Ναι υπαρχουν. Αν θελεις κοιταξε το κι εσυ και εαν μπορεις
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
ΔΥΚ τι γίνεται ρε φίλε, εσύ τι καταλάβαινεις από αυτό;
Γιατί ξαναστελνουν οι ίδιο φάκελο; Λέτε να γίνει και στους ΔΕ;
Έχασαν τους φακέλους τι γίνεται?
Γιατί ξαναστελνουν οι ίδιο φάκελο; Λέτε να γίνει και στους ΔΕ;
Έχασαν τους φακέλους τι γίνεται?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 20
Με τετοιους αργοστροφους που εχουμε στην Ελλαδα στο Δημοσιο δεν το αποκλειω κιολας να τους εχασαν. Ολο αυτο παντως που συμβαινει δε βγαζει νοημα.
Ρδελομπού τελείως η προκήρυξη. Κάτι παρόμοιο θα δούμε και σε εμας απ' ό, τι φαίνεται.
Δεν γίνεται να το δεις αυτό γιατί στους προσωρινούς πίνακες ΠΕ έχει ονοματεπώνυμο και αριθμό αιτήσης οι επιτυχόντες, ενώ στον πίνακα που ζητάνε δικαιολογητικά έχει αριθμό μητρώου υποψηφίου. Μόνο. Μπει κάποιος και γράψει εγώ είμαι στους προσωρινούς και στον excel που βγήκε τώρα για αποστολή δικαιολογητικών. Οπότε μάλλον επιλαχών είναι αυτά τα 102 ατομαunknown23 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:26 pmΝαι υπαρχουν. Αν θελεις κοιταξε το κι εσυ και εαν μπορεις
-
- Λοχίας
Μα οπως και να χει ρε συ εδω καλα καλα δε δωσανε αθληματα κ γιατρους αυτοι που ηταν ηδη στους προσωρινα διορισμενους δλδ για ποιο λογο να γινεται αυτο. Ειναι τελειως ανοησια. Δεν ειναι να πεις κοπηκαν οι αλλοι ή υπηρχε αποχη κ δεν πηγαν ή οτιδηποτε για να συμβαινει αυτο.Guest76 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:52 pmΔεν γίνεται να το δεις αυτό γιατί στους προσωρινούς πίνακες ΠΕ έχει ονοματεπώνυμο και αριθμό αιτήσης οι επιτυχόντες, ενώ στον πίνακα που ζητάνε δικαιολογητικά έχει αριθμό μητρώου υποψηφίου. Μόνο. Μπει κάποιος και γράψει εγώ είμαι στους προσωρινούς και στον excel που βγήκε τώρα για αποστολή δικαιολογητικών. Οπότε μάλλον επιλαχών είναι αυτά τα 102 ατομαunknown23 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:26 pmΝαι υπαρχουν. Αν θελεις κοιταξε το κι εσυ και εαν μπορεις
Για να τους έχουν έτοιμους να τους φωνάξουν για τις δοκιμασίες σε περίπτωση αποχής η αν κοπούν πολλοι.
-
- Λοχίας
Ναι αλλα ειχε καλεστει ηδη τριπλασιος αριθμος απο τις θεσεις που θα καλυφθουν αρα και η απαντηση σου εμενα προσωπικα δε με καλυπτει εντελως. Ειχαν καλεσει τοσους πολλους που αποκλειω να κοβονταν ή να απειχαν ολοι. Αποψη μου παντα
Ρε παιδιά λέει στους ΠΕ ότι : Κατόπιν ενστάσεων βγαίνει αυτή η λίστα με τα ΑΜ να καταθέσουν δικαιολογητικά ώστε αργότερα να βγούν τα οριστικά... Μόνο εγώ το καταλαβαίνω έτσι; Βλακείες διαβάζω;. Άρα αυτοί είναι δικαιωμένοι από τον ΑΣΕΠ;
-
- Λοχίας
Το ιδιο εγραφε και για ΤΕ οτι μετα απο εξεταση των ενστασεων συνεχισε η διαδικασια. Κι απο ο, τι εμαθα για τους ΤΕ καποιες ενστασεις οντως δικαιωθηκαν και οι 6 ηταν για αγγλικα
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Καλημέρα παιδιά μην φέρνεται την καταστροφή στους πε έγραφα στέλνουν η 100 που δν είχαν κατέστη όχι όλη δεύτερον αυτή την φορά το υπουργείο έπραξε το σωστό όχι σαν τους τε δλδ πρωτα έπρεπε να στείλουν τα έγραφα αυτή π λέει το excel μετά να ελεγχθούν και μετά να βγουν οι οριστικοί και τα αθλήματα τώρα
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έβγαλαν οριστικα στους ΤΕ και ζητάνε καινούργιους φακέλους δεν είναι φυσιολογικό. Τουλάχιστον στους ΠΕ δεν έβγαλαν οριστικα δεν υπάρχει λογική
Ορισμενοι ψαχνετε και ψαχνετε και ψαχνετε και κυνηγατε φαντασματα και υποθετετε και λετε και θα θα θα θα... Χρονια παρακολουθω το φορουμ και πολυ σπανια εκφερω αποψη. Ακολουθηστε αυτο που ζηταει η προκηρυξη, κουλο ξε κουλο. Αυτη ειναι η πορεια των αιτησεων ειτε λογικη ειτε οχι, προκηρυξη ειτε δικαστικη ειτε πυροσβεστικη κτλ. Ποιος εβγαλε ακρη με το Δημοσιο για να βγαλουμε τωρα εμεις.
Σήμερα άρχισαν οι πκε για τε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες