Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Αλεξανδρος

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Στην προκηρυξη αναφερει οτι οι διδικασιες ολοκληρωνονται μεσα σε 4 ημερες.1 μερα ψυχοτεχνικα (στη σχολη αστυφυλακων στους θρακομακεδωνες).2-3 μερα υγειονομικα (πειραιως).4 μερα αθληματα (Ο. Α. Κ. Α).

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Ξερει κανεις αν τα αθληματα τα δινουμε ολα την ιδια μερα

1 μέρα τα ψυχοτεχνικά 2 τα υγειονομικά και 1 τα αθλήματα.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα σε ολους... Με πήραν τηλέφωνο απο το αστυνομικο τμήμα και μου ειπαν πως γινεται ελενχος για την εγκυρότητα των δικαιολογιτικών που εχουμε καταθέσει και πως απο την βδομαδα που μας ερχεται η την επομενη θα μας ειδοποιησουν για τις περαιτέρω διαδικασιες!
Και ρωτώ εγω γιατι εχω απορία οπως πιστευω και πολλοι απο τους υποψηφιους πως αν γινουν εκλογες παγωνει η προκύρηξη η προχωραει κανονικα η διαδικασια;
Σαλαμινομαχος

Δημοσίευση από Σαλαμινομαχος »

Ρε φιλε γιος του Λιτζερη εισαι η της Διαμαντοπουλου; Τοσο καλα τα ξερεις; Μαθε λοιπον οτι δεν ισχυουν αυτα που λες και η προκηρυξη δεν επηρεαζεται απο εκλογες. Ισα ισα μπορει να επιταχυνει τις διαδικασιες. Μεσα στη μιζερια και στον αρνητισμο ειστε μερικοι ρε πως πηγατε στρατο?
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Alexandros9 έγραψε:Μην τρελαίνεστε... Αργά η γρήγορα θα ειδοποιηθούμε... Τα σώματα ασφαλείας δεν έχουν πρόβλημα... Ψάχνω συγκάτοικο ενδιαφέρεται κανείς; Χαχαχαχα
γιατι οχι περα απο την πλακα τα παιδια απο επαρχια που θα ειναι αθηνα πως θα την βγαλουν με το οικονομικο; Γιαυτο η συγκατηκηση ειναι μια βοηθεια σημαντικη μεχρι να ορθοποδησουμε. Θελει και τυχη να βρεις τον καταλληλο συγκατηκο. Χαχα αλεξανδρε εισαι ο καταλληλος; Εικόνα
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα σε ολους... Με πήραν τηλέφωνο απο το αστυνομικο τμήμα και μου ειπαν πως γινεται ελενχος για την εγκυρότητα των δικαιολογιτικών που εχουμε καταθέσει και πως απο την βδομαδα που μας ερχεται η την επομενη θα μας ειδοποιησουν για τις περαιτέρω διαδικασιες!
Και ρωτώ εγω γιατι εχω απορία οπως πιστευω και πολλοι απο τους υποψηφιους πως αν γινουν εκλογες παγωνει η προκύρηξη η προχωραει κανονικα η διαδικασια;
φιλε γιαννη το ειχα πει και σε μια προηγουμενη σελιδα εαν κοιτουσες ολο το θεμα... Οι εκλογες δν επιρεαζουν σε καμια περιπτωση τις διαδικασιες μιας προκυρηξης... Αφου μαλιστα εχουνε βγει ηδη και τα αποτελεσματα ειναι τελειωμενη υποθεση... Απλα το μονο που περιμενουμε τωρα (κανοντας μεγαλη υπομονη) ειναι το ποτε θα τελειωσουν οι ελεγχοι εγκυρωτητας των δικαιολογητηκων... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Μας αφορουν οι πολιτικες εξελιξεις γιατι ειμαστε στον προυπολογισμο του 2012 και δεν ξερουμε ακομα ποια κυβερνηση θα τον υλοποιησει. Μακαρι να πανε ολα καλα μαγκες γιατι με ολα αυτο το αγχος στο τελος θα μας κοψουν στα ψυχοτεχνικα.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alexandros9 »

νικος 25 έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Μην τρελαίνεστε... Αργά η γρήγορα θα ειδοποιηθούμε... Τα σώματα ασφαλείας δεν έχουν πρόβλημα... Ψάχνω συγκάτοικο ενδιαφέρεται κανείς; Χαχαχαχα
γιατι οχι περα απο την πλακα τα παιδια απο επαρχια που θα ειναι αθηνα πως θα την βγαλουν με το οικονομικο; Γιαυτο η συγκατηκηση ειναι μια βοηθεια σημαντικη μεχρι να ορθοποδησουμε. Θελει και τυχη να βρεις τον καταλληλο συγκατηκο. Χαχα αλεξανδρε εισαι ο καταλληλος;Εικόνα

Χαχαχαχα που ξέρεις μπορέι και ναι στείλε μην

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alexandros9 »

35M.K 310 lele έγραψε:
ειμαι μεσα... Ολα μισα μισα αλλα ξεχωριστες κρεβατοκαμαρεσ... Χαχαχαχα

μέσα και γω! Χαχαχαχα αυτό έλειπε να θελες και κοινές κρεβατοκάμαρες. Και κοινό πλέι στάισιον ε;

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

NΙΚΟΣ26 έγραψε:Μας αφορουν οι πολιτικες εξελιξεις γιατι ειμαστε στον προυπολογισμο του 2012 και δεν ξερουμε ακομα ποια κυβερνηση θα τον υλοποιησει. Μακαρι να πανε ολα καλα μαγκες γιατι με ολα αυτο το αγχος στο τελος θα μας κοψουν στα ψυχοτεχνικα.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
χαχαχαχ καλοοοοο... ! Τρελους θα μας κανουν ρε παιδια... Ι (ικανος) ευτυχια... Χαχααχ
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Silvester

Δημοσίευση από Silvester »

Μιας και μοιραζεστε τι παιζει με εσας, ας μοιραστω κ εγω την περιπτωση μου.
Μου ήρθε γράμμα προχθές από το British Counsil και μου λεει οτι ο οργανισμος τους προεβη στις 27/10/11 σε ανακοινωση προς την αστυνομια υστερα απο εγγραφο αιτημα της αστυνομιας βασει του αριθμου πρωτοκολου μου κλπ, στην επαληθευση της γνησιοτητας του τιτλου σπουδων μου.

Για οποιαδηποτε διευκρινιση και ασκηση των δικαιωματων μου για προστασια προσωπικων δεδομενων κλπ κλπ να τους καλεσω.

Θαρρω δε χρειαζεται κατι αλλο απο πλευρας μου. Τηλεφωνο απο το Α. Τ. Δε με πηραν.

Nικος86
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nικος86 »

Καλημέρα σε όλους μόλις με Πήραν τηλ από τη γ. Α. Δ θεσσαλονικης και μου είπαν να μην λείπω από βδομάδα γτ θα μας καλέσουν! Δεν έχει βγει η διαταγή ακόμη αλλά πιθανή μέρα μου είπε τετάρτη όταν την ρώτησα!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

Nικος86 έγραψε:Καλημέρα σε όλους μόλις με Πήραν τηλ από τη γ. Α. Δ θεσσαλονικης και μου είπαν να μην λείπω από βδομάδα γτ θα μας καλέσουν! Δεν έχει βγει η διαταγή ακόμη αλλά πιθανή μέρα μου είπε τετάρτη όταν την ρώτησα!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ! Ευχαριστούμε φίλε ελπίζω να είναι έτσι, την άλλη βδομάδα βαριά, την επόμενη...
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Nικος86
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Nικος86 »

Όντως μακάρι να είναι έτσι αλλά για να μας παίρνουν τηλ δεν νομίζω να μην ισχύει...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ωραιος Νικο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης