Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Το αρθρο που επικαλεισαι μιλαει για στελεχη δηαλδη στρατιωτικους και για μεταθεσεις αυτων απο 1η ιουνιου. Μη λες ανοησιες και μαθε να διαβαζεις τι λες!
Παιδια αν γνωριζει κατι καποιος ποτε ανοιγουν οι αδειες και οι βυσματικες μεταθεσεις να πει αν μπορει!!!
Μιλάει για προσωπικό, και προσωπικόθ και ο απλός οπλίτης! Και πρόσεχε το στόμα σου. Το άρθρο δεν ανέφερε στην συγκεκριμένη παράγραφο την λέξη "στέλεχος".
Χίος.. από αύριο φεύγει το πρώτο γκρουπ αδειών...10 μέρες τιμητική 5 κανονικές... Σύνολο 15 μέρες... Για μεταθέσεις αν κάποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει!!!
- Kostas08
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Άδεια στους νεοσύλλεκτους πότε θα δώσουν; Με την άδεια του Πάσχα τι θα γίνει; Θα απολυθούν ε νωρίτερα ή θα μας τη δώσουν αργότερα;
- Kostas08
- Στρατιώτης
Άδεια πότε θα δώσουν στους νεοσύλλεκτους; Με την άδεια του Πάσχα τι γίνεται; Θα απολυθούμε Νωρίτερα ή θα τη δώσουν αργότερα
Η άδεια του Πάσχα χάθηκε δίνουν 10 μέρες τιμητική και 5 δικές μας για να φυγουμε μέσα στον μηνα σε γκρουπακια.
- Kostas08
- Στρατιώτης
Ωραία 15 ήμερη δηλαδη

Οι αποσπάσεις ξεκίνησαν ήδη... Έφυγαν οι πρώτοι...
Παιδιά πάντως κι εγώ είμαι σε συνεχή επικοινωνία με το βύσμα μου αυτές τις μέρες (είναι ισχυρό) και μέσα στις επόμενες μέρες προβλέπεται να φύγω. Θα γραψω αν βγει η μετάθεση οντως.Πάντως όντως, τώρα είναι που κινείται το πράγμα
Ακούγεται ότι θα γίνουν πριν μπει η επόμενη ΕΣΣΟ... Όσες δε γίνουν μέχρι τότε πάντως πάνε για Αύγουστο εύκολα
Είμαι 364 και η μετάθεση μου βγήκε 9/4 με βύσμα που θεωρώ μέτριο (δυνατά θεωρούνται μόνο αυτά που πάνε πολεμική αεροπορία, σε ναύσταθμο ναυτικό και από ξηρά όσοι φεύγουν χωρίς να κάνουν σπεν{ υπάρχει μπολικος κόσμος} και όσοι πάνε στο μετοχικό, γεωγραφικό και αλλά κλπ που το 1-5 θεωρείται εμπλοκή εκεί) Είμαι σε μονάδα που πάει 1-3 και έχει και τα off πσκ παρά πσκ.
Ήταν μα παριουσιαστω Μυτιλήνη και το βύσμα μου το άλλαξε σε Λιτόχωρο γιατί είναι γνωστό ότι από παραμεθόριο δύσκολα ξεκολλάς. Περίμενα να φύγω τέλος σπεν 6/3 και λόγω κορονοϊού και Έβρου πήγαιναν οι φήμες από βδομάδα σε βδομάδα και τελικά έφυγα για Αθήνα ένα μήνα μετά, αφού έκανα 2.5 μήνες.
Αν έχεις βύσμα μέτριο η μικρό φεύγεις και στους 3 και στους 4 μήνες και ανά πάσα στιγμή. Παιδιά από την προηγούμενη μονάδα μου, που είμαι ακόμα σε επικοινωνία, έφυγαν μετά από 2 βδομαδες μετά από 3 και ακόμα φευγουν.
πλά μην ακούτε τις ιστορίες και τα παραμύθια του καθενός: Γνωρίζω άτομα που πριν λήξει το σπεν λέγαν «έχω 3 υπουργία», «εγώ δεν έχω κάνα βύσματακι αλλά σοβαρά πράγματα» που είναι ακόμα κολλημένοι στην μονάδα. Όταν βγει η μετάθεση θα βγει.
Ήταν μα παριουσιαστω Μυτιλήνη και το βύσμα μου το άλλαξε σε Λιτόχωρο γιατί είναι γνωστό ότι από παραμεθόριο δύσκολα ξεκολλάς. Περίμενα να φύγω τέλος σπεν 6/3 και λόγω κορονοϊού και Έβρου πήγαιναν οι φήμες από βδομάδα σε βδομάδα και τελικά έφυγα για Αθήνα ένα μήνα μετά, αφού έκανα 2.5 μήνες.
Αν έχεις βύσμα μέτριο η μικρό φεύγεις και στους 3 και στους 4 μήνες και ανά πάσα στιγμή. Παιδιά από την προηγούμενη μονάδα μου, που είμαι ακόμα σε επικοινωνία, έφυγαν μετά από 2 βδομαδες μετά από 3 και ακόμα φευγουν.
πλά μην ακούτε τις ιστορίες και τα παραμύθια του καθενός: Γνωρίζω άτομα που πριν λήξει το σπεν λέγαν «έχω 3 υπουργία», «εγώ δεν έχω κάνα βύσματακι αλλά σοβαρά πράγματα» που είναι ακόμα κολλημένοι στην μονάδα. Όταν βγει η μετάθεση θα βγει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης