Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kk

Δημοσίευση από kk »

Με μπερδεψατε παιδια, υπαρχει τεραστια διαφωνια για αυτο το θεμα... Θα το δοκιμασω μαλλον οπως και να χει...
teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από teolok »

Να ρωτησω και γω κατι, στην 2η ΜΑΛ διαβασα καπου οτι μετα τη ΣΒΕΑ ειναι απογοητευτικη η ολη υποθεση απο αποψη εκπαιδευσης. Τα αλεξιπτωτα δεν εχουν στιβο μαχης, πολλες βολες, εκπαιδευση σε αστικο περιβαλλον, διαβιωση κτλ; Να προτημισω λοκ για ολα τα παραπανω η ειναι απλα κακες γλωσσες; Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

teolok έγραψε:Να ρωτησω και γω κατι, στην 2η ΜΑΛ διαβασα καπου οτι μετα τη ΣΒΕΑ ειναι απογοητευτικη η ολη υποθεση απο αποψη εκπαιδευσης. Τα αλεξιπτωτα δεν εχουν στιβο μαχης, πολλες βολες, εκπαιδευση σε αστικο περιβαλλον, διαβιωση κτλ; Να προτημισω λοκ για ολα τα παραπανω η ειναι απλα κακες γλωσσες; Ευχαριστω!

Στα αλεξίπτωτα γίνεται μακράν η καλύτερη εκπαίδευση!

teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από teolok »

Οπως ειπα και παραπανω μπαινω αυριο και το μονο μου "κολημα" για αλεξιπτωτα ειναι αυτο με τα γονατα. Αν υπαρχει τροπος ειτε με καποιο προστατευτικο-δεσιμο η απλα ακουγοντας και ακολουθωντας το 100% οσων μας λενε να βγω αλωβητος παω με 1000.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

teolok έγραψε:Οπως ειπα και παραπανω μπαινω αυριο και το μονο μου "κολημα" για αλεξιπτωτα ειναι αυτο με τα γονατα.Αν υπαρχει τροπος ειτε με καποιο προστατευτικο-δεσιμο η απλα ακουγοντας και ακολουθωντας το 100% οσων μας λενε να βγω αλωβητος παω με 1000.

Αυτό δεν γίνεται! Και αν έχεις πρόβλημα με τα γόνατά σου, καλύτερα να μην πας γιατί ίσως πάθεις μεγαλύτερη ζημιά

Άβαταρ μέλους
Nicommando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nicommando »

2 λόγια και από μας που είμαστε μέσα τώρα:

1ον δε χρειάζεται μέσο για να μπεις, είναι ψέμα. Υπάρχουν τεράστιες ανάγκες και τα κριτήρια είναι υψηλά. Αρκεί να περάσεις τα αθλήματα με ένα καλό περιθώριο στα περισσότερα. Αν δεν έχεις βύσμα και είσαι από Αθήνα, το πιο πιθανό είναι να εξοβελιστείς στα μαγευτικά Χανιά, που καθόλου δε σε χάλασε, μια χάρα την περνάς κι εκεί.

2ον γενικά αν είσαι προσεκτικός δεν τραυματίζεσαι, έτσι λένε τα στελέχη τουλάχιστον.

palabra

Δημοσίευση από palabra »

Παιδια καλησπερα. Εχω μια απορια. Το καλοκαιρι που θα παρουσιαστω θα δηλωσω ειδικες δυναμεις και συγκεκριμενα αλεξιπτωτιστες. Αν κοπω στις ασκησεις τι γινεται; Μπορω να επιλεξω καποιο αλλο σωμα των ειδικων δυναμεων;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

palabra έγραψε:Παιδια καλησπερα. Εχω μια απορια. Το καλοκαιρι που θα παρουσιαστω θα δηλωσω ειδικες δυναμεις και συγκεκριμενα αλεξιπτωτιστες. Αν κοπω στις ασκησεις τι γινεται; Μπορω να επιλεξω καποιο αλλο σωμα των ειδικων δυναμεων;

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, λογικά θα φύγεις για αμφίβιος

Άβαταρ μέλους
Μιρμιδόνας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μιρμιδόνας »

Καλησπέρα παιδιά και μπράβο σε όσους συμβάλουν για τη βοήθεια στο Forum.Μόλις έμαθα ότι θα καταταγώ το Φεβρουάριο, σε ένα μήνα δηλαδή στο μεγάλο πεύκο.

Θέλω πολύ να γίνω καταδρομέας αλλά και να πάω αλεξίπτωτα.Εικόνα

Είμαι καλά αθλητικά, παίζω ποδόσφαιρο και γενικώς αθλούμαι.

Γνωρίζω πως είναι δύσκολο λόγω ανταγωνισμού και βύσματος αλλά όχι ακατόρθωτο.

Θα σας πω τις αθλητικές επιδόσεις μου.

Πουσαπς: Περίπου 60

έλξεις: Περίπου 12

μίλι-1600 μέτρα δηλαδή: Περίπου 6 λεπτά

Αν και ευελπιστώ ότι θα κάνω και λίγο παραπάνω όταν έρθει η ώρα.

Βεβαίως και έχω διαβάσει προηγούμενα μηνύματα και με έχουν κατατοπίσει αλλά θα ήθελα να μου πείτε πόσες ελπίδες έχω γενικότερα.

Ακόμα όποιος μου απαντήσει θα ήθελα να μου πει και το τι σχέση έχει γενικά με τα αλεξίπτωτα (αν έχει πάει δηλαδή η όχι)

Και οποιαδήποτε συμβουλή θα μπορούσε να μου δώσει γενικότερα είναι ολόδεκτη Εικόνα .

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους. Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καλησπέρα φίλε μου και Χρόνια πολλά και σε εσένα με υγεία.

Το ότι ακούγεται ότι θέλουν βύσμα τα Αλεξίπτωτα (που θα συμφωνήσω πως ισχύει έν μέρει) δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι δεν έχεις εσύ ελπίδες ή ότι δεν παίρνουν και λοιπά άτομα (χωρίς βύσμα κλπ δηλαδή).

Οι επιδόσεις σου είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Μιρμιδόνας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Μιρμιδόνας »

Αν και είσαι ολυμπιακός, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη συμβουλή σου... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
trap20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από trap20 »

Καλησπερα. Οταν θα παω ειδικες δυναμεις και δε Μπορεσω για τους χ, ψ λογους να τα βγαλω περα (συγκεκριμενα αλεξιπτωτα θα παω) και δηλωσω παραιτηση μετα εκει που θα με στειλουν θα ειναι εξισου ειδικες δυναμεις; Το λεω γιατι παω πιο πολυ για τη μοριοδοτηση !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γίνε ποιο αναλυτικός, τι ακριβώς δεν θα βγάλεις πέρα και πότε θα δηλώσεις παραίτηση; Όλα παίζουν ρόλο
Άβαταρ μέλους
trap20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από trap20 »

Αν δε μπορω για παραδειγμα τις ασκησεις, η ζοριζομαι στην προπονηση την καθημερινη, και ζητησω να φυγω, εκει που θα με στειλουν θα ειναι παλι ειδικες δυναμεις; Παραιτηση ζητησω μετα απο κανενα μηνα;
typos

Δημοσίευση από typos »

Θα σε στειλουν στους αμφιβιους τυπε...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης