Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Θα δείξει, μακάρι
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Οι Σωφρονιστικοι είναι πολιτικό προσωπικό Στο Προστασίας του Πολίτη και πληρώνονται Από το ίδιο το υπουργείο. Οι φρουροί τράπεζας μάλλον είναι πολιτικό προσωπικό -ενοπλο Της ΕλΑΣκαι πληρώνονται από την ΤτΕ... Δεν ξερω όμως αν γενικότερα το πολιτικό προσωπικό της ΕΛΑΣ θεωρείται γενικά Σώμα ασφαλείας όπως και το υπόλοιπο Σώμα... Αν έχουν Ταυτότητες καρτελάκια άσπρα κ λοιπα
7017/7/1-θ Κάτι λέει για το προς ασφάλεια τραπNikosChar95 έγραψε:Οι Σωφρονιστικοι είναι πολιτικό προσωπικό Στο Προστασίας του Πολίτη και πληρώνονται Από το ίδιο το υπουργείο. Οι φρουροί τράπεζας μάλλον είναι πολιτικό προσωπικό -ενοπλο Της ΕλΑΣκαι πληρώνονται από την ΤτΕ... Δεν ξερω όμως αν γενικότερα το πολιτικό προσωπικό της ΕΛΑΣ θεωρείται γενικά Σώμα ασφαλείας όπως και το υπόλοιπο Σώμα... Αν έχουν Ταυτότητες καρτελάκια άσπρα κ λοιπα
Καλησπερα. Πιστεύετε οτι θα υποβληθουμε κι εμεις στις προκαταρκτικες εξετασεις μαζι με τα παιδια των πανελληνιων εξετασεων; Στην προκυρηξη για τους υποψηφιους πανελληνιων για σχολες αστυνομιας, λεει οτι οι προκαταρκτικές θα ξεκινησουν τελη Ιουνιου (τελος σελ19)
Καλημερα... Κανεις δεν ξερει. Ελπίζουμε οτι μέχρι τελος αυτής της εβδομάδας θα έχουμε νέα με τους τελικούς πινακες. Καπου εκει πιστεύω κ εγω τέλος του μήνα αυτου αρχές του άλλου. Τωρα αν μας πανε όλους μαζι άγνωστο
Ο. Π. Κ. Ε
Υπομονή λίγο πρέπει να έμεινε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Εγω γιατι δεν το Βλεπω να βγαινουν πινακες αυτην την εβδομαδα
Θα δείξει. Εικασίες κάνουμε ούτος η άλλος. Ας ελπίσουμε οσο νωρίτερα τοσο καλυτερα να παρουν ολα τον δρομο τους.
Ο. Π. Κ. Ε
Ακριβώς αυτό, υποθέσεις κάνουμε όπως πάντα... Ας το αφήσουμε να βγει όποτε είναι να βγει και μακάρι να πετύχουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται τον στόχο τους...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παιδιά επειδή είμαι Λίγο άσχετος με αυτά. Οι προκαταρτικες εξετάσεις τι είναι ακριβώς.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
τα ψυχοτεχνικα, τα υγεονομικα και τα αθλητικαNikosChar95 έγραψε:Παιδιά επειδή είμαι Λίγο άσχετος με αυτά. Οι προκαταρτικες εξετάσεις τι είναι ακριβώς.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Giormosm82 Ευχαριστώ Πολυ φιλε μου
Γνωριζει κανεις γιατι καθηστερουν τα τελικα αποτεσματα
Καλημερα
Εχεις κανεις καποιο νεοτερο εαν θα βγουν οι πινακες εως την παρασκευη;
Εχεις κανεις καποιο νεοτερο εαν θα βγουν οι πινακες εως την παρασκευη;
E.K.A.M-CTSFO
δεν καθυστερούν μέσα στα χρονικά όρια ειναι... Στην τελευταία των εφ έκαναν ένα μήνα να ρα βγαλουνFz6 έγραψε:Γνωριζει κανεις γιατι καθηστερουν τα τελικα αποτεσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης