Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 20

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Δημοσίευση από unknown23 »

Guest76 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:25 pm Υπάρχει προσωρινός διοριστεος που είναι στην Νέα λίστα που ζητάνε δικαιολογητικά; Αν ναι κατι πάει λάθος
Ναι υπαρχουν. Αν θελεις κοιταξε το κι εσυ και εαν μπορεις
Samaritis

Δημοσίευση από Samaritis »

ΔΥΚ τι γίνεται ρε φίλε, εσύ τι καταλάβαινεις από αυτό;
Γιατί ξαναστελνουν οι ίδιο φάκελο; Λέτε να γίνει και στους ΔΕ;
Έχασαν τους φακέλους τι γίνεται?
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Samaritis έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:31 pm ΔΥΚ τι γίνεται ρε φίλε, εσύ τι καταλάβαινεις από αυτό;
Γιατί ξαναστελνουν οι ίδιο φάκελο; Λέτε να γίνει και στους ΔΕ;
Έχασαν τους φακέλους τι γίνεται;
Με τετοιους αργοστροφους που εχουμε στην Ελλαδα στο Δημοσιο δεν το αποκλειω κιολας να τους εχασαν. Ολο αυτο παντως που συμβαινει δε βγαζει νοημα.
kwlotoumpas

Δημοσίευση από kwlotoumpas »

Ρδελομπού τελείως η προκήρυξη. Κάτι παρόμοιο θα δούμε και σε εμας απ' ό, τι φαίνεται.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:37 pm Ρδελομπού τελείως η προκήρυξη. Κάτι παρόμοιο θα δούμε και σε εμας απ' ό, τι φαίνεται.
Οταν τα ελεγα εγω με κραζανε μερικοι και λεγανε απο μερα σε μερα θα μας πουνε καλημερα! Εχουμε δρομο ακομα παιδες υπομονη!
Guest76

Δημοσίευση από Guest76 »

unknown23 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:26 pm
Guest76 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:25 pm Υπάρχει προσωρινός διοριστεος που είναι στην Νέα λίστα που ζητάνε δικαιολογητικά; Αν ναι κατι πάει λάθος
Δεν γίνεται να το δεις αυτό γιατί στους προσωρινούς πίνακες ΠΕ έχει ονοματεπώνυμο και αριθμό αιτήσης οι επιτυχόντες, ενώ στον πίνακα που ζητάνε δικαιολογητικά έχει αριθμό μητρώου υποψηφίου. Μόνο. Μπει κάποιος και γράψει εγώ είμαι στους προσωρινούς και στον excel που βγήκε τώρα για αποστολή δικαιολογητικών. Οπότε μάλλον επιλαχών είναι αυτά τα 102 ατομα
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Guest76 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:52 pm
unknown23 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 9:26 pm
Δεν γίνεται να το δεις αυτό γιατί στους προσωρινούς πίνακες ΠΕ έχει ονοματεπώνυμο και αριθμό αιτήσης οι επιτυχόντες, ενώ στον πίνακα που ζητάνε δικαιολογητικά έχει αριθμό μητρώου υποψηφίου. Μόνο. Μπει κάποιος και γράψει εγώ είμαι στους προσωρινούς και στον excel που βγήκε τώρα για αποστολή δικαιολογητικών. Οπότε μάλλον επιλαχών είναι αυτά τα 102 ατομα
Μα οπως και να χει ρε συ εδω καλα καλα δε δωσανε αθληματα κ γιατρους αυτοι που ηταν ηδη στους προσωρινα διορισμενους δλδ για ποιο λογο να γινεται αυτο. Ειναι τελειως ανοησια. Δεν ειναι να πεις κοπηκαν οι αλλοι ή υπηρχε αποχη κ δεν πηγαν ή οτιδηποτε για να συμβαινει αυτο.
Guest76

Δημοσίευση από Guest76 »

Για να τους έχουν έτοιμους να τους φωνάξουν για τις δοκιμασίες σε περίπτωση αποχής η αν κοπούν πολλοι.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Guest76 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:22 pm Για να τους έχουν έτοιμους να τους φωνάξουν για τις δοκιμασίες σε περίπτωση αποχής η αν κοπούν πολλοι.
Ναι αλλα ειχε καλεστει ηδη τριπλασιος αριθμος απο τις θεσεις που θα καλυφθουν αρα και η απαντηση σου εμενα προσωπικα δε με καλυπτει εντελως. Ειχαν καλεσει τοσους πολλους που αποκλειω να κοβονταν ή να απειχαν ολοι. Αποψη μου παντα
Dimitrisssss

Δημοσίευση από Dimitrisssss »

Ρε παιδιά λέει στους ΠΕ ότι : Κατόπιν ενστάσεων βγαίνει αυτή η λίστα με τα ΑΜ να καταθέσουν δικαιολογητικά ώστε αργότερα να βγούν τα οριστικά... Μόνο εγώ το καταλαβαίνω έτσι; Βλακείες διαβάζω;. Άρα αυτοί είναι δικαιωμένοι από τον ΑΣΕΠ;
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Dimitrisssss έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 11:54 pm Ρε παιδιά λέει στους ΠΕ ότι : Κατόπιν ενστάσεων βγαίνει αυτή η λίστα με τα ΑΜ να καταθέσουν δικαιολογητικά ώστε αργότερα να βγούν τα οριστικά... Μόνο εγώ το καταλαβαίνω έτσι; Βλακείες διαβάζω;. Άρα αυτοί είναι δικαιωμένοι από τον ΑΣΕΠ;
Το ιδιο εγραφε και για ΤΕ οτι μετα απο εξεταση των ενστασεων συνεχισε η διαδικασια. Κι απο ο, τι εμαθα για τους ΤΕ καποιες ενστασεις οντως δικαιωθηκαν και οι 6 ηταν για αγγλικα
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Καλημέρα παιδιά μην φέρνεται την καταστροφή στους πε έγραφα στέλνουν η 100 που δν είχαν κατέστη όχι όλη δεύτερον αυτή την φορά το υπουργείο έπραξε το σωστό όχι σαν τους τε δλδ πρωτα έπρεπε να στείλουν τα έγραφα αυτή π λέει το excel μετά να ελεγχθούν και μετά να βγουν οι οριστικοί και τα αθλήματα τώρα
Tsanspyr

Δημοσίευση από Tsanspyr »

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έβγαλαν οριστικα στους ΤΕ και ζητάνε καινούργιους φακέλους δεν είναι φυσιολογικό. Τουλάχιστον στους ΠΕ δεν έβγαλαν οριστικα δεν υπάρχει λογική
Επισκέπτης

Ορισμενοι ψαχνετε και ψαχνετε και ψαχνετε και κυνηγατε φαντασματα και υποθετετε και λετε και θα θα θα θα... Χρονια παρακολουθω το φορουμ και πολυ σπανια εκφερω αποψη. Ακολουθηστε αυτο που ζηταει η προκηρυξη, κουλο ξε κουλο. Αυτη ειναι η πορεια των αιτησεων ειτε λογικη ειτε οχι, προκηρυξη ειτε δικαστικη ειτε πυροσβεστικη κτλ. Ποιος εβγαλε ακρη με το Δημοσιο για να βγαλουμε τωρα εμεις.
Επισκέπτης

Σήμερα άρχισαν οι πκε για τε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες