Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mike14
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mike14 »

Καλησπερα παιδια! Καινουριος στο φορουμ. Απο β κατηγωρια ξερουμε κατι ειμαι 80 σηρα επιλαχον
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ρε Β1 ποιος εισαι; Στην ιδια ομαδα ειμασταν, εγω ειμαι αυτος που πηγα να πετυχω με την σφαιρα τον γυμναστη xD (που ξεκινησα πρωτος)
DSM

Δημοσίευση από DSM »

NΙΚΟΣ26 έγραψε:Ρε φιλε αποτυπωματα δεν δινουν μονο οσοι περνανε αλλα και το 30 τοις εκατο των επιλαχοντων που κληθηκε για τις Εξετασεις και τις αθλητικες Δοκιμασιες και τις τελειωσε επιτυχως θα δωσει αποτυπωματα.

Αποτυπώματα δίνεις όταν ειναι να μπείς σχολή. Δεν δινουν ολοι απο το 30%
Άβαταρ μέλους
stratiwtis2401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από stratiwtis2401 »

Τελικα δεν βγαζουμε ακρη... Εγω ειμαι 160 επιλαχων και με πηραν για αποτυπωματα... Τελικα περασα ναι η οχι ξερει κανεις σιγουρα να μας πει?
mike14
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mike14 »

Παιδια εγω ειμαι 80 σηρα β κατηγορια και δεν με εχουν παρει ουτε τηλεφωνο ξερει κανεις κατι;
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αποτυπωματα παιρνουν μονο σε οσους ειναι να μπουν στη σχολη.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Με πήραν για αποτυπώματα 228 επιλαχών.
Άβαταρ μέλους
stratiwtis2401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από stratiwtis2401 »

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λεσ...
επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Δυστυχως δεν ισχυει αυτο... Με πηρανε και μενα σημερα για αποτυπωματα 250 επιλαχών, τον ρώτησα αν περνουν αυτους που τελικα θα μπουν και μου απαντησε οτι η διαδικασια ειναι ιδια για ολους (επιτυχοντες + 30%) ειτε θα μπουμε στη σχολη ειτε οχι ετσι ωστε σε περιπτωση που καποος δεν παει να μας εχουν ετοιμους να μας Πουνε την ταδε ημερα μπαινετε...
bmxas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bmxas »

Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαμε σήμερα και τελειώσαμε ουσιαστικά με τις δοκιμασίες. Σχεδόν όλες οι κοπέλες και 10 άτομα ακόμα κόπηκαν και σήμερα. Καλή συνέχεια παίδες...
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από respect »

3. Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας ή Αστυνομικές Διευθύνσεις, μετά τη λήψη της διαταγής πρόσληψης ενεργούν, ως εξής:

α. Ειδοποιούν, με αποδεικτικό, μέσω των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων,τους υποψηφίους που προσλαμβάνονται, να μεταβούν σ' αυτές την καθορισμένη με την απόφαση του Προϊσταμένου Κ. Ο. Α. Δ./Α. Ε. Α. Ημερομηνία.

β. Ενεργούν αμέσως δακτυλοσκόπηση των υποψηφίων δια των Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών (Γ. Ε. Ε.) ή εξειδικευμένου στη λήψη των αποτυπωμάτων προσωπικού και υποβάλλουν τα δακτυλικά δελτία εις διπλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αφού προηγουμένως ενεργηθεί σχετικός έλεγχος στο αρχείο των οικείων Γραφείων Εγκληματολογικών Ερευνών. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αποστέλλει, πριν από την ημερομηνία κατάταξης, τις απαντήσεις της στις ανωτέρω Υπηρεσίες.

Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από respect »

Η Προκήρυξη το λέει καθαρά Το ποιοι θα δωσουν αποτυπωματα
mike14
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mike14 »

Παιδια κανενα νεο για β κατηγορια
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ολοι στη β κατηγορια επιλαχοντες ειναι μεσα. Αυτο μπορειτε να το δειτε και εκει που δωσαμε Ψυχοτεχνικες εξετασεις και εκει που δωσαμε υγειονομικες. Πολλοι κοπηκαν και σημερα στα αθληματα. Οποτε μην το σκεφτεστε. Οσοι περασαν τα αθληματα στην Β κατηγορια ειναι μεσα. Οποιος θελει μπορει να παει εκει που δωσαμε υγειονομικες και να δει οτι 29 ατομα κοπηκαν απο την β κατηγορια μονο στις υγειονομικες και 17 στις ψυχοτεχνικες. Στα αθληματα δεν ξερω ποσοι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οταν ελεγα οτι θα κοπουμ παρα πολυ καποιοι εξυπνοι με κοροιδευαν, παλι ειχα δικιο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες