Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

sissykol έγραψε:΄Τελικά γνωρίζετε πόσοι ήταν συνολικά οι υποψήφιοι στη Στρατολογία; Γιατί έτσι όπως βγαίνουν τα αποτελέσματα τα παιδιά που πέρασαν από τα αγωνίσματα είναι περίπου 109, αν μέχρι τη Πέμπτη ήταν 79 την Παρασκευή πέρασαν περίπου οι μισοί όπως μου ήπαν από τη Στρατολογία

σε ειχα ρωτησει και προχθες. Με 450 μορια τι σειρα ειχε πριν τα αγωνισματα; Οι υποψηφιοι ειναι το 3πλασιο απο τους επιτυχωντες σε καθε ειδικοτηατα.
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από sissykol »

Σειρά 456
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

takis2 έγραψε:Εγω εδωσα στο ναυτικο και απ οτι καταλαβα με τους κοινους στρατολογιας και ναυτικου θα τελειωναν σε 2-3 μερες οι κοινοι γιατι αρχιζε με αλφαβητικη σειρα και μετα επιανε και εμας τους κοινους και εφτανε μεχρι το γραμμα Τ. Δηλαδη κοινοι πηγαμε περιπου 45 απο τα 60 ατομα που περιμεναν και τελειωσαμε τα αθληματα 36. Καπως ετσι ηταν και τις επομενες μερες. Αρχιζω να αισιοδοξω Παρα πολυ ινσομνια!

Aυτό όμως δεν είναι και τόσο ευχάριστο για όσους είμαστε επιλαχόντες αρκετές θέσεις πίσω! Θέλουμε μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας για να ελπίζουμε... Όσον αφορά τη Στρατολογία τουλάχιστον.
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Συγγνώμη αλλα με αυτά που έγραψες δεν κατάλαβα τι εννοείς, έχει ελπίδες ή όχι;
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Στο ναυτικο τους περνουσαν ετσι... Εμαθα, κοινοι υποψηφιοι!
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δηλαδή οι επιτυχόντες για στρατολογία είναι παραπάνω από 110 περίπου άτομα;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

insomniacgr έγραψε:
takis2 έγραψε:Εγω εδωσα στο ναυτικο και απ οτι καταλαβα με τους κοινους στρατολογιας και ναυτικου θα τελειωναν σε 2-3 μερες οι κοινοι γιατι αρχιζε με αλφαβητικη σειρα και μετα επιανε και εμας τους κοινους και εφτανε μεχρι το γραμμα Τ. Δηλαδη κοινοι πηγαμε περιπου 45 απο τα 60 ατομα που περιμεναν και τελειωσαμε τα αθληματα 36. Καπως ετσι ηταν και τις επομενες μερες. Αρχιζω να αισιοδοξω Παρα πολυ ινσομνια!

Aυτό όμως δεν είναι και τόσο ευχάριστο για όσους είμαστε επιλαχόντες αρκετές θέσεις πίσω! Θέλουμε μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας για να ελπίζουμε... Όσον αφορά τη Στρατολογία τουλάχιστον.

δεν υπαρχουν επιλαχωντες ς αυτη τη φαση. Εγω δεν ειπα οτι ειναι καλο για αυτους που εχουν μεγαλη σειρα. Ειδα ατομα που δεν επρεπε να περασουν τα αθληματα και τους περασε η επιτροπη εις βαρος καποιων αλλων. Ευτυχως ομως η επιτροπη της αεροποριας τηρει τα ορια.
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εσύ τι σειρά έχεις;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

takis2 έγραψε:
insomniacgr έγραψε:

δεν υπαρχουν επιλαχωντες ς αυτη τη φαση. Εγω δεν ειπα οτι ειναι καλο για αυτους που εχουν μεγαλη σειρα. Ειδα ατομα που δεν επρεπε να περασουν τα αθληματα και τους περασε η επιτροπη εις βαρος καποιων αλλων. Ευτυχως ομως η επιτροπη της αεροποριας τηρει τα ορια.

To μόνο θετικό είναι πως δεν έχει πολλά άτομα το δίδυμο Ναυτικό-Στρατολογία. Ωστόσο αν αυτοί οι 36 που πέρασαν, επιλέξουν Στρατολογία, ναι είναι πρόβλημα. Κρίμα που δεν είναι εξίσου τυπικοί και στο Ναυτικό.
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αν τελείωσαν τα αγωνίσματα για στρατολογία μπορώ να πάρω κάπου τηλέφωνο να μου πουν την τωρινή σειρά του παιδιού μου;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Δε νομιζω να μας λενε κατι τετοιο. Γιατι και να ρωτησουμε θα μας πουν στις 31 θα τα δειτε.
sissykol
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Συγγνώμη που σας ζαλίζω ρε παιδιά, αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο η σειρά αλλάζει μετά την επιτυχία στα αγωνίσματα;
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Μεχρι τοτε;31/03 μεγαλη βδομαδα! Θα βγουν αποτελεσματα μες τη μεγ. Βδομαδα; Χλωμο μου κανει!
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

Η σειρα αλλαζει προς το καλυτερο ομωσ... αναλογα ποσα ατομα πανω απο σενα κοπηκαν... καλη επιτυχια σε ολουσ...

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Μεσα λεει απο 26-31. Μακαρι να τα βγαλουν και πιο πριν. Οτι και να γινει καπου εκει θα βγουν απο τη στιγμη που ανακοινωσαν και την καταταξη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες