Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nick the Greek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Nick the Greek »

Ρωτάω κ εχω αγχωθει γιατι πηρα τηλ σημερα στο υπουργειο κ μου είπαν το εξής ''' δεν ξέρουμε ποτε θα βγει η προκηρυξη... απέχει πολυ η υπουργική απόφαση μεχρι να βγει κ επίσημα η προκηρυξη... μεχρι μεσα Ιουνίου μάλλον θα εχει βγει''... μας δουλεύουν πιστευω!!
ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΚΗΣ »

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω τελειώσει πανεπιστήμιο στο εξωτερικό (Φιλολογία ξένων γλωσσών). Έχω πάρει αναγνώριση απο τον ΔΟΑΤΑΠ σαν ΤΕΙ αλλά χωρίς ειδικότητα λόγω του ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη σχολή στην Ελλάδα. Μπορώ να πάρω μέρος στην προκήρυξη με το πτυχίο του πανεπιστημίου;

Η προκήρυξη αναφέρει το εξης

Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ή πρώην ΑΔΣΕΝ).

Ρώτησα στον ΔΟΑΤΑΠ αν μπορώ να πάρω μερός αλλά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Μήπως ξέρεις κανένας εδώ ή κανένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με αρμόδιο;

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Η κυβέρνηση πήρε αυτό που ήθελε στις εκλογές... Τώρα όχι προσλήψεις δε βλέπω να γίνονται αλλά θα γίνουν και απολύσεις... Καλά να πάθουν όσοι την πίστεψαν
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από expedition »

Η επίσημη ανακοίνωση - δελτίο τύπου του Υπουργού αναφέρει κατά λέξη:

Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατόπιν σχετικής απόφασης του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ. Στην προκήρυξη θα αναφέρονται, παράλληλα, και όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

πηγή: http://www.hcg.gr/node/7654
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από Giorgospcline »

expedition έγραψε:Η επίσημη ανακοίνωση - δελτίο τύπου του Υπουργού αναφέρει κατά λέξη:

Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατόπιν σχετικής απόφασης του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ. Στην προκήρυξη θα αναφέρονται, παράλληλα, και όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

στις 22 Απριλίου βγήκε σε ΦΕΚ απόφαση για πρόσληψη αυτών που είχαν περάσει μέσω ΑΣΕΠ στις ένοπλες δυνάμεις από το 2009 και δεν τους έχουν πάρει ακόμα... Δε μου λέει τίποτα ότι το γράφει η σελίδα του Λιμενικού ότι θα πάρουν. Υπάρχουν δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας πριν από ένα χρόνο που λέει για προσλήψεις υπαξιωματικών στο Λιμενικό. Κι όμως ακόμα περιμένουμε.

Nick the Greek

Ακριβως!!! Κατι μου λεει οτι την απόφαση την δημοσίευσαν επίτηδες προεκλογικά!!!
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lettaki »

ΜΑΚΗΣ έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω τελειώσει πανεπιστήμιο στο εξωτερικό (Φιλολογία ξένων γλωσσών). Έχω πάρει αναγνώριση απο τον ΔΟΑΤΑΠ σαν ΤΕΙ αλλά χωρίς ειδικότητα λόγω του ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη σχολή στην Ελλάδα. Μπορώ να πάρω μέρος στην προκήρυξη με το πτυχίο του πανεπιστημίου;

Η προκήρυξη αναφέρει το εξης

Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ή πρώην ΑΔΣΕΝ).

Ρώτησα στον ΔΟΑΤΑΠ αν μπορώ να πάρω μερός αλλά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Μήπως ξέρεις κανένας εδώ ή κανένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με αρμόδιο;

Αυτό θα εξαρτηθεί από τον Πρόεδρο της Επιτροπής ο οποίος θα κάνει τον έλεγχο των χαρτιών σου. Μπορεί να το απορρίψει ή να το δεχτεί. Κανονικά όμως θεωρείσαι απόφοιτος ΤΕΙ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από D.Y.K »

mysterio έγραψε:Φίλε μου αυτό αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καμία διαφορά απο την υπουργική απόφαση σωστά; Γιατί νομίζω είναι το ίδιο!

Μα αυτό ακριβώς έχω γράψει και εγώ στο μήνυμα μου φίλε μου Εικόνα

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/31655/limeniko-oli-i-prokiryksi-gia-ton-diagonismo-110-ypaksiomatikon
Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

Καλή επιτυχία σε όσους το θέλουν και δεν μπαίνουν απλά για βόλεψη
Nick the Greek

Ρε παιδιά με την τριτεκνια τι γίνεται; Η μικρότερη μου αδερφη ειναι 23 κ δεν σπουδάζει!! Ειμαι στις ευεργετικές διατάξεις;
Ευσταθιος

Δημοσίευση από Ευσταθιος »

Παιδια, στην εφημεριφα της κυβερνησης εχει μονο τελωνειακων. Επισηε το 2ο αρχειο π λεει ειναι η υπουργικη αποφαση... κ απο οσο γνωριζω στην κανονικη προκυρηξη πρεπει να λειι πχ στις ιατρικες εξετασεις ποιεςπαθησεις κοβονται αμεσως. Μηπως εχουν βαλει λαθος εγγραφα στην ανακοινωση του υπουργειου; Επισης δε δινει το pdf στο hcg.gr οπως τις αλλες φορες.
peri_90
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από peri_90 »

Φιλε Nick παρε ενα τηλεφωνο σε εναν συλλογο τριτεκνων να ρωτησεις. Γιατι και εγω εχω αλλα δυο αδελφια και ο μικροτερος ειναι 23 και δεν θεωρουμαι τριτεκνος
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από expedition »

Giorgospcline έγραψε:
expedition έγραψε:Η επίσημη ανακοίνωση - δελτίο τύπου του Υπουργού αναφέρει κατά λέξη:

στις 22 Απριλίου βγήκε σε ΦΕΚ απόφαση για πρόσληψη αυτών που είχαν περάσει μέσω ΑΣΕΠ στις ένοπλες δυνάμεις από το 2009 και δεν τους έχουν πάρει ακόμα... Δε μου λέει τίποτα ότι το γράφει η σελίδα του Λιμενικού ότι θα πάρουν. Υπάρχουν δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας πριν από ένα χρόνο που λέει για προσλήψεις υπαξιωματικών στο Λιμενικό. Κι όμως ακόμα περιμένουμε.

Επειδή πρέπει να άκους και κανένα που γνωρίζει δες λοιπόν και την προκήρυξη:

Έκδοση και Δημοσίευση Προκήρυξης Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ έτους 201
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από nikh »

Καλη επιτυχια σε ολους παιδια, η προκηρυξη βγηκε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες