Απίθανο να καλυφθούν απο ατομα που δεν δηλωσαν εκτός και αν τοποθετηθούν ατομα για τη Δράμα... Δν νομιζω να κληθουν αλλοι επιλαχοντες. Κάποιοι θα είναι 40 χρονων
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Έτσι πιστεύω και γω απίθανο μόνο για δράμα. Μας καθυστερούν πολύ για το επόμενο βήμα.
Καλησπέρα παιδιά έχουμε κάποια ενημέρωση για τα ψυχοτεχνικα ;
Μπα τίποτα! Ούτε το 2032 δεν τελειώνει αυτη ολη η ψυχοφθορα διαδικασία!
Ετσι όπως πανε θα χάσουν και άλλους υποψήφιους. Περιμένω 2,5 χρονια γτ ξερω οτι ειμαι μεσα και αρνούμαι δουλειες (ήδη δουλευω εστιαση) για να περιμένω πότε θα θυμηθουν οι ακατονομαστοι να βγαλουν ανακοινώσεις για ν προχωρήσει η διαδικασία. Κατάντια... Λυπάμαι αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να το κανω πλέον... Ας πάνε να βγαλουν υπηρεσίες οι ίδιοι από τον ασεπ. Αι στα διαλα!
Ναι φίλε δε παλεύεται, αφού είσαι σίγουρος ότι μπαίνεις γιατί περιμένεις δυόμιση χρόνια; Γιατί δε σε πήραν το 2021 που πέρασες διαδικασίες; Δε μπορώ να καταλάβω
Σίγουρος ότι μπαινω με τα κενα που υπήρχαν και υπάρχουν ως επιλαχων.
Ναι ρε φίλε το κατάλαβα αυτο άλλο σε ρωτάω γιατί το 2021 δε μπήκες τότε ;
Γιατί όπως ξαναείπα και πριν είχα υπολογίσει τα κενα (και βγήκαν και έξτρα κενα) γιατι πήρχαν ατομα που φαινοντουσαν ακομα στο συστημα ενώ είχαν αποχωρήσει για άλλες προκηρύξεις. Το θέμα είναι ότι στα 2,5 χρόνια επιχειρηθηκε μια ακόμη κάλυψη από επιλαχοντες περυσι αλλα και παλι δεν ήμουν μέσα. Δεν επιχειρήθηκε δηλαδή η κάλυψη των κενών στο σύνολο τους περυσι... Και ξαναλεω δεν μιλάμε καν για τα επιπλέον κενα... Δηλαδή από τα 70+ μιλαω για τα πρώτα 30 κενα που και θεωρώ πως είμαι μέσα...
Οπότε εκατό θεσεις περίπου θα ναι τα κενά ; Άντε να δούμε πότε θα δώσουμε ψυχοτεχνικα μας βγάλανε το λαδι
Λιγότερες από 100. Ήταν 70+ αντε να έχουν φτάσει 80+ πλέον. Το 23 καλύφθηκαν καμία 30αρια επιπλέον. Αρα ήταν πάνω από 100. Πλέον δεν ειναι...
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς για τα ψυχοτεχνικα τι ακριβώς κάνουμε εκεί τόσες ώρες;
Γραπτό τεστακι με ερωτήσεις τύπου αν πατας τη διαχωριστική γραμμή από τα πλακάκια του πεζοδρομίου και αν τζογαρεις. Έπειτα σας καλούν έναν έναν για συνέντευξη που μοιάζει ακριβώς οπως πας σε συνέντευξη για δουλεια...Kws έγραψε: Κυρ Απρ 28, 2024 7:27 pm Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς για τα ψυχοτεχνικα τι ακριβώς κάνουμε εκεί τόσες ώρες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες