Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Όπως είπε κ ένας φίλο τις προηγούμενες μέρες αυτό το φεκ ήταν έτσι κ αλλιώς στο εθνικό τυπογραφείο άρα ας έχουμε μια μικρή ελπίδα μήπως κ τους φωτίσει ο Θεός να στείλουν κ άλλο σήμερα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Σημερινή επικοινωνία με καινούργιο στο υπουργείο είναι ότι επόμενοι εξωτερικοί μπορεί να πάει και μήνας για να τους καλέσουν !
Γεια τους υπόλοιπους εσωτερικούς σου είπε κάτι?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Να Τούς καλέσουν για σχολή εννοείς φαντάζομαι...Τσακαλος έγραψε:Σημερινή επικοινωνία με καινούργιο στο υπουργείο είναι ότι επόμενοι εξωτερικοί μπορεί να πάει και μήνας για να τους καλέσουν !
-
- Επιλοχίας
Ναι για να τους καλέσουν. Οχι δεν είπε.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Σχολή οι εσωτερικοί θα Περάσουν σε βάθος χρόνου ούτως ή άλλως. Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί γενικότερα. Το θέμα είναι να μας καλέσουν.
-
- Επιλοχίας
Εγώ είμαι εξωτερικός οπότε με ενδιαφέρει γι'αυτό 

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Για τους εξωτερικούς είπε ο Τσακαλος...Taksidiotis έγραψε:Σχολή οι εσωτερικοί θα Περάσουν σε βάθος χρόνου ούτως ή άλλως. Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί γενικότερα. Το θέμα είναι να μας καλέσουν.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Συγνώμη παιδιά, παρανόησα λίγο τα παραπάνω μηνύματα. Σήμερα δε βλέπω να βγαίνει κάτι. Πιστεύω ακολουθούν μια λογική ότι βγάζουν ΦΕΚ, στέλνουν τα mail στον κόσμο και μετά ξαναβγάζουν νέο ΦΕΚ. Ίσως κάνω και λάθος αλλα νομίζω πως αυριο δε θα έχουμε νέο ΦΕΚ. Αύριο θα σταλούν τα mail στους σημερινούς εξωτερικούς και μετά θα ξαναβγάλουν ΦΕΚ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Πάλι για μπορεί, αν και ίσως μιλάνε... Δηλαδή πάλι τίποτα σίγουρο μην βασίζετε σε τέτοιες κουβέντες! Κούρασαν αυτά! Αργά η γρήγορα θα βγει για όλους λίγο υπομονή για τους υπόλοιπους τον φάγαμε τον γάιδαρο!
Καλησπέρα σε όλους, συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία εύχομαι. Πάνω από όλα ήσυχες και ασφαλείς υπηρεσίες να έχουμε όλοι μας. Όσον αφορά τη σχολή των εξωτερικών που ενδιαφέρει τον Τσακαλο δυστυχώς θέλω να τονίσω ότι δεν θα γίνει άμεσα. Θα μου πείτε "που το ξέρεις εσύ ρε φίλε"; Η απάντηση είναι ότι δεν έχω κάποια γνωριμία με κάποιον άνθρωπο στο υπουργείο και απλά το συμπεραίνω βάσει λογικής και έκβασης των πραγμάτων ως τώρα. Μην ξεχνάτε την διαδικασία που χρειάστηκε για να ξεκινήσει 10 Γενάρη η σχολή στη Θήβα. Και όταν λέω διαδικασία εννοώ τον χρόνο που χρειάζεται για να μπουν οι υπογραφές της έγκρισης για έναρξη νέας σχολής από τον υφυπουργό προστασίας του Πολίτη, τον υπουργό οικονομικών και έπειτα να βγει η πίστωση στο διαύγεια με τα ποσά που απαιτούνται για την λειτουργία της σχολής (κονδύλιο σίτισης, κονδύλιο πυρομαχικών και κονδύλιο πληρωμής των εκπαιδευτών). Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι απίθανο να γίνουν μέσα στον Απρίλη για να γίνει η έναρξη τον Μάϊο. Προσωπική εκτίμηση ότι η σχολή θα γίνει Σεπτέμβρη. Μακάρι να βγω ψευτης εννοείται. Ακόμα και να τρέξουν τις διαδικασίες και να έχουν εγκριθεί όλα μέχρι τέλος Ιουνίου, θεωρώ απίθανο να γίνει σχολή Ιούλιο-Αύγουστο που υπάρχουν καλοκαιρινές άδειες. Και οι εκπαιδευτές θα είναι αρνητικοί πιστεύω.
Για εμάς τους υπόλοιπους εσωτερικούς ποτέ πιστεύεις περίπου ότι θα βγει ΦΕΚ και θα ξεκινήσουμε δουλειά ;
Anavatis έχεις δίκιο για την πρώτη σχολή ήταν δύσκολα και μας καθυστερησαν αρκετα. Βέβαια τότε δεν είχαν διοριστεους να περιμένουν αλλά προσωρινους πίνακες οπότε το πήγαν πιο χαλαρά. Τώρα όμως μην ξεχνάς ότι είναι υποχρεωμένοι να το τρέξουν. Ξέρω πως θα πάει βέβαια μετά το Πάσχα για το λόγο ότι δεν αποδέχτηκαν 10 ατομα περίπου και ζήτησαν Επιλαχόντες από τον ΑΣΕΠ. Οπότε θα καθυστέρησει λίγο ο έλεγχος δικαιολογητικών. Ο προγραμματισμός είναι για μέσα Μαϊου να γίνει η σχολή. Τώρα αν θα γίνει θα δείξει.
Βγήκε ΦΕΚ για αλλά 20 άτομα
Βασικά βγήκαν 3 ΦΕΚ παιδιά μπείτε στο diaugeia να δειτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης