δεν αλλάζει τίποτα. Και όσο για εσάς με το σύνθημα ότι συμβαίνει όσο είσαι φαντάρος δεν μετράει κ άλλες τέτοιες #@^&@! Που ακούμε από το καθένα που μαθαίνει ότι το αγόρι μας είναι φαντάρος. Δείξτε λίγη παραπάνω αγάπη... Δεν θα πάθετε τίποτα. Όσο δύσκολα και να είναι. Μαζίε τη Καληνύχτα το σ αγαπάω που θα στείλεις είναι αυτό που θα μας δώσει δύναμη στο περίμενε.

Τι αγάπες και καληνύχτα και ιστορίες για ρομαντικές ταινίες, κοπελιά όταν εσύ πεις καληνύχτα θα πας για ύπνο δεν θα ξυπνήσεις να πας για σκοπιά ή δεν θα ξυπνήσεις επειδή ξυπνάει και ο δίπλα σου ή επειδή ροχαλίζει, σταματήστε ρε κορίτσια αυτό το θέμα, δεν έχετε άποψη και δεν πρόκειται να αποκτήσετε, η στρατιωτική θητεία δεν ξέρετε ούτε στο 1% τι σημαίνει και πως τι βιώνει ο κάθε άντρας.

Έχεις σχέση αλλά ως εκεί θα σε σεβαστούμε, μην πας να μας αρχίσεις το δίδαγμα, δεν ξέρεις τι είναι να ξυπνάς στις 3 το πρωί κάπου στο πουθενά και να βλέπεις ένα βουνό απέναντι σου και να κρατάς το όπλο και να έχεις και την γκόμενα να θέλει να τις πεις από το μήνυμα πως την αγαπάς και την θυμάσαι, κάτσε εκεί αγκαλιά με την barbie σου και μην ασχολείσαι με το στρατό.

Schlacht
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Schlacht »

Χαχαχα cuervo, τα λες ρεαλιστικά. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις. Δεν είναι όλες οι κοπέλες ίδιες όμως, ούτε όλες κοιμούνται με μια barbie.(Επίσης για να σε προλάβω, δε θέλω να πω πως οι άλλες είναι μαγκάκια και σκληρόπετσες, απλά συντονίζονται καλύτερα και υπομένουν περισσότερο) Πρέπει να σέβεσαι το γεγονός ότι κάποιες δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση και ακριβώς επειδή δεν μπορούν να διανοηθούν τη στρατιωτική (έστω και 9μηνη) ζωή, θέλουν, έστω και ασυναίσθητα, πολύ περισσότερη επαφή και επικοινωνία με όποιο τρόπο γίνεται. Είναι κι αυτές. Από προσωπική εμπειρία κοπελιές, συμβουλεύω να είστε εκεί, χωρίς να είστε πάνω απ το κεφάλι τους. Κανένας φαντάρος δε γουστάρει το πρήξιμο. Σαφώς είστε μαζί, αλλά είναι μία περίοδος που πρέπει να έχετε όσο περισσότερο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ μπορείτε.(να μη πω να συμπάσχετε) Όπως όλες οι περίοδοι, θα τελειώσει κι αυτή. Προσέξτε, με χαζά, μη τελειώσει εσάς.
Φιλικά
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DaMon »

TΙ να παρεις εσυ δυναμη και ανοησιες ρε κοπελια... Στον δικο σου πρεπει να δινεις δυναμη με το να του λες καμια μαλακια που και που να του φτιαχνεις τη διαθεση κτλ, οχι το αντιθετο, δηλαδη να περιμενεις απο αυτον πραγματα... Κουερβο και λιγα λες.
cuervo

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cuervo »

Schlacht έγραψε:Χαχαχα cuervo, τα λες ρεαλιστικά. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνεις. Δεν είναι όλες οι κοπέλες ίδιες όμως, ούτε όλες κοιμούνται με μια barbie.(Επίσης για να σε προλάβω, δε θέλω να πω πως οι άλλες είναι μαγκάκια και σκληρόπετσες, απλά συντονίζονται καλύτερα και υπομένουν περισσότερο) Πρέπει να σέβεσαι το γεγονός ότι κάποιες δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση και ακριβώς επειδή δεν μπορούν να διανοηθούν τη στρατιωτική (έστω και 9μηνη) ζωή, θέλουν, έστω και ασυναίσθητα, πολύ περισσότερη επαφή και επικοινωνία με όποιο τρόπο γίνεται. Είναι κι αυτές. Από προσωπική εμπειρία κοπελιές, συμβουλεύω να είστε εκεί, χωρίς να είστε πάνω απ το κεφάλι τους. Κανένας φαντάρος δε γουστάρει το πρήξιμο. Σαφώς είστε μαζί, αλλά είναι μία περίοδος που πρέπει να έχετε όσο περισσότερο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ μπορείτε.(να μη πω να συμπάσχετε) Όπως όλες οι περίοδοι, θα τελειώσει κι αυτή. Προσέξτε, με χαζά, μη τελειώσει εσάς.
Φιλικά
Το barbie το είπα κυρίως ειρωνικά, ποια κατάσταση δεν αντέχεις; Να κοιμάσαι όποτε θέλεις και να βγαίνεις ότι ώρα θέλεις με τις φίλες σου; Και τι ακριβώς υπομένουν οι κοπέλες; Πότε θα πάρουν άδεια για να πάνε σπίτι τους και να πιουν μπύρες με τις φιλενάδες τους; Μην με τρελαίνεις βραδιάτικα και μην δίνεις συμβουλές, το λέω και επιμένω, όλα αυτά που λες εσύ και οι υπόλοιπες εδώ μέσα είναι μπούρδες, έμαθες και εσύ το πήξιμο, σε λίγο θα μας δώσεις οδηγίες για να καθαρίσουμε τον οπλισμό και να δίνουμε συντεταγμένες για πυροβόλο άρμα.

Δεν έχεις ζήσει να χωρίζει μια πατσαβούρα από εσάς φαντάρο επειδή του έκοψαν την άδεια λόγω άσκησης και δεν μπορούσε να ήτανε στα γενέθλια της και τον πίεζε να πάρει αναβολή για να είναι μαζί της, δηλαδή να πήγαινε πίσω την ζωή του επειδή ήθελε η πατσαβούρα να σβήσει τα κεράκια και να είναι παρών αυτός; Για να φανεί πως τον κάνει ότι θέλει;

Και τώρα μπορείς να με πεις μισογύνη, υπερβολικό και ότι θέλεις, αλλά δεν θα στο πρότεινα γιατί θα συνεχίσω και θα πω χειρότερα πράγματα που αν τα διαβάσεις θα αηδιάσεις και θα ντρέπεσαι που είσαι γυναίκα.

Δεν έχετε τσίπα και δεν εκτιμάτε πως ένας άντρας είτε του αρέσει είτε όχι με το που πάει 18 έχει αυτή την υποχρέωση από όταν γεννήθηκε, για αυτό συνέχισε εσύ το shopping therapy, την ηλιοθεραπεία και μην μας ζαλίζεις με τις θεωρίες σου.

Schlacht
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Καταρχήν, ξαναλέω, δεν χρειάζεται να μιλάς σαν να είναι όλες ΙΔΙΕΣ και ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ. Μια κοπέλα που είναι σε μια σοβαρή σχέση με έναν φαντάρο και πραγματικά τον νοιάζεται δε θα περιμένει να πάει να πιει μπύρες με τις φιλενάδες της, ούτε και θα πηγαίνει χαλαρή για shopping therapy και ηλιοθεραπεία, μα τι επιτέλους νομίζεις ότι έχουμε στο κεφάλι μας! Με συγχωρείς πολύ αλλά δεν αντιδρούν όλες οι κοπέλες έτσι. Δε ξέρω τι χαζογκόμενες έχεις γνωρίσει και τι άλλο απαίσιο ξέρεις που έχουν κάνει (σαν αυτή την τραβηγμένη περίπτωση με τα γενέθλια) αλλά δεν πρόκειται ούτε να σε βρίσω για κάτι ούτε να μαλώσω, κάνουμε μια κουβέντα. Δυστυχώς έχεις βγάλει συμπεράσματα για όλες μα όλες τις γυναίκες και την τσίπα τους, λες και είναι όλες από ένα καλούπι. Δεν είναι έτσι όμως. Εγώ προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι το θεσμό του στρατού (είτε αρέσει είτε δεν αρέσει) και παραδέχομαι όλους όσους έχουν εκτίσει τη θητεία τους, είτε σε σχέση είτε όχι. Οκ, μπορεί να μιλάω εκ του "ασφαλούς", αλλά δεν απέχω και πολύ απ τον στρατό. Γνωρίζω πολλά για μέσα (που ποτέ δε θα είναι αρκετα), αλλά δε πρόκειται ποτέ να σου πω πως θα καθαρίσεις τον οπλισμό σου ή τι συντεταγμένες θα δώσεις για πυροβόλο άρμα. Δε θα φανώ ο ξύπνιος της υπόθεσης, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας εδώ και απορώ γιατί το έφτασες εκεί. Αρκετές κοπέλες δεν ξέρουν τι φάση είναι, δε πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να τους καθαρίζει λίγο το πεδίο για να αποφεύγονται στο μέλλον τραγικές καταστάσεις σαν αυτή που περιέγραψες;

ps. Το ότι θα ήθελα να είχα τη σωματική δύναμη, την αντοχή (και τη δυνατότητα να καταταγώΕικόνα) ενός άντρα δε σημαίνει ότι θα ντραπώ που είμαι γυναίκα. Όλα είναι στο μυαλό. Αρκεί να μην είναι κολλημένο
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

cuervo έγραψε:Δεν έχεις ζήσει να χωρίζει μια πατσαβούρα από εσάς φαντάρο επειδή του έκοψαν την άδεια λόγω άσκησης και δεν μπορούσε να ήτανε στα γενέθλια της και τον πίεζε να πάρει αναβολή για να είναι μαζί της, δηλαδή να πήγαινε πίσω την ζωή του επειδή ήθελε η πατσαβούρα να σβήσει τα κεράκια και να είναι παρών αυτός; Για να φανεί πως τον κάνει ότι θέλει;
Καλά, σε αυτήν την περίπτωση φταίει ο φαντάρος.

Μα καλά, πού τη βρήκε; Τέτοιες κοπέλες σπανίζουν! Εικόνα

cuervo

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cuervo »

Όλες ίδιες είστε και δεν με απασχολεί τι έχετε στο κεφάλι σας, εγώ σου μιλάω με γεγονότα που είδα με τα μάτια μου, παιδιά που όταν τα γνώρισα τα είχα για πρότυπο μετά από 2 μήνες ήταν σαν κουρέλια λες και είχαν εγκαταλείψει το καράβι και δεν τους απασχολούσε τίποτα επειδή η κάθε μία από εσάς έστελνε μηνύματα χωρίς να καταλάβει τι εννοούσε έτσι επειδή είχε "δύσκολες" ημέρες και δεν χρειάζεται να έχω γνωρίσει εγώ χτυπημένες γυναίκες για να έχω μια άποψη όταν έχεις ζήσει καταστάσεις που σου περιγράφω αηδιάζεις και ειδικά όταν είσαι στο στρατό και είσαι με τα ίδια άτομα 7,8 και 10 μήνες.

Σταμάτα να μιλάς για στρατό επειδή τάχα γνωρίζεις άτομα και νομίζεις πως ξέρεις πολλά από μέσα, φόρεσε χακί, βάλε εξάρτηση πάρε το όπλο αγκαλιά βάλε και τα άρβυλα και πήγαινε πορεία στο βουνό καλοκαίρι με 35 βαθμούς και μετά έλα να μου πεις ότι θέλεις, τράβα σχοινάκια 12 ημέρες με βροχή με ιδρώτα και χωρίς να μπορείς να κάνεις μπάνιο να φτάσεις στο σημείο να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου και να λες "δε βαριέσαι, μια ημέρα ακόμα", μείνε προσοχή και κόκαλο στην αναφορά όταν βλέπεις μπροστά σου τον Ταξίαρχο με τα αστέρια και τις φλόγες έτοιμο να εκραγεί και άμα θέλεις να σου πω και άλλα παραδείγματα θα το κάνω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι, δεν έχεις ζήσει τίποτα από αυτά είσαι εκεί έξω στην κοσμάρα σου και ακούς διάφορα πράγματα για το στρατό και νομίζεις πως έχεις σχηματίσει μια εικόνα, εμ δεν είναι έτσι τα λόγια από τις πράξεις απέχουν πολύ, έξω από τον χορό όλοι χορεύουν.

Schlacht
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Οκ απ ό, τι φαίνεται δε καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και πιο προσγειωμένα άτομα που δε κάνουν/γράφουν/λένε ***** σκεφτόμενες μόνο την πάρτη τους όσο ο άλλος είναι φαντάρος. Πάσο.
ΠΟΤΕ δεν είπα ότι τα ξέρω όλα. Ίσα ίσα. Ελάχιστα ξέρω και φυσικά και θα το πω. Δεν έχω υπηρετήσει, δεν έχω κάνει όσα λες, δεν τα έχω ζήσει προφανώς. Δεν πάω να παίξω την έξυπνη, αλλά στην κοσμάρα μου δεν είμαι. Αν δε δέχεσαι το ρήμα "καταλαβαίνω", δέξου τουλάχιστον το "φαντάζομαι" Δεν σημαίνει ότι δε μπορώ να μιλάω για το στρατό, έχω μια ελάχιστη επαφή ως τώρα, οκ δε θα κάτσω να μιλήσω για τις εμπειρίες που δεν έχω, αλλά γι αυτό που έχω καταλάβει έως τώρα ότι γίνεται. Αναγκαστικά όταν έρχεσαι έμμεσα σε επαφή με κάτι σχηματίζεις μια εικόνα, έστω κ άθελα σου. Τώρα εγώ που μιλάω έξω απ το χορό, προφανώς και ξέρω λιγότερα. Θα μ ενδιέφερε, ή καλύτερα μ ενδιαφέρει να μάθω.(γιατί μ ενδιαφέρει ν ασχοληθώ) Ευχαρίστως θα ήθελα να μάθω κι άλλα παραδείγματα. Με την καμία δε πιστεύω ότι πας για κατασκήνωση, ίσως αυτό έχεις καταλάβει ότι νομίζουν οι περισσότερες...
cuervo

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cuervo »

Schlacht έγραψε:Οκ απ ό, τι φαίνεται δε καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και πιο προσγειωμένα άτομα που δε κάνουν/γράφουν/λένε ***** σκεφτόμενες μόνο την πάρτη τους όσο ο άλλος είναι φαντάρος. Πάσο.
ΠΟΤΕ δεν είπα ότι τα ξέρω όλα. Ίσα ίσα. Ελάχιστα ξέρω και φυσικά και θα το πω. Δεν έχω υπηρετήσει, δεν έχω κάνει όσα λες, δεν τα έχω ζήσει προφανώς. Δεν πάω να παίξω την έξυπνη, αλλά στην κοσμάρα μου δεν είμαι. Αν δε δέχεσαι το ρήμα "καταλαβαίνω", δέξου τουλάχιστον το "φαντάζομαι" Δεν σημαίνει ότι δε μπορώ να μιλάω για το στρατό, έχω μια ελάχιστη επαφή ως τώρα, οκ δε θα κάτσω να μιλήσω για τις εμπειρίες που δεν έχω, αλλά γι αυτό που έχω καταλάβει έως τώρα ότι γίνεται. Αναγκαστικά όταν έρχεσαι έμμεσα σε επαφή με κάτι σχηματίζεις μια εικόνα, έστω κ άθελα σου. Τώρα εγώ που μιλάω έξω απ το χορό, προφανώς και ξέρω λιγότερα. Θα μ ενδιέφερε, ή καλύτερα μ ενδιαφέρει να μάθω.(γιατί μ ενδιαφέρει ν ασχοληθώ) Ευχαρίστως θα ήθελα να μάθω κι άλλα παραδείγματα. Με την καμία δε πιστεύω ότι πας για κατασκήνωση, ίσως αυτό έχεις καταλάβει ότι νομίζουν οι περισσότερες...

Δεν με ενδιαφέρει να καταλάβω, αυτά που λες δεν με αγγίζουν εγώ σου μιλάω με γεγονότα και εσύ με θεωρίες και δεν πρόκειται να ασχοληθείς και να βιώσεις αυτά που βιώνει ένας απλός στρατιώτης και ένας Δόκιμος Αξιωματικός, συνέχισε εσύ το μπλα μπλα και πίστευε ότι θέλεις, το αποτελέσματα δεν αλλάζει, δεν έχεις υπαρκτή εμπειρία από στρατιωτικό περιβάλλον, η φαντασία από την πραγματικότητα απέχει και θα απέχει και από την στιγμή που δεν καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω.

Schlacht
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Μα το ξέρω ότι δεν έχω υπαρκτή εμπειρία και προφανώς ποτέ δε θα έχω βιώσει αυτά που βιώνει ένας φαντάρος στη θητεία του. Με γεγονότα δε μπορώ να μιλήσω, αφού δεν τα χω ζήσει. Τελοσπάντων, το ζουμί δεν είναι να βριστούμε, αν θες να μιλήσεις για γεγονότα και παραδείγματα που ξέρεις και έχεις περάσει, ευχαρίστως και με Προσοχή θα ακουγα.
Κίνγκα

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Κίνγκα »

Παιδιά τι κάνετε?; Πως τα πάτε?;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κίνγκα έγραψε:Παιδιά τι κάνετε; Πως τα πάτε;

Εμείς μια χαρά. Εσύ πως τα πας με τον δικό σου;