Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Ναι Θρακ, εχεις δικιο σε αυτο που λες... Αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι που μπαινουν στο δημοσιο ειναι γνωστες υπολογιστων κ προγραμματων! Τωρα αν εννοεις στον στρατο, τα ξερουμε τα μαγειρεματα που γινονται, που καλυπονται οι θεσεις απο ατομα που ουτε ξερουν καν τι θα πει υπολογιστης κ ποντικι
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Καλα για το στρατο αστα ειναι γνωστα τα πραγματα τουλαχιστων μετα απο χρονια μαθαινουν που ειναι η πασχεντζα κατι ειναι και αυτο 
τωρα για το δημοσιο οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω δεν βγαινουν πολλες θεσεις illy μ οι περισσοτεροι που μπαινουν εχουν γνωσεις αλλα υπαρχουν και αλλοι που μπαινουν χωρις γνωσεις και τρωνε τις θεσεις απο ατομα ικανοτατα
απο εκει και μετα αρχιζει ο ιδιωτικος τομεας για τους περισσοτερους προγραμματιστες οπου οπως ξερετε δεν ειναι ροδινα τα πραγματα

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 7
illy έγραψε:Ναι Θρακ, εχεις δικιο σε αυτο που λες... Αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι που μπαινουν στο δημοσιο ειναι γνωστες υπολογιστων κ προγραμματων! Τωρα αν εννοεις στον στρατο, τα ξερουμε τα μαγειρεματα που γινονται, που καλυπονται οι θεσεις απο ατομα που ουτε ξερουν καν τι θα πει υπολογιστης κ ποντικι
Τότε μόνο όφελος θα υπάρξει από το να μπούνε άτομα με σπουδές πληροφορικής

-
- Λοχαγός
illy έγραψε:Πραγματικα εγω λυπαμαι που δεν εχω τετοιο πτυχιο στα χερια μου διοτι δινει παρα πολλες ευκαιριες για δουλεια... Δηλαδη θα προτιμουσα να ημουν σε καποιο αλλο τομεα μονιμη υπαλληλος παρα στον στρατο! Τωρα απο κει κ περα ειναι δικη σου αποφαση! Σου ξαναλεω, μακαρι να ειχα τετοιο χαρτι στα χερια μου...
Προσωπικά δε θα χαρακτήριζα "ευκαιρίες" τις θέσεις που προκύπτουν στον ιδιωτικό τομέα - και είμαι μηχανικός πληροφορικής που έχει γευτεί τη σημερινή αγορά εργασίας.
Οχι μόνο εγώ, αλλά και η πλειονότητα των συναδέλφων μου θα προτιμούσαν μία θέση στο δημόσιο (κάποια υπηρεσία, στρατός, αστυνομία). Δεν είναι τυχαίο το ότι κατατίθενται τόσες χιλιάδες αιτήσεις κάθε φορά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Σου ευχομαι να κανεις την σωστη επιλογη και να εχεις καλη επιτυχια
... Σιγουρα ο καθενας κρινει απο την καθημερινοτητα του στην δουλεια του κ πραττει αναλογως!

Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
illy έγραψε:Σου ευχομαι να κανεις την σωστη επιλογη και να εχεις καλη επιτυχια... Σιγουρα ο καθενας κρινει απο την καθημερινοτητα του στην δουλεια του κ πραττει αναλογως!
Eυχαριστώ κι ανταποδίδω! Οπως τα λες στη δεύτερη πρόταση σου είναι...

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
προσεχε φιλε μου, Γιατι οι περισσοτεροι ετσι την πατησαμε Και μετα στα αποτελεσματα Βλεπεις ''ακαταλληλος λογω γραμματικων γνωσεων"... ''ακαταλληλος για την ειδικοτητα''... Και παθαινεις σοκrikothegeneral έγραψε:Καλησπέρα παιδια, έχω μια απορία. Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα ΠΡΑ- Προγραμματιστη Αναλυτή Η/Υ και ζητάνε πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής. Εγώ είμαι στο 5ο έτος ενος ΤΕΙ Πληροφορικής Πέρνω 350 μόρια, ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να παρω Και τα 40 απο το Πτυχιο Προγραμματιστή απο την στιγμη που έχω περάσει ολα τα μαθήματα σχετικα με τον προγραμματισμο και τις βάσεις δεδομενων.
αν η ειδικοτητα λεει : Λυκειο, ιεκ, τει τοτε εισαι οκ και παιρνεις τα 350 μορια
αν η ειδικοτητα λεει μονο : Τει πρεπει να καταθεσεις το πτυχιο σου αλλιως σε βγαζουν ακαταλληλο. Ψαξτο περισσοτερο το θεμα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
μεχρι τωρα ηξερα οτι Εφοσον ζηταει απολυτηριο λυκειου πρεπει να καταθεσεις αυτο, εαν εγραφε ''τουλαχιστον απολυτηριο λυκειου'' τοτε ναι θα μπορουσες να στειλεις οποιοδηποτε αλλο ανωτερο χαρτι και να παρεις και τα μορια. Ψαξτο λιγο το θεμα...tajio έγραψε: Μπορουμε να κανουμε τα χαρτια για καποια ειδικοτητα (οπως πχ αμυνας αεροδρομιου) που θελει απολυτηριο λυκειου ή γυμνασιου και να καταθεσουμε πτυχιο ΤΕΙ για να παρουμε τα 450 μορια; Ή τα 450 μπορεις να τα παρεις μονο για ειδικοτητα που αντιστοιχει στο πτυχιο σου;
Να ρωτησω κατι... Ειμαι αποφοιτη αει για να αναγνωριστει το πτυχιο μου πρεπει να εχω μαθηματα απο σχολη που να εχουν σχεση με η/υ; Το εσντλ δεν καλυπτει;
ηρα έγραψε:Να ρωτησω κατι... Ειμαι αποφοιτη αει για να αναγνωριστει το πτυχιο μου πρεπει να εχω μαθηματα απο σχολη που να εχουν σχεση με η/υ; Το εσντλ δεν καλυπτει;
το εσντλ δε μετραει πουθενα! Θελει 4μαθηματα υπολογιστων. Τι σχολη εισαι;
Βρε παιδια να ρωτησω κατι; Εχω τελειωσει 2 τεε σε 2 διαφορετικες ειδικοτητες. Και σ'αυτη τη προκυρηξη εστειλα και τα 2 μου απολυτηρια. Σ'αυτη τη περιπτωση θα μοριοδοτηθει μονο το 1 Απολυτηριο ή και τα 2;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
Σπουδαζω τει οικονομικα. Αν βαλω αεροπορια ειδικοτητα που ζηταει απολυτηριο λυκειου θα παρω τα 350 μορια απο την βεβαιωση σπουδων;
anna.nikos έγραψε:Σπουδαζω τει οικονομικα. Αν βαλω αεροπορια ειδικοτητα που ζηταει απολυτηριο λυκειου θα παρω τα 350 μορια απο την βεβαιωση σπουδων;
οχι
σακης έγραψε:ηρα έγραψε:Να ρωτησω κατι... Ειμαι αποφοιτη αει για να αναγνωριστει το πτυχιο μου πρεπει να εχω μαθηματα απο σχολη που να εχουν σχεση με η/υ; Το εσντλ δεν καλυπτει;
το εσντλ δε μετραει πουθενα! Θελει 4μαθηματα υπολογιστων. Τι σχολη εισαι;
τελειωσα στατιστικη&Χρηματοοικονομικα μαθηματικα. Εχω κανει μαθηματα η/υ. Αρα. Μετραει;

Είμαι 19 χρονών και έχω τελείωση το ενιαίο Λύκιο τώρα σε ένα χρόνο τελειώνω και Το Δημόσιο ΙΕΚ με ειδικότητα (τεχνικός διχτύων και υπολογιστών) όταν ζητάνε να είναι αναγνωρισμένα από το κράτος τι εννοούν; Το δημόσιο ΙΕΚ δεν είναι αναγνωρισμένο από το κράτος; Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης