ΣΜΥ - Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών
Σε λίγα χρόνια δίνω παννελήνιες και έχει ερθει η στιγμή που πρέπει να επιλέξω επαγγελματικό προσανατολισμό οι Στρατιωτικές Σχολές είναι οι πρώτες στις επιλογές μου και θα ήθελα να μάθω κάποιες έξτρα πληροφορίες όποιος μπορεί ας μου εξηγήσει για:
Τον τρόπο είσαγωγης στις σχολές
Ποια θεωρεί κλύτερη σχολή
Οι μισθοί πάνω κάτω
Ο τρόπος μετάθεσης πωε γίνεται (αφου δηλαδη τελειώσεις την σχολή σε μεταθέτουν σε καποιο πόστο αμέσως;)
Τον τρόπο είσαγωγης στις σχολές
Ποια θεωρεί κλύτερη σχολή
Οι μισθοί πάνω κάτω
Ο τρόπος μετάθεσης πωε γίνεται (αφου δηλαδη τελειώσεις την σχολή σε μεταθέτουν σε καποιο πόστο αμέσως;)
μην πας ΣΜΥ μπες αεροπορια ΣΜΥΑ αυτο να εχεις στο μυαλο σου ειναι καλυτερα ειμαι στη ΣΜΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γι αυτο μην το ψαχνεις παραπανω για ΣΜΥ...
Μπορείς από ΣΜΥ να πας αλεξίπτωτα είναι το όνειρο μου
Για το 19-20 θα μπορουμε να μπούμε και από 4ο πεδίο; Κάτι τέτοιο λέγεται αν ψηφιστεί
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
ψηφίστηκε (σώματα μόνο)
Μπορείς από ΣΜΥ να μπεις αλεξίπτωτα και αν ναι από ποια χρόνια της θητεία σου το επιλεγεις;
Ας πούμε γιατί να μην προτιμήσεις την σμυ και να επιλέξεις την σμυα; Συμφωνα με τον από πάνω
Καλύτερα μου αρέσει στρατός ξηράς... Αλλά εμένα το θέμα μου είναι να μπω στα αλεξίπτωτα και η ερώτηση είναι αν μπορώ από ΣΜΥ να βγάλω έστω ΣΒΕΑ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Ναι μπορείς από την ΣΜΥ, αυτό μπορεί να γίνει είτε σαν σπουδαστής τελειώνοντας το δεύτερο έτος, σαν σπουδαστής τρίτης δηλαδή,30 μέχρι 40 Σπουδαστές επιλέγονται και Εφόσον τα καταφέρεις στα αθλήματα και στις ιατρικές εξετάσεις και Επιλεγείς Μιας και θα υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, Οι περισσότεροι δε θα επιλεχθούν από τα όπλα ελάχιστοι από σώματα επίσης προηγούνται τις επιλογής οι βαθμοφόροι Και θυσιάζοντας ένα μέρος της καλοκαιρινής σου αδείας σου, σχεδόν όλη, σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις ΣΒΕΑ Μαζί με τους σπουδαστές της ΣΣΕ. Φυσικά η Δυνατότητα σου δίνεται και μετά την αποφοίτηση σου εφόσον έχεις επιλέξει όπλα, πιο εύκολα από ΠΖ σε σχέση με τα υπόλοιπα, να επιλεγείς στις ειδικές δυνάμεις εφόσον το επιθυμείς οπότε υποχρεωτικά πλέον μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία και το ΣΒΕΑ Καθώς και από το σώμα εφοδιασμού μεταφορών ΣΕΜ Εφόσον τα καταφέρεις να ενταχθείς στο τάγμα εναέριων μεταφορών 865 ΤΕΝΕΦ
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την πλήρη απάντηση. Και κάτι ακόμα για την ζωή στην σμυ... Πρέπει να νοικιάσεις σπίτι γιατι είμαι από Κρήτη
Παιδιά είναι εύκολα τα αθλήματα ; Και μπενεις πολύ πιο εύκολα από Σ. Μ. Υ σε σχέσει με ΣΣΕ;
Elena έγραψε:Παιδιά είναι εύκολα τα αθλήματα ; Και μπενεις πολύ πιο εύκολα από Σ. Μ. Υ σε σχέσει με ΣΣΕ;
Στρατιωτικές σχολές είναι τι εννοείς μπαίνεις πιο εύκολα; Δεν είναι μαγαζί καλλυντικών ούτε κομμωτήριο, σύνελθε!
Πως είναι η ζωή εκεί και τι πρέπει να γνωρίζεις για τα 3ετη που θα μείνεις εκεί;
Επίσης τώρα που εντάχθηκε και 4ο πεδίο τι πιστεύετε να γίνει με την βάση που είχε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες