Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Και οι ειδικές δυνάμεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Να κανω μια ερωτηση... Παρασκευη κατεθεσα τα χαρτια στην επιτροπη στο 401 απο τους γιατρους.μολις τα πηραν μου ειπαν να παρω στην στρατολογια τηλεφωνο. Δεν ξερω αν συνεβη και στους υπολοιπους απλα μου δημιουργησε ερωτηματικα. Αν ξερει καποιος να μου πει. Καλημερα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Σε εμάς τουλάχιστον που πήγαμε με τους πρώτους ή τους δεύτερους που κάλεσαν, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Πάρε στη στρατολογία για να επιβεβαιωθείς ότι δεν έγινε καμία βλακεία
Μάγκες καλημέρα.αποτελέσματα το πρώτο 10ημερο του Νοέμβρη οριστικάΚατάταξη θα γίνει αρχές Δεκέμβρη.καλημέρα και πάλι!
Έγκυρη πηγή;
Να πω την αλήθεια δε χρησιμοποίησα το κονε μου όπως τότε για τους 660 για να μάθω. Πήρα στη στρατολογία και ρώτησα και μου είπαν πως πρώτα πρέπει να κάνουν οι ΕΔ τα αθλήματα φαντάζομαι για να λένε πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα καλέσουν από την άλλη βδομάδα για αθλήματα έως 29 για παράδειγμα έτσι ώστε να έχουν 1 βδομάδα και κάτι για να βγάλουν οριστικούς πίνακες και να τους αναρτήσουν.Όσο για την κατάταξη πήγε πολύ μακριά ο Δεκεμβρης που μου είπαν
Ένα τηλέφωνο που πήρα εγώ στο γες μου είπαν μέσα σε αυτές τς 2 εβδομάδες του Οκτωβρίου και κατάταξη Νοεμβρίου με την εσσο... Το κονέ μ μου είπε μετά τς 15 του Οκτωβρίου αποτελέσματα... Έχει κανένας κάτι νεότερο;
Τι να πω αδερφέ δε ξέρω αυτά μου είπε μια που βγήκε στο τηλ αυτά σας λέω .Δε ξέρω αν λέει ο καθένας ότι θέλει αλλά τι να πω.Η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου ποτε είναι;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
Εγω σας τα λεγα οτι θελουν να την καθυστερησουν αλλα δεν με πιστευατε. Αλλα αν παει δεκεμβριο θα ειναι κοροιδια
33ΜΚ έγραψε:Τι να πω αδερφέ δε ξέρω αυτά μου είπε μια που βγήκε στο τηλ αυτά σας λέω .Δε ξέρω αν λέει ο καθένας ότι θέλει αλλά τι να πω.Η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου ποτε είναι;
Μην πολύ εμπιστεύεσαι την στρατολογία γιατί καί εγώ που είχα πάρει Δέν ήξεραν τίποτα για οβά... Η εσσο τού Νοεμβρίου έχει ανανεωθεί κανονικά για τούς στρατεύσιμους δεν ξέρω πότε αλλά καί η προκήρυξη λέει μέσα ότι η κατάταξη γίνεται Με την εσσο που ακολουθεί
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
ισχυει η στρατολογια δεν εχει καμια σχεση με αυτα το γες ειναι υπευθυνο. Αυτο οτι οι οβα θα μπουν με την επομενη εσσο ειναι για μονο για συγκεκριμενους που δεν καταφερουν να παρουσιαστουν την κανονικη ημερομηνια!ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:33ΜΚ έγραψε:Τι να πω αδερφέ δε ξέρω αυτά μου είπε μια που βγήκε στο τηλ αυτά σας λέω .Δε ξέρω αν λέει ο καθένας ότι θέλει αλλά τι να πω.Η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου ποτε είναι;
Μην πολύ εμπιστεύεσαι την στρατολογία γιατί καί εγώ που είχα πάρει Δέν ήξεραν τίποτα για οβά... Η εσσο τού Νοεμβρίου έχει ανανεωθεί κανονικά για τούς στρατεύσιμους δεν ξέρω πότε αλλά καί η προκήρυξη λέει μέσα ότι η κατάταξη γίνεται Με την εσσο που ακολουθεί
Μπορείς να μου πεις που γράφει αυτό που λες σχετικά με τους ΟΒΑ ότι θα μπουν με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου να το διαβάσω;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
αυτο εδω λεει λογικα αλλα οπως ειπα ειναι ασχετο τελειως33ΜΚ έγραψε:Μπορείς να μου πεις που γράφει αυτό που λες σχετικά με τους ΟΒΑ ότι θα μπουν με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου να το διαβάσω;
Οι οπλίτες ανακατατάσσονται την ηµεροµηνία που θα απολύονταν οριστικά από τις τάξεις των Ενόπλων ∆υνάµεων. Σε περίπτωση που επιτυχόντες οπλίτες απολυθούν πριν την έκδοση της ανωτέρω απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άµυνας, η επανακατάταξή τους γίνεται την καθοριζόµενη ηµεροµηνία επανακατάταξης των εφέδρων και εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό, γίνεται κατά τις ηµεροµηνίες κατάταξης της αµέσως επόµενης Εκπαιδευτικής Σειράς Στρατευσίµων Οπλιτών (ΕΣΣΟ).
Δεν αναγράφεται ότι θα γίνει με την εσσο τού Νοεμβρίου αλλά ότι οι οβά κατατάσσονται πάντα με την πλησιέστερη εσσο πάντα καί η ποιο κοντινή είναι τού Νοεμβρίου
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Περυσι η μια σειρα οβα μπηκε αυγουστο και η αλλη δεκεμβριο εσσο υπηρχαν σεπτεμβριο και ιανουαριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες