Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
KER10

Δημοσίευση από KER10 »

Ευχαριστω. Νομιζα οτι μετα απο την εκπαιδευση σε εστελναν σε ενα οποιοδιποτε στρατοπαιδο.

stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από stm »

Kotsimitakos έγραψε:Γειά χαρά και Χριστός Ανέστη!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έκανε ή κάνει 9μηνο, πόσα άλματα παίζει να κάνει ένας αλεξιπτωτιστής στη θητεία του πλέον; Μόνο τα 5 της πουλάδας ή έχει και τίποτα παραπάνω;
Αληθως Ανεστη!

Μετα τα πρωτα 5 αλματα. Υπολογισε καθε εξαμηνο υποχρεουσε να κανεις (αν δεν εχεις κανει) 2 για να Συντηρηθείς!

Εξαμηνο αλλαζει στην αρχη και στο μεσο του χρονου ! Αυτα ειναι τα ελαχιστα !

Οταν εχει ασκηση τοτε κανεις αλματα στην ΜΑΛ παραπανω... !

Εγω σε 12 μηνες εκανα 13 αλματα! Την εβδομαδα που Απολύθηκα Ειχε ασκηση η οποια περιελαμβανε 4 αλματα (σε μια βδομαδα) αλλα Δυστυχώς δεν ειχα φυλακες και ειχα "παραδωσει"Εικόνα

(δλδ θα μπορουσα να ειχα και 17)

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

S
stm έγραψε:

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έκανε ή κάνει 9μηνο, πόσα άλματα παίζει να κάνει ένας αλεξιπτωτιστής στη θητεία του πλέον; Μόνο τα 5 της πουλάδας ή έχει και τίποτα παραπάνω;
Αληθως Ανεστη!

Μετα τα πρωτα 5 αλματα. Υπολογισε καθε εξαμηνο υποχρεουσε να κανεις (αν δεν εχεις κανει) 2 για να Συντηρηθείς!

Εγω σε 12 μηνες εκανα 13 αλματα! Την εβδομαδα που Απολύθηκα Ειχε ασκηση η οποια περιελαμβανε 4 αλματα (σε μια βδομαδα) αλλα Δυστυχώς δεν ειχα φυλακες και ειχα "παραδωσει"Εικόνα

Σαρισσα να φανταστω;
303 εισαι;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stm »

10κωστας50 έγραψε:S
stm έγραψε:

Αληθως Ανεστη!

Σαρισσα να φανταστω;
303 εισαι;

Σωστα φανταστικες!

Nαι 303...

Εσυ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stm την Παρ Απρ 09, 2010 5:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stm »

μπεεε έγραψε:
stm έγραψε:
μπεεε έγραψε:Γεια,
Ειμαι 09Δ ΕΣΣΟ, ανηκω στην 2η ΜΑΛ Ασπροπυργο, στον ΛΑΕ.

Να ξερεις οτι στην 2η μοιρα ειναι πολυ χαλαστικά. Απ'ολες τις αποψεις, μπορεις χαλαρα μεσα σε λιγα λεπτα απροσεξιας να μαζεψεις τοσες φυλακες που δεν θα το φανταζεσαι και στο λεω ειλικρινα.

Πολυ μάχιμη μοιρα, καμια σχεση με το καφενειο το Μαλεμε.
Να φανταστεις εγω θα προτιμουσα να περναγα την θητεια μου χαλαρα και lite, αλλα απο το να ειμαι κρητη και χωρις διανυκτερευση... Προτιμω ασπροπυργο, ναι μεν εχει πεος, αλλα σε παει καλα και στις εξοδους σου (+ διανυκτερευση)

Ελπιζω να βοηθησα

ΛΑΕ... ; Κρυβε λογια μικρε... ! Γιατι εκτος των αλλων φοβιζεις τα "παιδια" και θα ψαχνουν απο τωρα μεταθεση... !

Οσο για την lite θητεια... Σκεψου την αφου Απολυθείς...

Για το lite θητεια, εννοω πως θα ηθελα να ητανε.
Τωρα αν ξαναγυρναγα τον χρονο πισω, και εμπαινα παλι στρατο, με την μια για ΠΕΖΙΚΟ θα πηγαινα. Χωρις 2η σκεψη, και ασε τους αλλους να κουρευωνται!:p
Για λιγα πραγματα θα εισαι περιφανος οτι καταφερες στην ζωη σου !

Κοιτα να κανεις καλα αυτο που σου εχει ανατεθει αυτην την περιοδο για να μπορεις να το απολαυσεις οταν τελειωσει... !

Θα με θυμηθεις... !

panagiotis

Δημοσίευση από panagiotis »

Ρε παιδια εσεις που ειστε μεσα πειτε πιο συγκεκριμενα τι εκπαιδευση περνατε, τι ασκησεις κανετε πως περναει γενικοτερα η θητεια ενος υποψηφιου κ αργοτερα νυν αλεξιπτωτιστη.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Παναγιωτη το μονο που πρεπει να αναρωτηθεις ειναι εαν ΜΠΟΡΕΙΣ, αυτο με προετοιμασια φτιαχνεται, και το κυριοτερο εαν ΘΕΛΕΙΣ, τα υπολοιπα ειναι πολυ δευτερευοντα
Sorgoner

Δημοσίευση από Sorgoner »

Καλησπερα παιδια! Παρουσιαζομαι στο κεεμ 12 μαιου αλλα θελω αλεξιπτωτα τι πρεπει να κανω Ακριβως; Η εκπαιδευση στα αλεξιπτωτα τι προυποθετει; Ειναι τοσο σκληρη οσο ακουγεται; Βαση ποιων επιχειριματων σε κοβουν;
PAPANJA-NINJA

Δημοσίευση από PAPANJA-NINJA »

Αν σου αρεσουν οι καθαριοτητες να ερθεις αλεξιπτωτα, σκουπα επ`ομου κε παμε
paratrooper

Δημοσίευση από paratrooper »

Γνωρίζετε απο πόσα μέτρα κάνουν πτώση οι αλεξιπτωτιστές
Guest

Δημοσίευση από Guest »

1200 πόδια τα στατικού ιμάντα από όσο ξέρω για τους φαντάρους (αν λέω βλακείες διορθώστε με). Τώρα για μόνιμους δεν γνωρίζω για ελευθέρας.
GRB

Δημοσίευση από GRB »

Παιδια θα ηθελα να υπηρετησω σαν αλεξιπτωτιστης αλλα Δεν ειμαι σιγουρος αν θα αντεξω το υψος.Εικόναπως αντιμετωπιζεται ο φοβος του υψους στις μοναδες αλεξιπτωτιστων;Εικόνα

δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μη φοβηθηκε στο πρωτο αλμα.

θα ηθελα να μαθω αν γινεται καποια εκπαιδευση αυτοπεποιθησης στις μοναδες αλεξιπτωτιστων.

και απο μπαλκονι του 5ου οροφου να κοιταξεις κατω φοβασαι ποσο μαλλον να πηδηξεις!

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Πάντα φοβάσαι πρίν το άλμα. Αλλά όχι σε σημείο που να πεις κολώνω, δεν πηδάω. Άποψη μου είναι ότι πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου. Δεν πιστεύω ότι ξυπνάς ένα πρωί και λες πάω να κάνω άλμα. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη και αυτό είναι τέλειο. Όταν ανοίξει ο θόλος, όλα είναι τέλεια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για μένα. Από εκπαίδευση δεν γνωρίζω διότι δεν έχω κάνει ακόμα την θητεία μου. Σου περιγράφω πως είναι το άλμα από την δική μου μεριά, από αεραθλητική ακαδημία.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

GRB έγραψε:Παιδια θα ηθελα να υπηρετησω σαν αλεξιπτωτιστης αλλα Δεν ειμαι σιγουρος αν θα αντεξω το υψος.Εικόναπως αντιμετωπιζεται ο φοβος του υψους στις μοναδες αλεξιπτωτιστων;Εικόνα

δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μη φοβηθηκε στο πρωτο αλμα.

θα ηθελα να μαθω αν γινεται καποια εκπαιδευση αυτοπεποιθησης στις μοναδες αλεξιπτωτιστων.

και απο μπαλκονι του 5ου οροφου να κοιταξεις κατω φοβασαι ποσο μαλλον να πηδηξεις!

Οταν ήμουν εγω (προσφατα) δεν θυμαμαι να καναμε εκπαίδευση αυτοπεπίθησης.
Καψιμο των μύων και της ψυχολογίας θυμαμαι.
Ολοι φοβουνται στο πρωτο αλμα και σε ολα...
Ακομα και τα στελεχη που εχουν 100 αλματα φοβουνται παντα.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
paratrooper

Δημοσίευση από paratrooper »

Τα 1200 πόδια πόσα μέτρα είναι
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης