Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από geopap97 »

Και οι ειδικές δυνάμεις
fotistzouv
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fotistzouv »

Να κανω μια ερωτηση... Παρασκευη κατεθεσα τα χαρτια στην επιτροπη στο 401 απο τους γιατρους.μολις τα πηραν μου ειπαν να παρω στην στρατολογια τηλεφωνο. Δεν ξερω αν συνεβη και στους υπολοιπους απλα μου δημιουργησε ερωτηματικα. Αν ξερει καποιος να μου πει. Καλημερα

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από geopap97 »

Σε εμάς τουλάχιστον που πήγαμε με τους πρώτους ή τους δεύτερους που κάλεσαν, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Πάρε στη στρατολογία για να επιβεβαιωθείς ότι δεν έγινε καμία βλακεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μάγκες καλημέρα.αποτελέσματα το πρώτο 10ημερο του Νοέμβρη οριστικάΚατάταξη θα γίνει αρχές Δεκέμβρη.καλημέρα και πάλι!

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Έγκυρη πηγή;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Να πω την αλήθεια δε χρησιμοποίησα το κονε μου όπως τότε για τους 660 για να μάθω. Πήρα στη στρατολογία και ρώτησα και μου είπαν πως πρώτα πρέπει να κάνουν οι ΕΔ τα αθλήματα φαντάζομαι για να λένε πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα καλέσουν από την άλλη βδομάδα για αθλήματα έως 29 για παράδειγμα έτσι ώστε να έχουν 1 βδομάδα και κάτι για να βγάλουν οριστικούς πίνακες και να τους αναρτήσουν.Όσο για την κατάταξη πήγε πολύ μακριά ο Δεκεμβρης που μου είπαν
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ένα τηλέφωνο που πήρα εγώ στο γες μου είπαν μέσα σε αυτές τς 2 εβδομάδες του Οκτωβρίου και κατάταξη Νοεμβρίου με την εσσο... Το κονέ μ μου είπε μετά τς 15 του Οκτωβρίου αποτελέσματα... Έχει κανένας κάτι νεότερο;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Τι να πω αδερφέ δε ξέρω αυτά μου είπε μια που βγήκε στο τηλ αυτά σας λέω .Δε ξέρω αν λέει ο καθένας ότι θέλει αλλά τι να πω.Η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου ποτε είναι;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω σας τα λεγα οτι θελουν να την καθυστερησουν αλλα δεν με πιστευατε. Αλλα αν παει δεκεμβριο θα ειναι κοροιδια
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Τι να πω αδερφέ δε ξέρω αυτά μου είπε μια που βγήκε στο τηλ αυτά σας λέω .Δε ξέρω αν λέει ο καθένας ότι θέλει αλλά τι να πω.Η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου ποτε είναι;

Μην πολύ εμπιστεύεσαι την στρατολογία γιατί καί εγώ που είχα πάρει Δέν ήξεραν τίποτα για οβά... Η εσσο τού Νοεμβρίου έχει ανανεωθεί κανονικά για τούς στρατεύσιμους δεν ξέρω πότε αλλά καί η προκήρυξη λέει μέσα ότι η κατάταξη γίνεται Με την εσσο που ακολουθεί

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Τι να πω αδερφέ δε ξέρω αυτά μου είπε μια που βγήκε στο τηλ αυτά σας λέω .Δε ξέρω αν λέει ο καθένας ότι θέλει αλλά τι να πω.Η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου ποτε είναι;

Μην πολύ εμπιστεύεσαι την στρατολογία γιατί καί εγώ που είχα πάρει Δέν ήξεραν τίποτα για οβά... Η εσσο τού Νοεμβρίου έχει ανανεωθεί κανονικά για τούς στρατεύσιμους δεν ξέρω πότε αλλά καί η προκήρυξη λέει μέσα ότι η κατάταξη γίνεται Με την εσσο που ακολουθεί

ισχυει η στρατολογια δεν εχει καμια σχεση με αυτα το γες ειναι υπευθυνο. Αυτο οτι οι οβα θα μπουν με την επομενη εσσο ειναι για μονο για συγκεκριμενους που δεν καταφερουν να παρουσιαστουν την κανονικη ημερομηνια!

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μπορείς να μου πεις που γράφει αυτό που λες σχετικά με τους ΟΒΑ ότι θα μπουν με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου να το διαβάσω;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Μπορείς να μου πεις που γράφει αυτό που λες σχετικά με τους ΟΒΑ ότι θα μπουν με την ΕΣΣΟ Νοεμβρίου να το διαβάσω;
αυτο εδω λεει λογικα αλλα οπως ειπα ειναι ασχετο τελειως

Οι οπλίτες ανακατατάσσονται την ηµεροµηνία που θα απολύονταν οριστικά από τις τάξεις των Ενόπλων ∆υνάµεων. Σε περίπτωση που επιτυχόντες οπλίτες απολυθούν πριν την έκδοση της ανωτέρω απόφασης του Υπουργού Εθνικής Άµυνας, η επανακατάταξή τους γίνεται την καθοριζόµενη ηµεροµηνία επανακατάταξης των εφέδρων και εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό, γίνεται κατά τις ηµεροµηνίες κατάταξης της αµέσως επόµενης Εκπαιδευτικής Σειράς Στρατευσίµων Οπλιτών (ΕΣΣΟ).

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δεν αναγράφεται ότι θα γίνει με την εσσο τού Νοεμβρίου αλλά ότι οι οβά κατατάσσονται πάντα με την πλησιέστερη εσσο πάντα καί η ποιο κοντινή είναι τού Νοεμβρίου
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Περυσι η μια σειρα οβα μπηκε αυγουστο και η αλλη δεκεμβριο εσσο υπηρχαν σεπτεμβριο και ιανουαριο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες