kerkuraios έγραψε:Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
Eγω κατι ακουσα οτι ανεβηκε στο 12μηνο... Μακαρι να ειναι οντως ετσι...
Που το ακουσες φιλε μου;
Θα σε γελασω η καπου εδω μεσα το διαβασα η το πηρε τ αφτι μου καπου...
Α καταλαβα μην ακους αμα δεν δεις με τα ματια σου (ραδιο αρβυλα)
Καλα ναι σιγουρα δικιο εχεις... Παιζει πολυ παπατζα... Γιαυτο και γραφω πανω μακαρι να ειναι οντως ετσι...
Σεβαστη η αποψη σου αν και δεν το θεωρω εγω προσωπικα χρησιμο να αυξηθει η θητεια απτην στιγμη που με το επιπεδο της εκπαιδευσης ετσι οπως ειναι τωρα ο στρατος, και πολυ καθεσαι. Θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα ενα βελτιωμενο-ικανοποιητικο επιπεδο εκπαιδευσης παρα η αυξηση θητειας που στη σημερινη εποχη μονο εμποδια στις οικογενειες του καθε φανταρου βαζει
kerkuraios έγραψε:Παιδια σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα μηπως εχετε ακουσει για τις αλλαγες που εγιναν στη θητεια; Ποσο εγινε τελικα;
Που το ακουσες φιλε μου;
Καλα ναι σιγουρα δικιο εχεις... Παιζει πολυ παπατζα... Γιαυτο και γραφω πανω μακαρι να ειναι οντως ετσι...
Σεβαστη η αποψη σου αν και δεν το θεωρω εγω προσωπικα χρησιμο να αυξηθει η θητεια απτην στιγμη που με το επιπεδο της εκπαιδευσης ετσι οπως ειναι τωρα ο στρατος, και πολυ καθεσαι. Θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα ενα βελτιωμενο-ικανοποιητικο επιπεδο εκπαιδευσης παρα η αυξηση θητειας που στη σημερινη εποχη μονο εμποδια στις οικογενειες του καθε φανταρου βαζει
Που το ακουσες φιλε μου;
Σωστα... Στις ειδησεις το ακουσα ετσι στα κλεφτα. Αλλα για δωδεκαμηνο μου ειπαν εμενα. Τωρα δε ξερω. Αλλα για να αλλαξει η θητεια πρεπει να εχουν και χρηματα να συντηρησουν τους φανταρους. Ναι μεν απο τη μια ειναι καλο γιατι αυξανεται και ο αριθμος των στρατιωτων. Δεν ειμαι και σιγουρος...
kerkuraios έγραψε:Σωστα... Στις ειδησεις το ακουσα ετσι στα κλεφτα. Αλλα για δωδεκαμηνο μου ειπαν εμενα. Τωρα δε ξερω. Αλλα για να αλλαξει η θητεια πρεπει να εχουν και χρηματα να συντηρησουν τους φανταρους. Ναι μεν απο τη μια ειναι καλο γιατι αυξανεται και ο αριθμος των στρατιωτων. Δεν ειμαι και σιγουρος...
που τα ακουτε ηθελα και να ξερα ειδα εφημεριδες τωρα δεν λεει πουθενα τιποτα και λιγο ενημερωτικο το πρωι παλι τιποτα δεν ειπαν. Αρα μην ανησυχουμε τον κοσμο αδικα