Γαμησετα το χει κάψει τελείως ο τύπος χαχαχαfaber έγραψε:Ζουπι εισαι μεγαλος φανταρος να ξες...
Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Μεγαλε επειδη δεν σε ξερω ουτε με ξερεις μην μιλας ετσι... Για να μην τιποτα χειροτερο... Και κανονια επρεπε και ο greek army na σου ειχε σβησει το μυνημα που προσβαλεις. Εγω δεν κανω ετσι επειδη θελω μπω. Αλλα και γιατι απο τι βλεπω μας δινουν ψευτικες ελπιδες... Και δεν υπαρχει χειροτερο... Οπως και μερικοι που εδω μεσα μιλανε λες και ειναι υπουργοι. Αν εσυ εχεις θεμα με αυτα που γραφω μην απαντας... Δεν ειναι το forum για να προσβαλει ο καθενας εδω μεσα...
Που έδινα για σημαιοφόρους, τους ρώτησα τις προάλλες πότε θα βγουν οι άλλες προκηρύξεις και μου είπαν ότι η μια θα βγει προς τα τέλη του χρόνου και η άλλη αρχές του νέου. Φίλε ζούπη τράβα για κανα ποτό τώρα...
Απ ότι κατάλαβα τον Γενάρη κοβεσαι λόγω ηλικίας.. Θεώρησε δεδομένο ότι έχεις κοπεί ήδη και σταματα να βασανίζεται και δες τι θα κάνεις με το μέλλον σου..zoupis έγραψε:Μεγαλε επειδη δεν σε ξερω ουτε με ξερεις μην μιλας ετσι... Για να μην τιποτα χειροτερο... Και κανονια επρεπε και ο greek army na σου ειχε σβησει το μυνημα που προσβαλεις. Εγω δεν κανω ετσι επειδη θελω μπω. Αλλα και γιατι απο τι βλεπω μας δινουν ψευτικες ελπιδες... Και δεν υπαρχει χειροτερο... Οπως και μερικοι που εδω μεσα μιλανε λες και ειναι υπουργοι. Αν εσυ εχεις θεμα με αυτα που γραφω μην απαντας... Δεν ειναι το forum για να προσβαλει ο καθενας εδω μεσα...
Λυπάμαι πολύ για σένα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια..
Δεν είσαι ο μόνος πού έκανε θυσίες που πήγαν στράφι.. Και σιγά τι έκανες δηλαδή ένα Λύκειο έβγαλες με 18.. Άλλοι έχουν βγάλει Πολυτεχνεία και είναι άνεργοι..
Σ'αυτό το ***** του Μεταξουργείου που λέγεται Ελλάδα δεν υπάρχει λογική και μέλλον..
Καλή τύχη σε όλους
Zoupis μη τρελαίνεσαι φίλε είμαστε πολλοί φιλαράκο στην ίδια θέση. Γράψτους τους χαζούς που κοροιδέυον, να εύχονται να μη βρεθούν στη θέση μας πραγματικά. Απλά απαράδεκτο...
- zoupis
Τελεοσπαντων. Ελπιζω να καταφερετε οσοι δωσετε για το σωμα και να μπειτε... Τωρα για ηλικιες εμεις εχουμε γγια τα αλλα δυο σωματα... Αλλα αυτη τη φορα το χανουμε οσοι δεν μπορουμε απο ηλικια απο βλακεια και απο ατυχια//γιατι παλια οσοι θυμαστε βγαιναν ολες μαζι και ειναι να χτυπας το κεφαλι σου... Εκτος αν αλλαξει Κατι της τελευταιας στιγμης. Επειδη οντως σιναι μεταξουργειο εδω ελπιζω να αλλαξουμε. Και να μην γινιονται αυτα με τους @@@@κες που εχουμε μπλεξει...
Τι έγινε παιδιά, κανένα βάσιμο νέο κανείς?
Απ ότι ξέρω ισχύει ότι γράφτηκε πρίν λίγες μέρες υπαξιωματικών Νοεμβρίο λιμενοφυλακες ΙανουάριοH.MARINES έγραψε:Τι έγινε παιδιά, κανένα βάσιμο νέο κανείς?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εμένα μου έχουν πει στο λιμεναρχείο της περιοχής μου ότι το προσπαθούνε να βγει δεκέμβριο για υπαξ και από το νεο χρονο για λιμενοφυλακ.
ο αυγουστος εγινε σεπτεμβριος, ο σεπτεμβριος εγινε νοεμβριος και ο νοεμβριος εγινε "προπαθουμε για δεμεμβριο" ...johnny2012 έγραψε:Εμένα μου έχουν πει στο λιμεναρχείο της περιοχής μου ότι το προσπαθούνε να βγει δεκέμβριο για υπαξ και από το νεο χρονο για λιμενοφυλακ.
ομορφα.
αντε και καλο φεβρουαριο του 2043
Πραγματικά απορώ με την υπομονή του κόσμου ρε παιδιά. Ένας τομέας να λειτουργεί σωστά υπάρχει σε αυτό το ρημάδι; Τι τους έχουμε και τους πληρώνουμε για να καταστρέφουν τη χώρα και το μέλλον όλων μας, ας βάλουμε τσοπαναρέους αγράμματους καλήτερα ίσως είναι τότε. Μας έχουν στο περίμενε και στο δούλεμα. Αν ήθελαν να πάνε μπροστά τη χώρα θα το έκαναν. Χαμένα όνειρα και τσάμπα προσπάθεια τίποτα άλλο. Καλή υπομονή.
κανενα νεο παιδες?
Όπως έχουν πει και πιο πάνω, μου έχει πει φίλος λιμενικός για τέλη Οκτωβρίου και αρχές χρόνου. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Όπως το έθεσε πολύ ωραία ο φίλος μου παίζει πολύ ράδιο αρβύλα για να είμαστε σίγουροι για κάτι.
Και εγώ περιμένω εδώ και καιρό τι προκήρυξη και παρακολουθώ το φορουμ.
Και εγώ περιμένω εδώ και καιρό τι προκήρυξη και παρακολουθώ το φορουμ.
-
- Posts in topic: 3
Ελλάς το μεγαλείο σου.
- zoupis
Υπαρχει και μια περιπτωση. Ετσι λεω. Οτι αν γινουν εκλογες μεχρι τελος νοεμβρη, ισως πει ο υπουργος να ανοιξει την προκυρηξη και για τις αλλες δυο... Γιατι μπορει να γινουν προορες και να τις βγαλει για τους λογους που ξερετε ολοι... Για ψηφους και για εφε... Παντως ολο αυτο με το λιμενικο ειναι μια σκετη κοροιδια... Καταταλα θα κανει μια σειρα απο προσληψεις. Οτι να ναι... Μονο εδω γινονται αυτα. Μακαρι να ημασταν τυχεροι να μπαιναμε το 11... Υπομονη κα ροδα γυριζει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες