Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale122 »

Όχι είμαι εποπ 21 το αχω ακούσει από μέσα... Κάποιες ειδικότητες κυρίως στα άλλα δύο σώματα δεν έχουν συμπληρώσει και οι περισσότερες αιτήσεις έχουν γίνει σε ίδιες ειδικότητες... Έχει ακουστεί σαν σενάριο μπορεί και να μην υλοποιηθεί θα φανεί την Τρίτη...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από re pate kala re »

Str vpv έγραψε:Το είδες σε κάποιο σάιτ; Δεν βγαζω hate απλα ρωταω. Και η αλήθεια είναι για 3-4 μέρες δεν θα δουλέψουν στο δημόσιο τουλαχιστον λόγω εορτών οποτε δεν θα μου κάνει εντύπωση αν παει για παράταση
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ Από κάποιον αλλά μέχρι να γίνει είναι απλά φήμη, ο λόγος και καλά μικρός αριθμός συμμέτοχης, οι γιορτές πλέον με το ηλεκτρονικό σύστημα δεν παίζουν ρόλο στο αν θα παραταθούν οι αιτήσεις Γιατί οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και την ώρα της ανάστασης μπαίνεις και κάνεις αίτηση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Str vpv »

re pate kala re έγραψε:Αυτό το έχω ακούσει και εγώ Από κάποιον αλλά μέχρι να γίνει είναι απλά φήμη, ο λόγος και καλά μικρός αριθμός συμμέτοχης, οι γιορτές πλέον με το ηλεκτρονικό σύστημα δεν παίζουν ρόλο στο αν θα παραταθούν οι αιτήσεις Γιατί οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και την ώρα της ανάστασης μπαίνεις και κάνεις αίτηση

Δεν είπα οτι δεν μπορείς να κανεις αίτηση, είπα οτι ακόμα και τώρα μας έχουν μετρήσει τα μορια έχουν δει τα χαρτιά μας κ. Λ. Π. Δεν νομιζω να περιμένουν να τα κανουν όλα μαζι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 9:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fanis644
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Fanis644 »

Έτσι όπως πάει οι αιτήσεις θα ναι σχεδόν οι μισές από αυτές που ήταν πέρσι. Οπότε εάν θέλουν μπορούνε και να τα βγάλουνε γρήγορα τα αποτελέσματα γιατί εννοητε πως τις βλέπουνε από τώρα και δεν περιμένουνε μέχρι την λήξη.
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale122 »

Ναι είναι οι μισές τα άτομα τα έχουν βρει ήδη αλλά δεν έχουν δηλώσει σε πολλές ειδικότητες και μένουν κενές ίσως για αυτό να δώσουν παράταση...
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ideal »

Fanis644 έγραψε:Έτσι όπως πάει οι αιτήσεις θα ναι σχεδόν οι μισές από αυτές που ήταν πέρσι. Οπότε εάν θέλουν μπορούνε και να τα βγάλουνε γρήγορα τα αποτελέσματα γιατί εννοητε πως τις βλέπουνε από τώρα και δεν περιμένουνε μέχρι την λήξη.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι το κάνουν τελευταία στιγμή, είτε γτ δν έχουν αποφασίσει, είτε γιατί περιμένουν το πτυχίο αγγλικών τους, είτε γιατί καθυστερούν τα χαρτιά τους γενικά να συλλεχθούν ωστόσο, τις τελευταίες 4 μέρες γίνονται 400 αιτήσεις σχεδόν κάθε μέρα. Έτσι τουλάχιστον λένε τα στατιστικά

HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

rafale αυτο με τα ατομα που εχουν βρει δεν καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ideal έγραψε:Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι το κάνουν τελευταία στιγμή, είτε γτ δν έχουν αποφασίσει, είτε γιατί περιμένουν το πτυχίο αγγλικών τους, είτε γιατί καθυστερούν τα χαρτιά τους γενικά να συλλεχθούν ωστόσο, τις τελευταίες 4 μέρες γίνονται 400 αιτήσεις σχεδόν κάθε μέρα. Έτσι τουλάχιστον λένε τα στατιστικά
Ήρεμα Έχουμε ακόμα 4 μέρες, από 23/3 μέχρι 17/4 μέσα σε 21 μέρες γίνανε 2755 αιτήσεις και τις τελευταίες 4 μέρες από 18/4 μέχρι σήμερα 22/4 12:06 έχουν γίνει 1597

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 22, 2022 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το διάβασα και Εγώ μου φαίνεται υπερβολή το τρεις μήνες δηλαδή 26 Ιουνίου που πέρυσι τέτοια εποχή κοντεύαμε να τελειώσουμε μάλλον εκεί στην Καβάλα αργούν να βγουν τα διπλώματα οδηγήσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 22, 2022 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Renia25 »

Έγινε εντάξει. Καλά Χριστούγεννα θα πάει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Renia25 έγραψε: Έγινε εντάξει. Καλά Χριστούγεννα θα πάει το θέμα.

Χριστούγεννα δεν νομίζω οι περσινοί μπήκαν Σεπτέμβρη αρα υπολόγισε φέτος 1,5 βαριά 2 μήνες επομένος βαριά μεσα νοέμβρη

Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Renia25 »

re pate kala re έγραψε:Χριστούγεννα δεν νομίζω οι περσινοί μπήκαν Σεπτέμβρη αρα υπολόγισε φέτος 1,5 βαριά 2 μήνες επομένος βαριά μεσα νοέμβρη

Μακάρι !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 23, 2022 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Ειναι αδικο για καποιους που εχουν κανει αιτηση ενω σε 2 μηνες καποιοι αλλοι θα μπορουσαν να εχουν καποια επιπλεον μορια
Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Renia25 »

HYPOTONIC έγραψε:Ειναι αδικο για καποιους που εχουν κανει αιτηση ενω σε 2 μηνες καποιοι αλλοι θα μπορουσαν να εχουν καποια επιπλεον μορια

Κοίτα συμφωνώ σε αυτό που λες ωστόσο όμως το δίκιο βρίσκεται κάπου στην μέση γιατί και κάποια παιδιά μπορεί να περιμένουν ένα χαρτί ή οτιδήποτε για να λάβουν μέρος και αν δεν έπαιρνε παράταση να μην μπορούσαν ... Βέβαια δεν παύει το 3 μήνες να είναι υπερβολή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Απρ 23, 2022 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες