Ρία μην αγχώνεσαι γι'αυτά. Θα τα μάθεις στη σχολή (αν κατάλαβα καλά, επειδή δεν βρίσκω το σχόλιο σου, ρωτάς πως κατανέμονται τα όπλα). Άλλωστε αν θες να μπεις στη σχολή πρέπει να μην σε ενοχλεί τι όπλο θα πάρεις.
GreekSoldier1 έγραψε: Άλλωστε αν θες να μπεις στη σχολή πρέπει να μην σε ενοχλεί τι όπλο θα πάρεις.
Δεν συμφωνω με αυτο. Δηλωνεις την σχολη ξεροντας πανω κατω τι συνθηκες υπαρχουν μεσα και εξω απο την σχολη αλλα ο κυριως λογος που μπαινεις ειναι διοτι εχεις ενα ονειρο το οποιο σχετιζετε με το οπλο-σωμα που θα ακολουθησεις μετα την σχολη. Ειναι αυτο που σου δινει την δυναμη να συνεχισεις να αντεχεις σε ο, τι και αν σου κανουν οι ανωτεροι σου...
Δεν μίλησα για τις συνθήκες της σχολής, αλλά φυσικά και πρέπει να έχεις μια ιδέα γι'αυτές Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου, εννοείται πως όλοι έχουμε ιδιαίτερη προτίμηση προς κάποιο όπλο-σώμα, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς ακόμα και αυτό που δεν είναι το επιθυμητό (σε περίπτωση που δεν γίνεται να το αλλάξεις).
Καταρχην καλησπερα σε ολους,Ειμαι 16 χρονων και θα μπω στη δευτερα λυκειου και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την ευελπιδων. Εχω ενα κολλημα με ο, τι εχει να κανει με στρατο απο πολυ μικρος Και ειναι ενα ονειρο να γινω στρατιωτικος ανεξαρτητου βαθμου. Το μοναδικο μου κολλημα ειναι οι μεταθεσεις, αλλα πιστευω πως αν δεν εχεις κατι να σε κρατησει καπου ισως σου κανουν καλο. Εχω διαβασει αρκετα θεματα εδω και εχω παρει μια γενικη εικονα για το τι επικρατει μεσα στη σχολη αλλα και μετα τη σχολη.
Οι ερωτησεις που θελω να κανω (προς το παρων) ειναι σχετικα με τη γνωμη που εχετε για τη σχολη και για τη ζωη μετα τη σχολη ειτε απο προσωπικη πειρα η απο το τι πιστευετε για το θεμα και για το αν αξιζει τον κοπο να γραφτεις σε μια τετοια σχολη με τις μεταθεσεις και ο, τι αλλο ακολουθησει.
Θα παρακαλουσα να Μην γινουν αλλες ερωτησεις και οι απαντησεις να ειναιτεκμηριωμενες και με επιχειρηματα.
Ηθελά να ρωτήσω εάν γνωρίζεται ποιες χειρουργικές επεμβλασεις απαγορεύονται σε μια σπουδάστρια στη σσε. Βασικά για τις πλαστικές επεμβάσεις, Είναι θέμα υγείας...
ria-1995 έγραψε:Ηθελά να ρωτήσω εάν γνωρίζεται ποιες χειρουργικές επεμβλασεις απαγορεύονται σε μια σπουδάστρια στη σσε. Βασικά για τις πλαστικές επεμβάσεις, Είναι θέμα υγείας...
Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Ρία μου ψάξε υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για νοσήματα επεμβάσεις κλπ... Αν δεν βρεις άκρη τα ΠΜ μου στη διάθεσή σου.
Όπως βλέπεις υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για την κάθε σου απορία, αφιέρωνε λίγο χρόνο για να ψάχνεις, χρησιμοποίησε την φόρμα αναζήτησης γιατί ίσως την επόμενη φορά να μην είμαστε και τόσο φιλόξενοι.