Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Παντελής Δ.

Δημοσίευση από Παντελής Δ. »

Όποιος θέλει ας με κάνει προσθήκη παιδιά http://www.facebook.com/profile.php?id=1784700479
Δημήτρης Κ.

Δημοσίευση από Δημήτρης Κ. »

Καλησπερα σε ολους. Εγω κλεινω τα 18 την ανοιξη και θελω να καταταγω ως προτακτος. Επειδη ομως θελω να μπω μετα το καλοκαιρι. Μεχρι ποια περιπου ημερομηνια πρεπει να εχω κανει την αιτηση για να φυγω με την ΕΣΣΟ τελη Αυγουστου-αρχες Σεπτεμβρη; Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει παιδια ευχαριστω.
mpampis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mpampis »

Καλησπερα σε ολους. Εγω κλεινω τα 18 9 δεκεμβριου αυτου του ετος αμα κανω δηλωση για εθελοντης θα με παρουνε σιγουρα τον μαρτιο με την β εσσο; Επισης θελω ειδικες δυναμεις που ειχα δηλωσει και στο περιοδευον αμα δηλωσω ξανα στην αιτηση ειδικες δυναμεις ειναι σιγουρο οτι θα με παρουνε; Αν μπορει καποιος να απαντησει καλως ευχαριστω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι είναι πιθανόν να σε πάρουνε με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου. Τώρα όσο για τις ΕΔ μην αγχώνεσαι, αυτό το δηλώνεις όταν με το καλό παρουσιαστείς και μέσα. Μπορείς να ανατρέξεις και στα σχετικά θέματα για περισσότερες πληροφορίες.
mpampis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mpampis »

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Πιστευω και εγω να με παρουνε για τον μαρτιο.
Dimitris7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitris7 »

Εγω εκλεισα τα 18 τον σεπτεμβριο και δηλωσα για εθελοντης τον οκτωμβρη για να με παρουν νοεμβρη. Τελικα δεν με πηραν... Τωρα ξανα δηλωσα για γεναρη... Αυτη τν φορα 8α με παρουν η δεν ειναι σιγουρο; Ευχαριστω!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Dimitris7 έγραψε:Εγω εκλεισα τα 18 τον σεπτεμβριο και δηλωσα για εθελοντης τον οκτωμβρη για να με παρουν νοεμβρη. Τελικα δεν με πηραν... Τωρα ξανα δηλωσα για γεναρη... Αυτη τν φορα 8α με παρουν η δεν ειναι σιγουρο; Ευχαριστω!

Δέν είναι σίγουρο. Όμως για να έχεις μια αρμόδια απάντηση, μπορείς να καλέσεις στο αρμόδιο ΣΓ που ανήκεις, και νομίζω οτι θα βγάλεις άκρη.

Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vaggelas »

Τον αυγουστο γινομαι 18 μπορω να δηλωσω προτακτος και να φυγω κατα το οκτωμβριο?
Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ventic »

vaggelas έγραψε:Τον αυγουστο γινομαι 18 μπορω να δηλωσω προτακτος και να φυγω κατα το οκτωμβριο;
την ημερα που κλεινεις τα 18 πηγαινε στρατολογια και δηλωσε για νοεμβρη. Σεπτεμβρη δεν παιζει να σε παρουν.
Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vaggelas »

Οκ σε ευχαριστω!
κομανταρας
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από κομανταρας »

Ρε παληκαρε εκανα κι'εγω τα χαρτια μου τον οκτωβρη για να φυγω νοεμβριο η ιανουαριο αλλα μου ειπανε να ξανα κανω τα χαρτια μου... Τα εκανα σημερα παω για μαρτιο τωρα μηπως ξερεις;
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να σας ρωτησω αμα δηλωσω Στο στρατο εθελοντης υπαρξη περίπτωση να μπω σεπτεμβριο και να βγω Το μαιο;Mε λιγα λογια να μπω την ημερομηνια που θελω εγω Εννοειτε οτι θα eχω κλεισει τα 18; Πεζη κατι τετοιo;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Δημητρης έγραψε:Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να σας ρωτησω αμα δηλωσω Στο στρατο εθελοντης υπαρξη περίπτωση να μπω σεπτεμβριο και να βγω Το μαιο;Mε λιγα λογια να μπω την ημερομηνια που θελω εγω Εννοειτε οτι θα eχω κλεισει τα 18; Πεζη κατι τετοιo;

Όχι, δεν είναι δεδομένο πως όταν δηλώσεις σαν προτακτός θα μπεις κ την ημερομηνία που θες. Δεν παίρνουν σε όλες τις ΕΣΣΟ προτακτούς. Το αν θα σε πάρουν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πάντως αυτό που θα πρέπει να κρατήσεις εσύ είναι πως δεν μπαίνεις πάντα την ημερομηνία που θες.

Μαθητής

Δημοσίευση από Μαθητής »

Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω κάποιες ερωτήσεις... Έκλεισα τα 18 στις 27 Ιανουαρίου. Με το που τελειώσω το σχολείο με τις εξετάσεις δηλαδή Ιούνιο θέλω να δηλώσω εθελοντής... Λοιπόν Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι και πως πρέπει να κάνω και με ποια ΕΣΣΟ Πιστεύετε Εσείς Να με πάρουν;
Άβαταρ μέλους
Gladiatore
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Gladiatore »

Μαθητής έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω κάποιες ερωτήσεις... Έκλεισα τα 18 στις 27 Ιανουαρίου. Με το που τελειώσω το σχολείο με τις εξετάσεις δηλαδή Ιούνιο θέλω να δηλώσω εθελοντής... Λοιπόν Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι και πως πρέπει να κάνω και με ποια ΕΣΣΟ Πιστεύετε Εσείς Να με πάρουν;

Μόλις τελειώσεις με τις σχολικές σου υποχρεώσεις μπορείς να πας στο πλησιέστερο στρατολογικό γραφείο και να δηλώσεις εθελοντής. Απο κει και πέρα λογικά μιλώντας πάντα θα καταταχθείς με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου ή στην χειρότερη με την επόμενη. Έχουν απαντηθεί παρόμοιες ερωτήσεις παραπάνω αν πρόσεξες.

«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης