Βάσεις - μόρια Ειδικοί Φρουροί (2014)
Είσαι σίγουρος για αυτό φίλε μου; Το λεω γιατι και τα αλλα θεωρουνται μοτοσυκλετα και δεν αναγραφει πουθενα στη μοριοδοτηση συγκεκριμενα Α μονο.
Τελικά τι ισχύει αναφορικά με τα 300 μόρια του διπλώματος μοτοσυκλέτας; Μοτοσυκλέτα θεωρείται και το Α1, και το Α2 και το Α γενικά;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Στην προηγούμενη προκήρυξη τα 300 μόρια τα έπαιρναν όσα παιδιά είχανε βγάλει δίπλωμα για 125, δεν ζητούσε απεριόριστο, για σίγουρες απαντήσεις απευθυνθείτε στο σωματείο των ειδικών φρουρών.
Πηρα κρικ αρμυ στην σεφεα για να κανω και εγω καποιες ερωτησεις αλλα δεν απανταει κανεις οσες φορες και να πηρα.
ΑVgr θα προσπαθήσω να πιάσω και εγώ γραμμή. Αν παρόλα αυτά και εσύ πιάσεις πες μας αν δεν σου είναι κόπος τι σου είπαν :)
Ακομα τπτ αχαχ
Μια από τα ίδια και εγώ. Πήρα και στα 2 τηλ απο 5-6 φορές. Τους έστειλα και email αλλα τίποτα...
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
Λοιπον επειδη οπως γνωριζεις αλλαξε ο νομος για τα διπλωματα μηχανης το 2013 και απο τοτε δεν εχει βγει προκηρυξη Ε. Φ κανεις δεν ξερει σιγουρα. Εγω ομως θα σου παραθεσω καποια στοιχεια. Παλια αν ειχες δωσει για διπλωμα για μοτοσυκλετα με ταχυτητες (οχι σκουτερ δηλαδη) επαιρνες ενα ειδος διπλωματος που οταν εφτανες τα 23 ετη, γινοταν απεριοριστο (το σημερινο Α). Εγω ομως που ειχα δωσει για παρει το διπλωμα το 2011, οταν ημουν 21, δεν μ εγινε αλλαγη και πρεπει να ξαναδωσω εξετασεις για να παρω το μεγαλο διπλωμα, ή αν θελω επεκτεινω αυτο που εχω σε Α2 (για μηχανες μεχρι 400 κυβικα περιπου). Αναλογιζομενος ομως οτι ΟΛΕΣ οι μοτοσικλετες της Ομαδας Διας ειναι 600++ Κυβικα... Καταλαβαινεις πως δεν εχεις αδεια να τις οδηγησεις. Αρα θα απαιτουν να εχεις κατηγορια Α για να εισαι νομιμος. Οσο για παλια δεχοταν το 125κυβικα, με την προυποθεση οτι οταν γινεις 23 θα γινει αυτοματα απεριοριστα. Τωρα κατι τετοιο ομως δεν ισχυει. Οποτε ΛΟΓΙΚΑ, θα ζητανε Α. Αυτο λεει η λογικη.VickyP έγραψε:Τελικά τι ισχύει αναφορικά με τα 300 μόρια του διπλώματος μοτοσυκλέτας; Μοτοσυκλέτα θεωρείται και το Α1, και το Α2 και το Α γενικά;
-
- Στρατηγός
Η ομάδα ΔΙ. ΑΣ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 άρα ο συλλόγισμος σου είναι λίγο άκυρος καθώς στην προκήρυξη του 2011 μόρια για μοτοσύκλετα έδιναν στα 125 κυβικά.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 22
Δεν διαβασες καλα αυτα που ειπα. Καποιος ο οποιος ηταν 20 χρονων. Μπορουσε να βγαλει 2 ειδη διπλωαμτα.1 για σκουτερ και 1 για μοτο με ταχυτητες. Και τα 2 για 125cc ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ. Αν ειχες το αυτοματο... Αυτο ΔΕΝ γινοταν απεριοριστο... Και σου εδινε 100 μορια. Αν εχεις το διπλωμα με τις ταχυτητες... Αυτο στο Αναγνωριζαν σαν απεριοριστο επειδη μολις γινοσουν 23. Θα αλλαζε αυτοματα το διπλωμα με 1 παραβολο αξιας 33ευρω. Τωρα ομως ο νομος αλλαξε και ΔΕΝ αλλαζει αυτοματα. Οποτε δεν εχεις δικαιωμα να οδηγησεις μεγαλη μηχανη. Μπορεις να ανατρεξεις στην καινουργια νομοθεσια περι διπλωματος και να το διαπιστωσεις... Και στο λεω εκ πειρας... Γιατι αυτη τη στιγμη εσταξα ενα 200αρι ευρω για να αλλαξω το διπλωμα μου.(ειχα δωσει 125cc με ταχυτητες το οποιο θα αλλαζε αυτοματα... Αλλα ο νομος αλλαξε και τωρα δικαιουμαι Α2 τυπου, δηλαδη μαξιμουμ τα 400 κυβικα) και πρεπει να δωσω εξετασεις εκ νεου. Τωρα αν βγει προκηρυξη και δινει 300 μορια για τυπου Α2 (400κυβικα) ... Θα ειναι εντελως κουλο.Greek_Army έγραψε:Η ομάδα ΔΙ. ΑΣ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 άρα ο συλλόγισμος σου είναι λίγο άκυρος καθώς στην προκήρυξη του 2011 μόρια για μοτοσύκλετα έδιναν στα 125 κυβικά.
Γιατι ρε γκρικ αρμυ δεν απαντανε?
-
- Στρατηγός
Λάθος απάντηση σε λάθος θέμα, συγνώμη, δεν γνωρίζω αρχηγέ γιατί δεν απαντάνε, έχουνε και σελίδα στο facebook.
Εννοείται πως δεν έχω σχέση με το ΣΕΦΕΑΑ.
Εννοείται πως δεν έχω σχέση με το ΣΕΦΕΑΑ.
Απλα ειδα οτι διεγραφες τα μνμ μου και λεω γιατι; Αφου δε βριζω κανεναν... Λες στη σελιδα στο φβ να απαντησουν?
-
- Στρατηγός
Δεν ξέρω κάνε την προσπάθεια σου δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Ωραια ευχαριστω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες