Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
George221
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από George221 »

Είσαι σίγουρος για αυτό φίλε μου; Το λεω γιατι και τα αλλα θεωρουνται μοτοσυκλετα και δεν αναγραφει πουθενα στη μοριοδοτηση συγκεκριμενα Α μονο.
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από VickyP »

Τελικά τι ισχύει αναφορικά με τα 300 μόρια του διπλώματος μοτοσυκλέτας; Μοτοσυκλέτα θεωρείται και το Α1, και το Α2 και το Α γενικά;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στην προηγούμενη προκήρυξη τα 300 μόρια τα έπαιρναν όσα παιδιά είχανε βγάλει δίπλωμα για 125, δεν ζητούσε απεριόριστο, για σίγουρες απαντήσεις απευθυνθείτε στο σωματείο των ειδικών φρουρών.
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από AVgr »

Πηρα κρικ αρμυ στην σεφεα για να κανω και εγω καποιες ερωτησεις αλλα δεν απανταει κανεις οσες φορες και να πηρα.
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

ΑVgr θα προσπαθήσω να πιάσω και εγώ γραμμή. Αν παρόλα αυτά και εσύ πιάσεις πες μας αν δεν σου είναι κόπος τι σου είπαν :)
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Ακομα τπτ αχαχ
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

Μια από τα ίδια και εγώ. Πήρα και στα 2 τηλ απο 5-6 φορές. Τους έστειλα και email αλλα τίποτα...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 317ρης »

VickyP έγραψε:Τελικά τι ισχύει αναφορικά με τα 300 μόρια του διπλώματος μοτοσυκλέτας; Μοτοσυκλέτα θεωρείται και το Α1, και το Α2 και το Α γενικά;
Λοιπον επειδη οπως γνωριζεις αλλαξε ο νομος για τα διπλωματα μηχανης το 2013 και απο τοτε δεν εχει βγει προκηρυξη Ε. Φ κανεις δεν ξερει σιγουρα. Εγω ομως θα σου παραθεσω καποια στοιχεια. Παλια αν ειχες δωσει για διπλωμα για μοτοσυκλετα με ταχυτητες (οχι σκουτερ δηλαδη) επαιρνες ενα ειδος διπλωματος που οταν εφτανες τα 23 ετη, γινοταν απεριοριστο (το σημερινο Α). Εγω ομως που ειχα δωσει για παρει το διπλωμα το 2011, οταν ημουν 21, δεν μ εγινε αλλαγη και πρεπει να ξαναδωσω εξετασεις για να παρω το μεγαλο διπλωμα, ή αν θελω επεκτεινω αυτο που εχω σε Α2 (για μηχανες μεχρι 400 κυβικα περιπου). Αναλογιζομενος ομως οτι ΟΛΕΣ οι μοτοσικλετες της Ομαδας Διας ειναι 600++ Κυβικα... Καταλαβαινεις πως δεν εχεις αδεια να τις οδηγησεις. Αρα θα απαιτουν να εχεις κατηγορια Α για να εισαι νομιμος. Οσο για παλια δεχοταν το 125κυβικα, με την προυποθεση οτι οταν γινεις 23 θα γινει αυτοματα απεριοριστα. Τωρα κατι τετοιο ομως δεν ισχυει. Οποτε ΛΟΓΙΚΑ, θα ζητανε Α. Αυτο λεει η λογικη.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η ομάδα ΔΙ. ΑΣ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 άρα ο συλλόγισμος σου είναι λίγο άκυρος καθώς στην προκήρυξη του 2011 μόρια για μοτοσύκλετα έδιναν στα 125 κυβικά.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από 317ρης »

Greek_Army έγραψε:Η ομάδα ΔΙ. ΑΣ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 άρα ο συλλόγισμος σου είναι λίγο άκυρος καθώς στην προκήρυξη του 2011 μόρια για μοτοσύκλετα έδιναν στα 125 κυβικά.
Δεν διαβασες καλα αυτα που ειπα. Καποιος ο οποιος ηταν 20 χρονων. Μπορουσε να βγαλει 2 ειδη διπλωαμτα.1 για σκουτερ και 1 για μοτο με ταχυτητες. Και τα 2 για 125cc ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ. Αν ειχες το αυτοματο... Αυτο ΔΕΝ γινοταν απεριοριστο... Και σου εδινε 100 μορια. Αν εχεις το διπλωμα με τις ταχυτητες... Αυτο στο Αναγνωριζαν σαν απεριοριστο επειδη μολις γινοσουν 23. Θα αλλαζε αυτοματα το διπλωμα με 1 παραβολο αξιας 33ευρω. Τωρα ομως ο νομος αλλαξε και ΔΕΝ αλλαζει αυτοματα. Οποτε δεν εχεις δικαιωμα να οδηγησεις μεγαλη μηχανη. Μπορεις να ανατρεξεις στην καινουργια νομοθεσια περι διπλωματος και να το διαπιστωσεις... Και στο λεω εκ πειρας... Γιατι αυτη τη στιγμη εσταξα ενα 200αρι ευρω για να αλλαξω το διπλωμα μου.(ειχα δωσει 125cc με ταχυτητες το οποιο θα αλλαζε αυτοματα... Αλλα ο νομος αλλαξε και τωρα δικαιουμαι Α2 τυπου, δηλαδη μαξιμουμ τα 400 κυβικα) και πρεπει να δωσω εξετασεις εκ νεου. Τωρα αν βγει προκηρυξη και δινει 300 μορια για τυπου Α2 (400κυβικα) ... Θα ειναι εντελως κουλο.

Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Γιατι ρε γκρικ αρμυ δεν απαντανε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λάθος απάντηση σε λάθος θέμα, συγνώμη, δεν γνωρίζω αρχηγέ γιατί δεν απαντάνε, έχουνε και σελίδα στο facebook.

Εννοείται πως δεν έχω σχέση με το ΣΕΦΕΑΑ.
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Απλα ειδα οτι διεγραφες τα μνμ μου και λεω γιατι; Αφου δε βριζω κανεναν... Λες στη σελιδα στο φβ να απαντησουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν ξέρω κάνε την προσπάθεια σου δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
AVgr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από AVgr »

Ωραια ευχαριστω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες