Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tzamal

Δημοσίευση από Tzamal »

Το αρθρο που επικαλεισαι μιλαει για στελεχη δηαλδη στρατιωτικους και για μεταθεσεις αυτων απο 1η ιουνιου. Μη λες ανοησιες και μαθε να διαβαζεις τι λες!
ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ »

Παιδια αν γνωριζει κατι καποιος ποτε ανοιγουν οι αδειες και οι βυσματικες μεταθεσεις να πει αν μπορει!!!
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Αντιστράτηγος »

Μιλάει για προσωπικό, και προσωπικόθ και ο απλός οπλίτης! Και πρόσεχε το στόμα σου. Το άρθρο δεν ανέφερε στην συγκεκριμένη παράγραφο την λέξη "στέλεχος".
Yo

Δημοσίευση από Yo »

Χίος.. από αύριο φεύγει το πρώτο γκρουπ αδειών...10 μέρες τιμητική 5 κανονικές... Σύνολο 15 μέρες... Για μεταθέσεις αν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει!!!
364

Δημοσίευση από 364 »

Παιδια έχουμε καμία ενημέρωση για βυσματικες;
Άβαταρ μέλους
Kostas08
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas08 »

Άδεια στους νεοσύλλεκτους πότε θα δώσουν; Με την άδεια του Πάσχα τι θα γίνει; Θα απολυθούν ε νωρίτερα ή θα μας τη δώσουν αργότερα;
Άβαταρ μέλους
Kostas08
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Άδεια πότε θα δώσουν στους νεοσύλλεκτους; Με την άδεια του Πάσχα τι γίνεται; Θα απολυθούμε Νωρίτερα ή θα τη δώσουν αργότερα
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Η άδεια του Πάσχα χάθηκε δίνουν 10 μέρες τιμητική και 5 δικές μας για να φυγουμε μέσα στον μηνα σε γκρουπακια.
Άβαταρ μέλους
Kostas08
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ωραία 15 ήμερη δηλαδηΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Ακριβώς τώρα μένει να δούμε τις μεταθέσεις μονο
ant19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ant19 »

Οι αποσπάσεις ξεκίνησαν ήδη... Έφυγαν οι πρώτοι...
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Παιδιά πάντως κι εγώ είμαι σε συνεχή επικοινωνία με το βύσμα μου αυτές τις μέρες (είναι ισχυρό) και μέσα στις επόμενες μέρες προβλέπεται να φύγω. Θα γραψω αν βγει η μετάθεση οντως.Πάντως όντως, τώρα είναι που κινείται το πράγμα

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ακούγεται ότι θα γίνουν πριν μπει η επόμενη ΕΣΣΟ... Όσες δε γίνουν μέχρι τότε πάντως πάνε για Αύγουστο εύκολα
Φραν

Δημοσίευση από Φραν »

Ξέρεις κάνεις πότε ξεκινάνε η βυζματικες μεταθέσεις;
131ΚΣ

Δημοσίευση από 131ΚΣ »

Είμαι 364 και η μετάθεση μου βγήκε 9/4 με βύσμα που θεωρώ μέτριο (δυνατά θεωρούνται μόνο αυτά που πάνε πολεμική αεροπορία, σε ναύσταθμο ναυτικό και από ξηρά όσοι φεύγουν χωρίς να κάνουν σπεν{ υπάρχει μπολικος κόσμος} και όσοι πάνε στο μετοχικό, γεωγραφικό και αλλά κλπ που το 1-5 θεωρείται εμπλοκή εκεί) Είμαι σε μονάδα που πάει 1-3 και έχει και τα off πσκ παρά πσκ.

Ήταν μα παριουσιαστω Μυτιλήνη και το βύσμα μου το άλλαξε σε Λιτόχωρο γιατί είναι γνωστό ότι από παραμεθόριο δύσκολα ξεκολλάς. Περίμενα να φύγω τέλος σπεν 6/3 και λόγω κορονοϊού και Έβρου πήγαιναν οι φήμες από βδομάδα σε βδομάδα και τελικά έφυγα για Αθήνα ένα μήνα μετά, αφού έκανα 2.5 μήνες.

Αν έχεις βύσμα μέτριο η μικρό φεύγεις και στους 3 και στους 4 μήνες και ανά πάσα στιγμή. Παιδιά από την προηγούμενη μονάδα μου, που είμαι ακόμα σε επικοινωνία, έφυγαν μετά από 2 βδομαδες μετά από 3 και ακόμα φευγουν.

πλά μην ακούτε τις ιστορίες και τα παραμύθια του καθενός: Γνωρίζω άτομα που πριν λήξει το σπεν λέγαν «έχω 3 υπουργία», «εγώ δεν έχω κάνα βύσματακι αλλά σοβαρά πράγματα» που είναι ακόμα κολλημένοι στην μονάδα. Όταν βγει η μετάθεση θα βγει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης