Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από BilD »

Αυτό για τους πανεπιστιμιακους να το γυρίσει και να βγάλει για φρουρούς :p
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλα άμα βγουν και αυτοί, βγουν και οι δημοτικοί πάρει και εποπ συν τους οβα Και ΣΦ αν επηρεάζει δε ξέρω και πάρει και για φυλακές το βλέπω να αχνοφαίνεται όλο και λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Κοίτα να δεις που φτάσαμε... Εκει π ήταν φαβορί το 20' να ξαναπάρουν!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Dea pz »

Δείτε λίγο τ γεγονότα σφαιρικά... Πριν εκλεγεί η κυβέρνηση τόνιζε το θέμα τις αστυνόμευσης... Τι φλέγον ζήτημα... Πως θα κάνω κάτι άμεσο. Να βλέπει ο κόσμος φάρους κ στολές έξω; Θα πάρω εφ... Σ μάχιμες υπηρεσίες που φαίνονται... Έκλεισε αυτό... Μετά τ επόμενο φλέγον ζήτημα ; Τα σύνορα... Πως θα δείξω πως ενισχύω τα σύνορα ; ΣΦ... ΆΜΕΣΑ... Εν συνεχεία. Ταπανεπιστήμια και πάει λέγοντας... Αυτό π θέλω να πω είναι πως έχει να κάνει με τις συγκυρίες πάντα... Δεν τους νοιάζουν τ κενά... Αλλά τ παίζει στην σκηνή εκείνη την δεδομένη στιγμή... Σίγουρα θα βγάλει ξανά Μ ΝΔ ... Το ποτέ... Άγνωστο... Όπως επίσης... Επειδή έχω περάσει από αυτό βτ στάδιο... Και διάβαζα διάβαζα όσα έλεγε ο καθένας... Αν δε. Βγει προκ... Δεν ισχύει τπτ... Ούτε αλλαγές... Ούτε τπτ... Πίστη... Κ υπομονή... Και όλα θα γίνουν...

Sakismagkas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Sakismagkas »

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κ γω κάτι αν ξέρει κανείς... Αν και επιτυχών στην προκήρυξη του 19 πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση με έδιωξαν και πήγα δικαστικά. Τον Σεπτέμβρη λοιπόν αφού έχασα πολύ χρόνο και χρήμα βγήκε απόφαση που ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση με την οποία με έδιωξαν.

Παρόλα αυτά ακόμα περιμένω και δεν ξέρω και ποιον να ρωτήσω σχετικά με το πότε θα γίνει ξανά η πρόσληψη. Πιστευα ότι θα με καλέσουν μαζί με τους σφ καθώς και αυτοί κάνουν 40 μέρες εκπαίδευση. Απο τη στιγμή που ούτε αυτό έγινε δεν ξέρω τι να κάνω. Αν έχεις οποιοσδήποτε από δω καμία ιδεα για το πώς μπορώ να ενημερωθώ θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

Ο δικηγορος σουυ τι σου ειπε ρε φιλε; Δεν επικοινωνησες με τοτα Υπουργειο να ρωτησεις, τι σου εχουν πει;

Μπορει να μπεις μαζι με τους Αστυφυλακες!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Πιστεύω ότι θα σε καλούσαν μόνο αν καλούσαν τίποτα επιλαχοντες του 19 φίλε
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Βμκδ »

Καλημέρα παιδιά αδερφέ ίσως σε βάλουν με τους αστυφύλακες αρχές Δεκεμβρίου. Αν και από γνωστούς στο σώμα μπαίνουν συνέχεια επιλαχόντες. Καλύτερα να πάρεις ένα τηλ να μάθεις σίγουρα. Καλή τύχη φίλε και συγχαρητήρια
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ποτε πηρε κι αλλους επιλαχοντες απο το 2019; Τον Ιανουαριου καλεσε τους τελευταιους νομιζω. Αλλωστε η λιστα επιλαχοντων εχει ληξει απο τι ξερω!

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Sakismagkas έγραψε:Καλησπέρα. Να ρωτήσω κ γω κάτι αν ξέρει κανείς... Αν και επιτυχών στην προκήρυξη του 19 πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση με έδιωξαν και πήγα δικαστικά.Τον Σεπτέμβρη λοιπόν αφού έχασα πολύ χρόνο και χρήμα βγήκε απόφαση που ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση με την οποία με έδιωξαν.

Παρόλα αυτά ακόμα περιμένω και δεν ξέρω και ποιον να ρωτήσω σχετικά με το πότε θα γίνει ξανά η πρόσληψη. Πιστευα ότι θα με καλέσουν μαζί με τους σφ καθώς και αυτοί κάνουν 40 μέρες εκπαίδευση. Απο τη στιγμή που ούτε αυτό έγινε δεν ξέρω τι να κάνω. Αν έχεις οποιοσδήποτε από δω καμία ιδεα για το πώς μπορώ να ενημερωθώ θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ

Θα μπεις όταν θα ξαναβγάλει προκήρυξη Ειδικών Φρουρών. Εννοείται πρέπει να κάνεις και αγωγή προς αυτούς που σε έδιωξαν, ώστε όταν μπεις ξανά να αναγνωριστούν (ένσημα +μισθοί μετρούμενα από το 2019, δηλαδή 60.000 Ευρώ - 5χρόνια) που έχασες όλο αυτό το διάστημα ότι κατατάχθηκες με τη σειρά 1.500 του 2019. Αν θέλουν να γλιτώσουν όλα τα παραπάνω, τότε θα σε βάλουν με συνοριοφύλακες... Κανονικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.ΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κι αμα βγαλει σε 4-5 χρονια για ΕΦ, θα περιμενει τοσονα; Δε νομιζω, θα τον βακουν με τους αστυφυλακες Δεκεμβριο!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν είχε βγει ακόμα η δικαστική απόφαση για επαναφορά του στις τάξεις της ΕΛ. ΑΣ όταν μπήκαν οι επιλαχόντες του '19. Το παλικάρι πρώτα ο Θεός αν δεν μειωθεί η γραφειοκρατία θα μπει με την επόμενη σειρά ειδικών φρουρών δυστυχώς, ειδάλλως αν το "τρέξουν" (δύσκολο), θα μπει κατ'εξαίρεση με αστυφύλακες ή συνοριακούς αλλά θα εκπαιδευτεί σε αντικείμενα που αφορούν τους φρουρούς. Είναι και θέμα δικηγόρου καθαρά αν είναι τζιμάνι.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Σιγά μην πήρε άλλους επιλαχοντες... Λογικα οι τελευταίοι μπήκαν τον Ιανουάριο του 20
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ε, αυτούς εννοούμε ρε Λεβέντη. Το '19 που γράφουμε αφορά την προκήρυξη για να καταλαβαινόμαστε.
Sakismagkas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Sakismagkas »

Λοιπόν ο δικηγόρος μου είχε πει τον Σεπτέμβρη σε 1μιση μήνα ότι θα μπω ξανά... Γενικά είν' γνωστός για τέτοια θέματα... Από κει και πέρα έχει περάσει 1μιση μήνας και στην ουσία νομίζω από δω κ περα δεν είν' στο χέρι του δικηγόρου για το πότε θα με πάρουν. Αν είναι να μπω με τους επόμενους εφ έχουμε μέλλον ακόμα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες