Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 238
Δηλαδη μπορει και απο δευτερα να περιμενουμε αποτελεσματα;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 73
NEOS έγραψε:Παιδια πρεπει να ψηφιστει το νομοσχεδιο και να γινει νομος. Αυτο θα γινει την πεμπτη. Μετα μεσα σε μια περιοδο απο 3 εως 30 ημερων θα παρει φεκ. Απο εκει και μετα μπορουν να τα ανακοινωσουν...
Εχει ψηφιστει ηδη αν δεν κανω λαθος
Οχι παιδια δεν εχει ψηφιστει ακομα. μπορειτε να μπειτε στο σαιτ της βουλης και να το δειτε. τριτη εως πεμπτη ειναι η συζητηση και η ψηφιση. παιδια το εχω ξαναπει οτι θα ειναι ετοιμη γυρω sτις 21 του μηνα αλλα εχω μαθει (ψευτης να βγω) οτι θα μας τα ανακοινωσουν 10 με 15 ιανουαριου...
NEOS έγραψε:Οχι παιδια δεν εχει ψηφιστει ακομα. Μπορειτε να μπειτε στο σαιτ της βουλης και να το δειτε. Τριτη εως πεμπτη ειναι η συζητηση και η ψηφιση. Παιδια το εχω ξαναπει οτι θα ειναι ετοιμη γυρω sτις 27 του μηνα αλλα εχω μαθει (ψευτης να βγω) οτι θα μας τα ανακοινωσουν 10 με 15 ιανουαριου...
-
- Υπολοχαγός
Νεος τωρα που το ξεκινησες γινε πιο σαφης 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ...Nirvana84 έγραψε:Νεος τωρα που το ξεκινησες γινε πιο σαφης
-
- Υπολοχαγός
Αυτο που ψηφιστικε στις 11 του μηνα &Αφορουσε την συνεντευξη στο αρθρο 16 τι ηταν;
ψηφιστηκε απο την επιτροπη... τωρα θα ψηφιστει απο την ολομελεια της βουλησ...nirvana84 έγραψε:αυτο που ψηφιστικε στις 11 του μηνα &αφορουσε την συνεντευξη στο αρθρο 16 τι ηταν;
Δηλαδη γα ποσο καιρο μιλαμε ακομα;
Παιδια σας ειπα... τελη του μηνα πιστευω οτι θα ειναι ετοιμοι αλλα απ οτι εμαθα θα ανακοινωθουν 10 με 15 ιανουαριου. μακαρι να κανω λαθος και να τα μαθουμε νωριτερα...
-
- Υπολοχαγός
Ο ΣΞ θα μαθει αποτελεσματα για την καταταξη, για Την ΠΑ &Το ΠΝ ισχυει το ιδιο;
AYTO DEN TO GNWRIZW FILE MOY...Nirvana84 έγραψε:Ο ΣΞ θα μαθει αποτελεσματα για την καταταξη, για Την ΠΑ &Το ΠΝ ισχυει το ιδιο;
Δε νομιζω να τα καθυστερησουν τοσο πολυ μεχρι τον ιανουαριο. Πριν τις γιορτες θα τα βγαλουνε. Σε μια ανακοινωση διαβασα οτι η καταταξη μπορει να γινει ακομα και τον δεκεμβριο. Δε νομιζω να το ειπανε τυχαια. Ενταξει δε πιστευω να μας παρουν τον δεκεμβριο αλλα τα αποτελεσματα μαλλον θα βγουνε αυτες τις εβδομαδες
Εγω θα πω το εξης. Την στιγμη που ψηφιζετε απο την ολομελεια της βουλης κατι το θεμα του προεδρου της δημοκρατιας (εννοω υπογραφη) ειναι τυπικο θεμα. Αρα μπορει μολις ψηφιστει να βγουν και τα αποτελεσματα. Δεν χρειαζετε να περιμενουνε το φεκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης