Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Καλησπερα παιδια... Σημερα μιλησα με εναν φιλο μου ο οποιος ειναι ε. Φ κ κανει ακομα την πρακτικη του. Μου ειπε λοιπον οτι μεσα στον απριλιο οτι θα βγει νεα προκηρηξη για 500 ατομα...
θεμης έγραψε:Καλησπερα παιδια... Σημερα μιλησα με εναν φιλο μου ο οποιος ειναι ε. Φ κ κανει ακομα την πρακτικη του. Μου ειπε λοιπον οτι μεσα στον απριλιο οτι θα βγει νεα προκηρηξη για 500 ατομα...
Δυσκολα να βγεί πριν από τις εκλογές.
Συμφωνω... Κατα το καλοκαιρακι κ αν...
Χλωμο το κοβω να βγαζει πριν τις εκλογες. Για Αυγουστο παμε.
Παιδια ναι δεν νομιζω πριν τις εκλογες να βγει προκυρηξη. Το θεωρω σχεδον αδυνατον!
Τελος καλοκαιρια παιδια να περιμενετε σημερα ρωτησα εναν γνωστο μου απο την αστυνομια... Υπομονη...
Παιδια 1.000 η 1.200 ατομα τον αυγουστο η τον μαιο... Μαζεψτε μορια. Θα εναι καλα γιατι απορωφηθηκαν ατομα και στην πυροσβεστικη και η προιγουμενη προκυρηξη πηρε 1.200... Ο τελευταιος που μπηκε ''επιλαχοντας'' Στην φετινη προκυρηξη ποσα μορια ειχε ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα. Καλο βραδυ σε ολους και καλη υπομονη.
Ο τελευταίος εφέτο μπήκε στην Α΄με 2220...
Αν ξερετε κατι και το λετε να το τεκμηριωνεται βρε παιδια μη λετε αοριστα πραγματα.
Μα με τόσα μπήκε!
Χαχαχα δεν λεω για σενα δημητρη για τους φιλους λεω που λενε για την προκυρηξη.αν ξερουν κατι ας το τεκμηριωνουν γιατι υπαρχουν ατομα εδω που κρεμομαστε απο κατι τετοιες πληροφοριες.
KΑι εγώ έτσι είμαι...2η φορά που μένω εκτός... Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα πάρει απο 500 έως 1500 άτομα σύμφωνα με πληροφορίες πάντα... Άντε να δούμε...
Μακαρι. Αλλα μην ξεχνατε επισημα δεν εχει ακουστει τιποτα!
Λογικα Θα βγει και φετος προκηρυξη, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου παντα. Το θεμα ειναι ποσα ατομα θα ζητανε.
Λογικη δεν υπαρχει μονο ντοκουμεντα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες