Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Zeta21 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 4:01 pm Κανεις β/φαρμ που παει πκε;
Εγώ πάω πκε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:02 pm Να χαρω ολους εσας με τα 1000 μορια (και τις ανασφαλειες σας) καθως εαν τα διαθετατε δεν υπηρχε καν λογος να ρωτατε μορια αλλων. Τα πιστευετε κι οι ιδιοι η μονο στους αλλους τα λετε; 🤡🤡🤡
Κ 5000 να έχεις πάντα θα υπάρχει ανασφάλεια. Μην προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει καλύτερα αν έχεις λιγότερα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:09 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:02 pm Να χαρω ολους εσας με τα 1000 μορια (και τις ανασφαλειες σας) καθως εαν τα διαθετατε δεν υπηρχε καν λογος να ρωτατε μορια αλλων. Τα πιστευετε κι οι ιδιοι η μονο στους αλλους τα λετε; 🤡🤡🤡
Κ 5000 να έχεις πάντα θα υπάρχει ανασφάλεια. Μην προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει καλύτερα αν έχεις λιγότερα

Και που ξερεις ποσα εχω; Η τι ειδικοτητα ειμαι... Ωστοσο περα απο τα "μορια" που διαφημιζετε υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες οποτε τσαμπα τα ρωτατε και χανετε χρονο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:19 pm

Και που ξερεις ποσα εχω; Η τι ειδικοτητα ειμαι... Ωστοσο περα απο τα "μορια" που διαφημιζετε υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες οποτε τσαμπα τα ρωτατε και χανετε χρονο
Ούτε ξέρω ούτε και με νοιάζει να μάθω. Απλά πάντα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να υποβιβασουν άλλους για να νιώσουν καλύτερα. Τώρα εσύ λες ότι λέμε ψέματα στην ουσία. Λυπάμαι θα σου το χαλάσω.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:19 pm

Ούτε ξέρω ούτε και με νοιάζει να μάθω. Απλά πάντα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να υποβιβασουν άλλους για να νιώσουν καλύτερα. Τώρα εσύ λες ότι λέμε ψέματα στην ουσία. Λυπάμαι θα σου το χαλάσω.
Θα φανουν τα αποτελεσματα στους πινακες επιτυχοντων επιλαχοντων (για οσους επιτυχουν πκε βεβαια) ... Εγω δεν θα στο χαλασω οποτε good luck... Ειτε εχετε 400 ειτε 2000!
voice
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από voice »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Έχω μια απορία, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στην ΠΑ απ ότι στο ΣΞ; Στις αιτήσεις είναι όλα ίδια
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Καλησπέρα σας παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχω σε προκήρυξη ΕΠΟΠ και δεν γνωρίζω. Έχω καλεστεί στα ΠΚΕ στην Ευελπίδων στις 31/10 και στα τρία όπλα καί σξ ειδικές δυνάμεις και ΠΝ αλλά και ΠΑ. Λογικά θα περάσω πρώτη μέρα ψυχοτεχνικα σε αεροπορία καί πολεμικό ναυτικό και αθλήματα στον στρατό ξηράς που δεν τι διευκρινίζει στο εποπ αρμι; Καθώς τα αθλήματα τών ειδικών δυνάμεων είναι διαφορετικά από αυτά του σξ και των άλλων όπλων.
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Μάγκες υποχρεούμαστε να έχουμε κατά τη διάρκεια των αθλημάτων για το κολύμπι πετσέτα θαλάσσης μαγιό φυσικά και γυαλιά σαν αυτά πού φοράνε οι κολυμβητές μαζί καί με το σκουφάκι τών κολυμβητών ή δεν χρειάζεται αυτό;
Ster

Δημοσίευση από Ster »

EricHalland έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:33 pm Καλησπέρα σας παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχω σε προκήρυξη ΕΠΟΠ και δεν γνωρίζω. Έχω καλεστεί στα ΠΚΕ στην Ευελπίδων στις 31/10 και στα τρία όπλα καί σξ ειδικές δυνάμεις και ΠΝ αλλά και ΠΑ. Λογικά θα περάσω πρώτη μέρα ψυχοτεχνικα σε αεροπορία καί πολεμικό ναυτικό και αθλήματα στον στρατό ξηράς που δεν τι διευκρινίζει στο εποπ αρμι; Καθώς τα αθλήματα τών ειδικών δυνάμεων είναι διαφορετικά από αυτά του σξ και των άλλων όπλων.
Γενικως επικρατεί ένα χάος. Εμένα με κάλεσαν στην Ευελπίδων 30/10 για το ναυτικο για ψυχοτεχνικα 7:00 και μετά 17/11 για ΠΑ ΣΞ πάλι Ευελπίδων 7:00... Πως γίνεται αυτό το πράγμα δεν ξέρω και εγώ μένω πολύ μακρυά από την Αθήνα 6 ώρες απόσταση δηλαδή 100 φορές θα κατέβω Αθήνα
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Ster έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:43 pm
EricHalland έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:33 pm Καλησπέρα σας παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχω σε προκήρυξη ΕΠΟΠ και δεν γνωρίζω. Έχω καλεστεί στα ΠΚΕ στην Ευελπίδων στις 31/10 και στα τρία όπλα καί σξ ειδικές δυνάμεις και ΠΝ αλλά και ΠΑ. Λογικά θα περάσω πρώτη μέρα ψυχοτεχνικα σε αεροπορία καί πολεμικό ναυτικό και αθλήματα στον στρατό ξηράς που δεν τι διευκρινίζει στο εποπ αρμι; Καθώς τα αθλήματα τών ειδικών δυνάμεων είναι διαφορετικά από αυτά του σξ και των άλλων όπλων.
Γενικως επικρατεί ένα χάος. Εμένα με κάλεσαν στην Ευελπίδων 30/10 για το ναυτικο για ψυχοτεχνικα 7:00 και μετά 17/11 για ΠΑ ΣΞ πάλι Ευελπίδων 7:00... Πως γίνεται αυτό το πράγμα δεν ξέρω και εγώ μένω πολύ μακρυά από την Αθήνα 6 ώρες απόσταση δηλαδή 100 φορές θα κατέβω Αθήνα
Έχουν κάνει κάποιο λάθος. Ο καθένας μια φορά δίνει πκε ανεξαρτήτως σε ποσα σώματα έχει κάνει αίτηση. Πάρε τηλέφωνο στο helpdesk και διευκρίνισε το. Σου το λέω σίγουρα ότι έχουν κάνει μπαρούφα.
Ster

Δημοσίευση από Ster »

Labros98 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:53 am
Έχουν κάνει κάποιο λάθος. Ο καθένας μια φορά δίνει πκε ανεξαρτήτως σε ποσα σώματα έχει κάνει αίτηση. Πάρε τηλέφωνο στο helpdesk και διευκρίνισε το. Σου το λέω σίγουρα ότι έχουν κάνει μπαρούφα.
Ναι ρε συ σε όσους το έδειξα μου είπαν ότι κάτι πάει λάθος δεν γίνεται να πάω δύο φορές Αθήνα. Εσύ είσαι στην ίδια ειδικότητα με εμένα αν θυμάμαι καλά. Που σε κάλεσαν εσένα;
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Εγώ είμαι επιτυχών και στα τρία και θα πρέπει να είμαι εκεί για ψυχοτεχνικα για τα τρία την ίδια μέρα την ίδια ώρα. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό πρέπει να πάρω τηλέφωνο σήμερα ή αύριο να μου εξηγήσουν αν ξέρουν και αυτοί τι τους γίνεται να δηλαδή. Εσείς πήρατε τι σας είπαν;
DimStau

Δημοσίευση από DimStau »

EricHalland έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 9:27 am Εγώ είμαι επιτυχών και στα τρία και θα πρέπει να είμαι εκεί για ψυχοτεχνικα για τα τρία την ίδια μέρα την ίδια ώρα. Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό πρέπει να πάρω τηλέφωνο σήμερα ή αύριο να μου εξηγήσουν αν ξέρουν και αυτοί τι τους γίνεται να δηλαδή. Εσείς πήρατε τι σας είπαν;
Εγώ που είμαι επιτυχων σε ΣΞ και ΠΝ μου έχει την ίδια μέρα και την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. Λογικά θα περνάς από μια επιτροπή και αν είσαι επιτυχών θα παίρνεις κάποια βεβαίωση που θα την δίνεις στα υπόλοιπα σωματα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:08 pm
Zeta21 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 4:01 pm Κανεις β/φαρμ που παει πκε;
Εγώ πάω πκε
Κι εγω!
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

Ster έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 6:06 am
Labros98 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:53 am
Ναι ρε συ σε όσους το έδειξα μου είπαν ότι κάτι πάει λάθος δεν γίνεται να πάω δύο φορές Αθήνα. Εσύ είσαι στην ίδια ειδικότητα με εμένα αν θυμάμαι καλά. Που σε κάλεσαν εσένα;
Διασωστης, σωστά θυμάσαι. Εμένα 17/11 καβουρι. Θα είμαι στα τελευταία γκρουπακια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες