ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ έγραψε:Γεια σας. Ειμαι 17 χρονων και σκεφτομαι μολις τελειωσω το σχολειο να παρακολουθησω σεμιναρια σεκουτιτι αλλα δεν ξερω που να κοιταξω και αν υπαρχουν καποιες σχολες εκτος απο τα ιεκ τα δημοσια, γιατι δεν μου πολυ σ αρεσουν γενικα. Απλα θελω ενα πτυχιο προσωπικου ασφαλειας. Η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυ πολυ πολυτιμη ευχαριστω.
Εγώ θα σου έλεγα φίλε Αποστόλη να κοιτάξεις να αποροφηθείς από αστυνομικές σχολές ή στρατιωτικές σχολές και να αφήσεις στην άκρη τις εταιρείες security.
Όσο αναφορά τους ιδιώτες γιατρούς. Πολλοί δίνουν Βεβαίωση στο ιδιωτικό ιατρείο σε έντυπο δημόσιου νοσοκομείου. Το θέμα είναι ότι αν δεν έχει στρογγυλή σφραγίδα πάνω Ελληνική Δημοκρατία Κανονικά Δε γίνεται αποδεκτό.
Θα γράψω κάποιες εταιρείες security που θεωρούνται καλές (τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες) Όποιος γνωρίζει γράφει εννοείται.BRINK'S SECURITY ICTS SECURITY G4S SECURITY MILLENGUARD SECURITY KLUHGE SECURITY ISS SECURITY KOLOSSOSNET SECURITY TARGET SECURITY SPARTAN SECURITY PERSONAL SECURITY Αυτές έχω ακούσει ότι πληρώνουν στην ώρα τους κλπ. Περιμένω τις απόψεις σας συνάδελφοι.
Καλησπέρα είμαι 27χρονών και έχω τελειώσει την στρατιωτική μου θητεία σας απλός στρατιώτης πεζικού, ένα μεγάλο λάθος μου είναι που δεν πήγα στις ειδικές δυνάμεις γιατί τώρα θα μπορούσα να βρώ καλύτερη δουλειά σαν security (τώρα είμαι σεκιούριτυ)
θα ήθελα να σας ρωτήσω μπορώ να πάω σε κάποιο σχολείο και να πάρω χαρτί ειδικών δυνάμεων (απο τον ελληνικό στρατό ενοώ και όχι απο καμία παρακμιακή σχολή που πληρώνεις κανά 2000ευρώ για να βγάλεις δίπλωμα ότι και καλά ξέρεις να χειρίζεσε όπλα κτλ... );
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
xristos1988 έγραψε:Καλησπέρα είμαι 27χρονών και έχω τελειώσει την στρατιωτική μου θητεία σας απλός στρατιώτης πεζικού, ένα μεγάλο λάθος μου είναι που δεν πήγα στις ειδικές δυνάμεις γιατί τώρα θα μπορούσα να βρώ καλύτερη δουλειά σαν security (τώρα είμαι σεκιούριτυ)
θα ήθελα να σας ρωτήσω μπορώ να πάω σε κάποιο σχολείο και να πάρω χαρτί ειδικών δυνάμεων (απο τον ελληνικό στρατό ενοώ και όχι απο καμία παρακμιακή σχολή που πληρώνεις κανά 2000ευρώ για να βγάλεις δίπλωμα ότι και καλά ξέρεις να χειρίζεσε όπλα κτλ... ) ;
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Φιλε χρηστο τι εννοεις καλυτερη δουλεια ; Καποιο καλυτερο ποστο μηπως; Και αν ναι ποιο ποστο εννοεις; Τωρα για αυτο που λες, δεν μπορεις να πας στον στρατο, μονο σε Ιδιωτικες σχολες... Και υπαρχουν σχολες για πολλα διαφορετικα πραγματα, απο απλη σκοποβολη μεχρι και αλματα με αλεξιπτωτο.
Καλύτερη δουλειά με την έννοια ότι σαν συνοδός σε πλοία δεν μπορώ να πάω τώρα γιατί οι εταιρίες ζητάνε σαν κριτίριο να έχω τελειώσει ειδικές δυνάμεις.(μπορώ να πάω σε σχολές για εκπαίδευση σε όπλα κτλ να βγαλω τα χαρτια μου για συνοδος σε πλοια αλλα αφου δεν εχω κανει ειδικες δυναμεις δεν θα με παρουνε... ) ούτε επίσης συνοδός σε αεροπλάνα γιατί πάλι και εκεί θέλει να έχεις τελειώσει ειδικές δυνάμεις...
Δεν άλλαξε κάτι από πέρσι. Αυτό που άλλαξε είναι ότι οι συνθήκες εργασιάς χειροτέρεψαν στις περισσότερες περιπτώσεις και οι αμοιβές μειώθηκαν. Τα 12άωρα είναι κανόνας και όσι εξαίρεση.
xristos1988 έγραψε:Καλύτερη δουλειά με την έννοια ότι σαν συνοδός σε πλοία δεν μπορώ να πάω τώρα γιατί οι εταιρίες ζητάνε σαν κριτίριο να έχω τελειώσει ειδικές δυνάμεις.(μπορώ να πάω σε σχολές για εκπαίδευση σε όπλα κτλ να βγαλω τα χαρτια μου για συνοδος σε πλοια αλλα αφου δεν εχω κανει ειδικες δυναμεις δεν θα με παρουνε... ) ούτε επίσης συνοδός σε αεροπλάνα γιατί πάλι και εκεί θέλει να έχεις τελειώσει ειδικές δυνάμεις...
Ωραια ποστα και τα δύο, το maritime και να ειχες τελειωσει ως καταδρομεας παλι δεν θα σε περνανε διοτι ειναι Φουλ βυσματικο. Τωρα για sky marshal εδω στην ελλαδα, δεν νομιζω να εχουμε ουτε έναν ιδιωτη, παρα μονο απο Κρατικη ασφαλεια ή ενοπλες δυναμεις. Παντως ψαξου για PMC, δνε θελει μονο καταδρομεις, θελει ομως γερο πορτοφολι για εκπαιδευση...
Τάκη 1000ευρώ συν αεροπορικά εισιτίρια για κόσοβο για 10 ημέρες εκπέδευση μου είπανε για PMC, τώρα πώς μπορώ να δώ αν το πάρω το χαρτί οτι θα βρώ δουλειά στα σίγουρα;
xristos1988 έγραψε:Τάκη 1000ευρώ συν αεροπορικά εισιτίρια για κόσοβο για 10 ημέρες εκπέδευση μου είπανε για PMC, τώρα πώς μπορώ να δώ αν το πάρω το χαρτί οτι θα βρώ δουλειά στα σίγουρα;
Φιλε Χρηστο αυτα τα ξερει καποιος που τα εχει κανει και εχει παει. Πρεπει να μιλησεις με ενα τετοιο ατομο απο κοντα, οχι απο φορουμ. Αν σε ενδιαφερει Ξεκινα της ερωτησεις σου απο καμια σχολη εδω απο Ελλαδα, ή καποιον "αντιπροσωπο" ξενης σχολης εδω στην Ελλαδα ΑΝ υπαρχει κατι τετοιο.