ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

RE έγραψε:
John66 έγραψε:
3) Το ότι βγαίνεις ένας δυστυχισμένος αξιωματικός χωρίς προσωπικότητα, στενοχωρημένος, Πόσο αλήθεια είναι;

Ανάλογα γιατί μπαίνεις. Αν το κίνητρο σου είναι ένας σίγουρος μισθός (λίγος ή λιγότερος... ) δημοσίου τότε μπες...

Αν το κινητρο του ειναι ο μισθός, τότε να μην μπει γιατι τότε θα ειναι δυστυχισμένος.

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
Alek
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alek »

Στη ΣΣΕ μπαίνουν εκείνοι που έχουν πάθος για το στρατό
Άβαταρ μέλους
ria-1995
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ria-1995 »

Ευχάριστω. Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμη... Η σείρα που είπες ειναι βάση των βαθμών που έχεις;
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Ρία μην αγχώνεσαι γι'αυτά. Θα τα μάθεις στη σχολή (αν κατάλαβα καλά, επειδή δεν βρίσκω το σχόλιο σου, ρωτάς πως κατανέμονται τα όπλα). Άλλωστε αν θες να μπεις στη σχολή πρέπει να μην σε ενοχλεί τι όπλο θα πάρεις.
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
KostasSSE
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από KostasSSE »

GreekSoldier1 έγραψε: Άλλωστε αν θες να μπεις στη σχολή πρέπει να μην σε ενοχλεί τι όπλο θα πάρεις.

Δεν συμφωνω με αυτο. Δηλωνεις την σχολη ξεροντας πανω κατω τι συνθηκες υπαρχουν μεσα και εξω απο την σχολη αλλα ο κυριως λογος που μπαινεις ειναι διοτι εχεις ενα ονειρο το οποιο σχετιζετε με το οπλο-σωμα που θα ακολουθησεις μετα την σχολη. Ειναι αυτο που σου δινει την δυναμη να συνεχισεις να αντεχεις σε ο, τι και αν σου κανουν οι ανωτεροι σου...
Άβαταρ μέλους
GreekSoldier1

Δημοσίευση από GreekSoldier1 »

Δεν μίλησα για τις συνθήκες της σχολής, αλλά φυσικά και πρέπει να έχεις μια ιδέα γι'αυτές Εικόνα
Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου, εννοείται πως όλοι έχουμε ιδιαίτερη προτίμηση προς κάποιο όπλο-σώμα, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς ακόμα και αυτό που δεν είναι το επιθυμητό (σε περίπτωση που δεν γίνεται να το αλλάξεις).
Άβαταρ μέλους
antwnic4
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από antwnic4 »

Καταρχην καλησπερα σε ολους,Ειμαι 16 χρονων και θα μπω στη δευτερα λυκειου και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την ευελπιδων. Εχω ενα κολλημα με ο, τι εχει να κανει με στρατο απο πολυ μικρος Και ειναι ενα ονειρο να γινω στρατιωτικος ανεξαρτητου βαθμου. Το μοναδικο μου κολλημα ειναι οι μεταθεσεις, αλλα πιστευω πως αν δεν εχεις κατι να σε κρατησει καπου ισως σου κανουν καλο. Εχω διαβασει αρκετα θεματα εδω και εχω παρει μια γενικη εικονα για το τι επικρατει μεσα στη σχολη αλλα και μετα τη σχολη.

Οι ερωτησεις που θελω να κανω (προς το παρωνΕικόνα) ειναι σχετικα με τη γνωμη που εχετε για τη σχολη και για τη ζωη μετα τη σχολη ειτε απο προσωπικη πειρα η απο το τι πιστευετε για το θεμα και για το αν αξιζει τον κοπο να γραφτεις σε μια τετοια σχολη με τις μεταθεσεις και ο, τι αλλο ακολουθησει.

Θα παρακαλουσα να Μην γινουν αλλες ερωτησεις και οι απαντησεις να ειναιτεκμηριωμενες και με επιχειρηματα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή
Μεταθέσεις Στρατιωτικών
ΣΣΕ: Σταδιοδρομία μετά τη Σχολή

για την ΣΣΕ έχουμε αρκετά θέματα όπως βλέπεις και δημιουργήθηκαν για να μην υπάρχει χάος και να γίνεται ποιο εύκολη η ενημέρωση των μελών
Άβαταρ μέλους
ria-1995
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ria-1995 »

Ηθελά να ρωτήσω εάν γνωρίζεται ποιες χειρουργικές επεμβλασεις απαγορεύονται σε μια σπουδάστρια στη σσε. Βασικά για τις πλαστικές επεμβάσεις, Είναι θέμα υγείας...

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kallitexnis »

ria-1995 έγραψε:Ηθελά να ρωτήσω εάν γνωρίζεται ποιες χειρουργικές επεμβλασεις απαγορεύονται σε μια σπουδάστρια στη σσε. Βασικά για τις πλαστικές επεμβάσεις, Είναι θέμα υγείας...

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Ρία μου ψάξε υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για νοσήματα επεμβάσεις κλπ... Αν δεν βρεις άκρη τα ΠΜ μου στη διάθεσή σου.
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Άβαταρ μέλους
Μεσσιας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Μεσσιας »

Καλησπερα σας Αποτι εχω διαβασει, μεσα απο την ΣΣΕ μπορει καποιος να παει αεροπορια στρατου για χειριστης ελικοπτερου

1. Η επιλογη γινεται απο τους βαθμους που εχει καποιος μεσα στη σχολη; Εχω ακουσει και για μεσο πολυ

2. Ποτε παιρνει καποιος σειρα για καποια μοναδα;

3. Αν εχω διπλωμα για ελικοπτερο ηδη, θα μετρησει θετικα στο να με δεχτουν η θα εχω ισες ελπιδες με τους υπολοιπους;

Ευχαριστω πολυ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΣΕ: Κλήρωση Όπλου / Σώματος
Σταδιοδρομία στην Αεροπορία Στρατού
ΣΣΕ: Σταδιοδρομία μετά τη Σχολή

Όπως βλέπεις υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για την κάθε σου απορία, αφιέρωνε λίγο χρόνο για να ψάχνεις, χρησιμοποίησε την φόρμα αναζήτησης γιατί ίσως την επόμενη φορά να μην είμαστε και τόσο φιλόξενοι.
Άβαταρ μέλους
Μεσσιας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μεσσιας »

Δικιο εχετε ! Ευχαριστω πολυ

kikhzax
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kikhzax »

παιδια να ρωτησω κατι; πως ειναι γενικα οι συνθηκες στη σσε για τις γυναικες; Και ποια η διαφορα στα οπλα απο τα σωματα?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης