Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2013)
Παιδια καλημέρα. Το θέμα πιστεύω είναι και πάλι στα κονδύλια... Δεν τα αποδεσμεύουν... Υπομονη τωρα με τα 7,5δις που θα παρουμε, μπας και την βγαλουν. Δεν νομιζω παντως να τις αφησουν ετσι τις φυλακες, υπάρχουν σοβαρα πραγματικά Προβληματα.
Η προκήρυξη είναι δεδομένο ότι θα βγεί. Όλοι ξέρουμε την οικονομική κατάσταση της χώρας. Προφανώς για κάποιο τέτοιο λόγο καθυστερεί το ζήτημα.
Θελω και μπορώ !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Ακόμη τίοτα; Πότε παίρνουμε αυτα τα 7,5 μπας και βγει?
https://el-gr.facebook.com/Ergasia.Tora Ευχομαι να ισχυει και να βγει μεχρι το τελος του μηνα οπως λεει αν και ειναι πολυ αναξιοπιστη εφιμεριδα. Καλο κουραγιο παιδες! Να μας εχει καλα ο Θεος και ολα τα αλλα αργα η γρηγορα θα γινουν!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Αντε να δουμε.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 23
Εχω την εφημεριδα "εργασια τωρα" στα χερια μου. Τα σημαντικοτερα που αναφερει ειναι τα εξης:
1. 772 θεσεις εκ των οποιων 500 σε πρωτη φαση (400 δε φυλαξης-100 εξωτερικη φρουρησης) κ 272 σε δευτερη φαση (ειδικοτητες ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ)
Για την δευτερη φαση συζητειται να τοποθετηθουν απο μεταταξη
2. Αναμενεται να δημοσιοποιηθει τελη ιουνη - αρχες ιουλη
3. Πιεση για ολοκληρωση διαδικασιων το καλοκαιρι (απιθανο το βλεπω)
4. Υπαρχει οριο ηλικιας (πιθανοτατα το 32ο) και οριο αναστηματος (για αντρες 1.70)
5. Επιπλεον προσοντα ειναι η ξενη γλωσσα και οι ειδικες δυναμεις ή δοκιμοι
Βασικοτερο ολων: "ΟΙ ενδιαφερομενοι θα πρεπει να καιροφυλαχτουν. Το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη περιοδος για αιφνιδιασμο!
Συνηθιζεται να βγαινουν προκηρυξεις λογω μειωμενης συμμετοχης υποψηφιων σε σχεση με αλλες εποχες. Τρανο παραδειγμα το υπ. Υγειας!
επι 4 μηνες εκρυβε 777 θεσεις απο την "κοινη θεα" και αιφνιδιασε δινοντας μονο 2-3 μερες προθεσμια για αιτησεις. Προετοιμαστειτε λοιπον αναλογα.
1. Ειτε πηγαινετε σε στρατολογικη υπηρεσια για το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που θελει 3-4 εργασιμες για να το παραλαβετε.
(ισχυει για 6 μηνες απο την ημερομηνια παραλαβης απο στρατολογικο οποτε πηγαινετε και αυριο που λεει ο λογος)
2. Ειτε στα σχολεια που αποφοιτησατε για το απολυτηριο σας,
3. Ειτε σε δικηγορο για μεταφραση πτυχιου ξενογλωσσου τιτλου.
ελπιζω να βγαλουμε ακρη με πυροσβεστικη και να μου ειναι αχρηστη η εδω προκηρυξη αλλα οφειλω να σας πω καποια πραγματα,συμμεριζομενος την αγωνια σας για μια καλη και σταθερη θεση στην ελληνικη αγορα εργασιας αυτα τα δυσκολα χρονια που διανυουμε
1. 772 θεσεις εκ των οποιων 500 σε πρωτη φαση (400 δε φυλαξης-100 εξωτερικη φρουρησης) κ 272 σε δευτερη φαση (ειδικοτητες ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ)
Για την δευτερη φαση συζητειται να τοποθετηθουν απο μεταταξη
2. Αναμενεται να δημοσιοποιηθει τελη ιουνη - αρχες ιουλη
3. Πιεση για ολοκληρωση διαδικασιων το καλοκαιρι (απιθανο το βλεπω)
4. Υπαρχει οριο ηλικιας (πιθανοτατα το 32ο) και οριο αναστηματος (για αντρες 1.70)
5. Επιπλεον προσοντα ειναι η ξενη γλωσσα και οι ειδικες δυναμεις ή δοκιμοι
Βασικοτερο ολων: "ΟΙ ενδιαφερομενοι θα πρεπει να καιροφυλαχτουν. Το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη περιοδος για αιφνιδιασμο!
Συνηθιζεται να βγαινουν προκηρυξεις λογω μειωμενης συμμετοχης υποψηφιων σε σχεση με αλλες εποχες. Τρανο παραδειγμα το υπ. Υγειας!
επι 4 μηνες εκρυβε 777 θεσεις απο την "κοινη θεα" και αιφνιδιασε δινοντας μονο 2-3 μερες προθεσμια για αιτησεις. Προετοιμαστειτε λοιπον αναλογα.
1. Ειτε πηγαινετε σε στρατολογικη υπηρεσια για το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης που θελει 3-4 εργασιμες για να το παραλαβετε.
(ισχυει για 6 μηνες απο την ημερομηνια παραλαβης απο στρατολογικο οποτε πηγαινετε και αυριο που λεει ο λογος)
2. Ειτε στα σχολεια που αποφοιτησατε για το απολυτηριο σας,
3. Ειτε σε δικηγορο για μεταφραση πτυχιου ξενογλωσσου τιτλου.
ελπιζω να βγαλουμε ακρη με πυροσβεστικη και να μου ειναι αχρηστη η εδω προκηρυξη αλλα οφειλω να σας πω καποια πραγματα,συμμεριζομενος την αγωνια σας για μια καλη και σταθερη θεση στην ελληνικη αγορα εργασιας αυτα τα δυσκολα χρονια που διανυουμε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Συγνώμη για το λάθος. Η εντοπιότητα ξέρει κανένας αν θα ισχύσει;
dimitris777 έγραψε:Συγνώμη για το λάθος. Η εντοπιότητα ξέρει κανένας αν θα ισχύσει;
κανεις δεν ξερει τιποτα, μεχρι να βγει επισημα η προκυρηξη.
Ένα πράγμα ξέρουμε όλοι... οτι θα γινει χαμος απο αιτησεις! οταν βγεί αν βγεί!
Ρε παίδες η ''Εργασία Τώρα'' είναι αξιόπιστη. Οκ! Το δέχομαι! Αλλά και αυτή όπως και όλες οι εφημερίδες το έγραφαν από Απρίλη του 2011 κ μέχρι σήμερα που μιλάμε το έχει γράψει άλλες 5 φορές τουλάχιστον! http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/601225/Kai-enstoloi-stis-metakiniseis-ypallilon.aspx Αυτό είναι το πιο πρόσφατο blog με αυτή την είδηση. Παρόμοια blog με αυτό το θέμα έχουν αναρτηθεί άλλα 2 που τα εχω δει εγώ. Και μη μου πει κανείς ότι οι σωφρ/κοι ανήκουν σε άλλο υπουργείο οπότε δεν τους πιάνει! Δεν λέω, κάαααποια στιγμή θα βγει η προκύρηξη. Αλλά μην φτάσουμε το 2016 και μετά να λέτε ορίστε όλοι εσείς που λέγατε πως δεν θα βγει, τι έχετε να πείτε τώρα; Δεν μπορώ να βλέπω πλέον ψευτικες ελπίδες και θα θα θα θα...
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 23
εχεις δικιο. Αλλο σε 2-3 μηνες και αλλο σε 3 χρονιαGjkl έγραψε:Ρε παίδες η ''Εργασία Τώρα'' είναι αξιόπιστη. Οκ! Το δέχομαι! Αλλά και αυτή όπως και όλες οι εφημερίδες το έγραφαν από Απρίλη του 2011 κ μέχρι σήμερα που μιλάμε το έχει γράψει άλλες 5 φορές τουλάχιστον! http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/601225/Kai-enstoloi-stis-metakiniseis-ypallilon.aspx Αυτό είναι το πιο πρόσφατο blog με αυτή την είδηση. Παρόμοια blog με αυτό το θέμα έχουν αναρτηθεί άλλα 2 που τα εχω δει εγώ. Και μη μου πει κανείς ότι οι σωφρ/κοι ανήκουν σε άλλο υπουργείο οπότε δεν τους πιάνει! Δεν λέω, κάαααποια στιγμή θα βγει η προκύρηξη. Αλλά μην φτάσουμε το 2016 και μετά να λέτε ορίστε όλοι εσείς που λέγατε πως δεν θα βγει, τι έχετε να πείτε τώρα; Δεν μπορώ να βλέπω πλέον ψευτικες ελπίδες και θα θα θα θα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Καλημέρα σε όλα τα μέλη. Έχουμε κάποια ένδειξη ή κάτι νεότερο?
Μπα τιποτα φιλε και απο ότι προβλεπεται ούτε θα έχουμε. Εδω γίνεται χαμός προκύρηξη θα βγάλουν?
μας βλεπω να περνανε η μηνες τα χρονια και να μιλαμε ακομα γιαυτο το θεμαdjtzou έγραψε:Κανένα νεοτερo παιδιά;
Τα μεγαλυτερα λαμογια ειναι οι δημοσιογραφοι ολο ανακριβιες γραφουνε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες