Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Μαλίστα. Ευχαριστώ φίλε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Sorority89 μπορεις φιλε αρκει απο δεικτη μαζας σωματος νασαι οκ.Αυτο ισχυει για ολους...
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Πόσο ήταν η βάση για τους εργάτες πέρυσι;
Σήμερα ο γνωστός μου στη Δ. Αττική μου είπε πως ακυρώθηκαν πολλές αιτήσεις λόγω λαθών. Και άλλοι συνάδελφοι του επιβεβαίωσαν πως αυτό έγινε σε όλες τις ΔΥΠΕ.
Και φωτογραφία (Α4 χαρτί), απορρίπτεσαι. Υπήρξαν ληγμένα διπλώματα. Ο καθένας όπως ήθελε συμπλήρωσε την αίτηση.
Άλλος έβαλε Πιστοποιητικό στρατ. Κατάστασης με ημερομηνία 2019. Παιδιά μέχρι 3 μηνο ισχύει σε Σώματα ασφαλείας.
Με τα λάθη που γίνονται η βάση:
Οδηγοί:7000
Εργάτες:8000
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ:
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/koinopoiese-ypourgikes-apophases-gia-ton-diorismo-ekaton-ogdonta-180-epitychonton-epilachonton-ypopsephion-tes-kategorias-pyrosbeston-epochikes-apasch
Και φωτογραφία (Α4 χαρτί), απορρίπτεσαι. Υπήρξαν ληγμένα διπλώματα. Ο καθένας όπως ήθελε συμπλήρωσε την αίτηση.
Άλλος έβαλε Πιστοποιητικό στρατ. Κατάστασης με ημερομηνία 2019. Παιδιά μέχρι 3 μηνο ισχύει σε Σώματα ασφαλείας.
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ:
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/koinopoiese-ypourgikes-apophases-gia-ton-diorismo-ekaton-ogdonta-180-epitychonton-epilachonton-ypopsephion-tes-kategorias-pyrosbeston-epochikes-apasch
Με ειδικες δυναμεις και διπλωμα Γ κατηγοριας μπαινω οδηγος στην Αττικη; Τι πιστευετε;
Ρε αλάνια θα κας τρελανετε ; Τι τρεις μήνες ; Υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις και δίνω το χαρτί που το αποδεικνύει τι σημασία εσει ποτε έβγαλα το χαρτί; Δηλαδή έλεος τι να πω
Δεν αναφέρει πουθενά τα δικαιολογητικά να είναι εντός τριμήνου στην προκήρυξη, επίσης εφόσον σε επιλέξουν βάση μορίων θα σου ζητηθεί να τα προσκομίσεις. Δεν αλλάζει το τύπου Α αν είναι τριών μηνών η όχι.
Όπως και για πολύτεκνους κλπ.
Αν κάνω λάθος και κάποιος γνωρίζει σίγουρα ας με διαψεύσει.
Όπως και για πολύτεκνους κλπ.
Αν κάνω λάθος και κάποιος γνωρίζει σίγουρα ας με διαψεύσει.
Λοιπόν η προκήρυξη δεν λέει πουθενά για το χαρτί να μην είναι πάνω από τρεις μήνες! Αν γίνει κάτι θα το πάω νομικά
τι εννοείς για τη φωτογραφία; θέλει ή δε θέλει φωτογραφία ;ΔΕΑ έγραψε:Σήμερα ο γνωστός μου στη Δ. Αττική μου είπε πως ακυρώθηκαν πολλές αιτήσεις λόγω λαθών. Και άλλοι συνάδελφοι του επιβεβαίωσαν πως αυτό έγινε σε όλες τις ΔΥΠΕ.
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ:
Αλάνια φιλικά πάντα, Που μπερδεύεστε; Η προκήρυξη τα γράφει ΟΛΑ αναλυτικά. Για αυτούς που ρωτάνε αν θα μπουνε με τα μόρια που έχουν μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε διότι είναι άγνωστο το αποτέλεσμα. Ο φίλος που θέλει να κινηθεί νομικά αν διαβάσει καλύτερα την προκήρυξη θα δει πως μετά τους πίνακες υπάρχει περίοδο ενστάσεων! Δεν νομίζω να εννοεί ότι θα κάνει μηνύσεις! Παίδες φιλικά πάντα, διαβάστε καλά την προκήρυξη και καλή επιτυχία!
Παιδιά φωτογραφία σε Α4 φύλλο δεν λαμβάνεται υπόψη.Οι βεβαιώσεις στρατού γνωρίζω ότι είναι πάντα το ίδιο, αλλά θέλουν να μην έχει περάσει το 3μηνο.
Επίτηδες δεν το αναφέρει για να κόβονται.
Επίτηδες δεν το αναφέρει για να κόβονται.
Με το πιστοποιητικο τυπου α θελουνε να δουνε με τι "Τιτλο" απολυθηκες. Δλδ ειδικες δυναμεις δοκιμος κλπα.
ειτε ειναι 2 μηνων ειτε ειναι 5 ετων δεν αλλαζει.
οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Και εφοσον δεν το αναφερει κιολας ΝΑΙ αν δεν στο μετρησουνε μπορεις να κινηθεις νομικα.(σε περιπτωση που δεν στο λαβουνε υποψην ακομα και στις ενστασεις)
ειχα καταθεσει χαρτι 2 ετων και δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα.
ειτε ειναι 2 μηνων ειτε ειναι 5 ετων δεν αλλαζει.
οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Και εφοσον δεν το αναφερει κιολας ΝΑΙ αν δεν στο μετρησουνε μπορεις να κινηθεις νομικα.(σε περιπτωση που δεν στο λαβουνε υποψην ακομα και στις ενστασεις)
ειχα καταθεσει χαρτι 2 ετων και δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
ΔΕΑ δηλ αμα δεν ειχαν κανει και λαθος αιτησεις οι βασεις θα ηταν μαχιμοι 10000, οδηγοι 9000. Κατι δεν μου παει καλα με τις βασεις που δινεις... Επισης αυτο που λες "Οι βεβαιώσεις στρατού γνωρίζω ότι είναι πάντα το ίδιο, αλλά θέλουν να μην έχει περάσει το 3μηνο. Επίτηδες δεν το αναφέρει για να κόβονται. " δεν παιζει να ισχυσει ποτε να ξερεις... Θα εβγαζαν τροποποιητικη για να το διορθωσουν.
Το δημοσιο δολο δεν εχει...
Το δημοσιο δολο δεν εχει...
Μια παρατήρηση για το πιστοποιητικό.
Εχω την εντύπωση και παλιό να είναι δεν υπάρχει περίπτωση να το απορίψουν γιατί αποδυκνίει την θητεία σου (δόκιμος η στρατιώτης)
Εχω την εντύπωση και παλιό να είναι δεν υπάρχει περίπτωση να το απορίψουν γιατί αποδυκνίει την θητεία σου (δόκιμος η στρατιώτης)
Εχω κανει αιτηση για ανανεωση διπλωματος κατηγοριας γ. θα μπορω με την βεβαιωση να κανω τα χαρτια για τους οδηγους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης