φλορανς οταν λεει κατι ο dn που πιστεψε με οτι μου εχει πει ειναι παντα σωστος να τον ακους. Και αυτο που λεει ειναι το λογικο. Δεν μπορει να κοψει κανεναν γτ δεν εχει το δικαιωμα. Ουτε εσυ ουτε εγω εχουμε πειρα απο οτι εχω καταλαβει οποτε να ακουμε καποιον πιο παλιο που τα ξερει καλυτερα!Φλορανς έγραψε:Εγω ρε παιδια με συγχωρείται αλλα δε βλέπω καπου ξεκάθαρα ποσα ατομα θα καλέσει εξ αρχής.Τουλαχιστον το τριπλάσιο πως το βλέπετε εσεις;
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Παιδιά ειμαι πολύτεκνος έχω όλα τα διπλώματα αλλά δεν έχω αγγλικά μου είπαν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ δεν ξέρω όμως αν ειναι σίγουρο ξερει κανείς να μ απαντήσει ευχαριστώ
Knight έγραψε:αντιγραφω απο την προκυρηξηdn24 έγραψε:Knight έγραψε:Δεν λεει 10 χρονια παραμεθοριο αλλα 10 χρονια στην υπηρεσια. Ξερει κανεις αν εχει καμια διαφορα;
Δεν είναι σαφές το ερωτημά σου. Τι θες να μάθεις ακριβώς φίλε μου;
. Ότι θα φοιτησουν σε Ειδικά Σχολεία και θα υπηρετισουν σε Υπηρεσίες της Ειδικότητάς τους τουλάχιστον επί δεκαετία, εφόσον οι υπηρεσιακες Ανάγκες το επιβάλλουν.
Πως προκυπτει απο αυτο η παραμεθοριος;
Αντιστοιχες υπηρεσιες εχει και ο Πειραιας υποθετω.
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι υπογραφεις οτι θα παραμεινεις στην συγκεκριμενη Υπηρεσια του λιμενικου, οχι οτι θα εισαι 10 χρονια φαρμακονησι για παραδιεγμα.
Κανω λαθος;
Έχεις να φας για 3-4-5-10 χρόνια Λέρο, Κω, Μυτιλήνη, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και εσύ να υποθέτεις πως ο Πειραιάς έχει την αντίστοιχη υπηρεσία, Πειραιά χωρίς βύσμα δεν πρόκειται να τοποθετηθείς ούτε μετά τη σχολή ούτε μετά από χρόνια, θα γυροφέρνεις, μην μπεις με την λογική πως θα γυρίσεις κάποτε Πειραιά γιατί θα παραιτηθείς μετά από μερικά χρόνια.
Εγω ομως πέσε με περίεργο. Θελω λεπτομεριες. Οχι μπακαλιστικαNIKOS1989 έγραψε:φλορανς οταν λεει κατι ο dn που πιστεψε με οτι μου εχει πει ειναι παντα σωστος να τον ακους. Και αυτο που λεει ειναι το λογικο. Δεν μπορει να κοψει κανεναν γτ δεν εχει το δικαιωμα. Ουτε εσυ ουτε εγω εχουμε πειρα απο οτι εχω καταλαβει οποτε να ακουμε καποιον πιο παλιο που τα ξερει καλυτερα!Φλορανς έγραψε:Εγω ρε παιδια με συγχωρείται αλλα δε βλέπω καπου ξεκάθαρα ποσα ατομα θα καλέσει εξ αρχής.Τουλαχιστον το τριπλάσιο πως το βλέπετε εσεις;
Ειμαι πολύτεκνος έχω ειδικές δυνάμεις υπολογιστές γ κατηγορίας επαγγελματικό φορτηγό και μου ειπε ένας ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ ως πολύτεκνος που δίνει 10%δηλαδη 4 θέσεις μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ τελικά αν ξερει κάποιος ας μ απαντήσει δυκ αν ξέρεις εσυ απαντησε μου ευχαριστώ κιόλας
Στην περιπτωςη σου αγαπη μου αν δεν κανω λαθος ειναι 10% αλλα εφόσον ειναι 9 θεσεις δεν εχει θεση πολυτεκνίας αρα παίζεις μπάλα με μας τα μοναχοπαίδιαΓιώργος21 έγραψε:Ειμαι πολύτεκνος έχω ειδικές δυνάμεις υπολογιστές γ κατηγορίας επαγγελματικό φορτηγό και μου ειπε ένας ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ ως πολύτεκνος που δίνει 10%δηλαδη 4 θέσεις μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ τελικά αν ξερει κάποιος ας μ απαντήσει δυκ αν ξέρεις εσυ απαντησε μου ευχαριστώ κιόλας
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Αν δεν εχεις lower δεν μπορεις Γιωργο...
Αν δειτε τι λεει για τους πολυτεκνους θα καταλαβετε οτι και εγω γιαυτο αν ξερει καποιος σιγουρα να μου απαντησει λεει οτι ειναι 10%που δεν ανικουν σε καμια κατηγορια ουτε μηχανικος ουτε ειδικες δυναμεις 10%μονοι τους γιαυτο λογικα ακ καποιος επιλεξει πολυτεκνους δεν μπορει να μπει ειδικες δυναμεις αν εχω καταλαβει σωστα.
-
δεν μπορεις γιωργο ειναι βασικη προυποθεση τα αγγλικα!Γιώργος21 έγραψε:Ειμαι πολύτεκνος έχω ειδικές δυνάμεις υπολογιστές γ κατηγορίας επαγγελματικό φορτηγό και μου ειπε ένας ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ ως πολύτεκνος που δίνει 10%δηλαδη 4 θέσεις μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ τελικά αν ξερει κάποιος ας μ απαντήσει δυκ αν ξέρεις εσυ απαντησε μου ευχαριστώ κιόλας
-
φλορανς κανεις λαθος. Υπαρχει και δινεται μια θεση απο ειδικες δυναμεις σε πολυτεκνους!Φλορανς έγραψε:Στην περιπτωςη σου αγαπη μου αν δεν κανω λαθος ειναι 10% αλλα εφόσον ειναι 9 θεσεις δεν εχει θεση πολυτεκνίας αρα παίζεις μπάλα με μας τα μοναχοπαίδιαΓιώργος21 έγραψε:Ειμαι πολύτεκνος έχω ειδικές δυνάμεις υπολογιστές γ κατηγορίας επαγγελματικό φορτηγό και μου ειπε ένας ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ ως πολύτεκνος που δίνει 10%δηλαδη 4 θέσεις μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ τελικά αν ξερει κάποιος ας μ απαντήσει δυκ αν ξέρεις εσυ απαντησε μου ευχαριστώ κιόλας
Αν ηταν δεκα θα δικαιούταν. Στους πλοιάρχους δικαιούνται οι πολύτεκνοι.NIKOS1989 έγραψε:φλορανς κανεις λαθος. Υπαρχει και δινεται μια θεση απο ειδικες δυναμεις σε πολυτεκνους!Φλορανς έγραψε:Στην περιπτωςη σου αγαπη μου αν δεν κανω λαθος ειναι 10% αλλα εφόσον ειναι 9 θεσεις δεν εχει θεση πολυτεκνίας αρα παίζεις μπάλα με μας τα μοναχοπαίδιαΓιώργος21 έγραψε:Ειμαι πολύτεκνος έχω ειδικές δυνάμεις υπολογιστές γ κατηγορίας επαγγελματικό φορτηγό και μου ειπε ένας ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ ως πολύτεκνος που δίνει 10%δηλαδη 4 θέσεις μπορώ να κάνω τα χαρτιά μ τελικά αν ξερει κάποιος ας μ απαντήσει δυκ αν ξέρεις εσυ απαντησε μου ευχαριστώ κιόλας
Οποιος αλλος ξέρει κατι ας μας πει
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Ασχετο και σχετικο με το θεμα μας.7 ατομα απολυθηκαν απο την βουλη λογο πλαστων εγγραφων. Οι 4 ειδικοι φρουροι. Οποιος τολμαει πλεον, ας παει με πλαστα...
dimitris mak έγραψε:Ασχετο και σχετικο με το θεμα μας.7 ατομα απολυθηκαν απο την βουλη λογο πλαστων εγγραφων. Οι 4 ειδικοι φρουροι. Οποιος τολμαει πλεον, ας παει με πλαστα...
Αυτό ηθελα να πω κ γω... Προσοχή πολύ παιδια. Αν καποιος Ειχε σκοπο να Δωσει πλαστα χαρτια Ας το ξανασκεφτεί λιγο Καλυτερα...
- Lalikos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Παιδία, λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω.Είδα πως αρκετοί από εσάς μετά την αποφοίτησή από το Λύκειο, για να βελτιώσετε το Βαθμό του Απολυτηρίου σας βγάλατε και Ιδιωτικό Λύκειο. Και σε αυτό το σημείο έχω τα εξής ερωτήματα:
1) Πρέπει να είσαι απόφοιτος ΕΠΑΛ για να τελειώσεις το ιδιωτικό ή μπορείς να το τελειώσεις εάν είσαι και απόφοιτος ΓΕΛ;
2) Υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη βαθμολογία ή υπάρχει περίπτωση να σε αποκλείουν από τις πανελλαδικές εξετάσεις εάν υπάρχει έντονη απόκλειση σε σχέση με τις παλιές σου βαθμολογίες;
3) Το κόστος πόσο κυμάνθηκε περίπου;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
1) Πρέπει να είσαι απόφοιτος ΕΠΑΛ για να τελειώσεις το ιδιωτικό ή μπορείς να το τελειώσεις εάν είσαι και απόφοιτος ΓΕΛ;
2) Υπάρχουν περιορισμοί ως προς τη βαθμολογία ή υπάρχει περίπτωση να σε αποκλείουν από τις πανελλαδικές εξετάσεις εάν υπάρχει έντονη απόκλειση σε σχέση με τις παλιές σου βαθμολογίες;
-
φιλε μου δεν γινεται να ανεβασεις το απολυτηριο σου αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν εχεις τελειωσει γενικο λυκειο και να ξαναδωσεις πανελληνιες το μονο που θα καταφερεις ειναι να ανεβασεις τον βαθμο εισαγωγης σου. Τωρα απο το γελ να πας επαλ νομιζω γινεται αλλα θελει 2 χρονια να κατσεις στα θρανια ξανα οποτε χλωμο!Lalikos έγραψε:Παιδία, λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω.Είδα πως αρκετοί από εσάς μετά την αποφοίτησή από το Λύκειο, για να βελτιώσετε το Βαθμό του Απολυτηρίου σας βγάλατε και Ιδιωτικό Λύκειο. Και σε αυτό το σημείο έχω τα εξής ερωτήματα:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες