χαχαχα τρομερός πολύ γέλιο έχουμε γίνει ότι νά ναι. ΧαχαGuardian έγραψε:Αμα ειναι πολυτεκνη ειναι καταλληλη για οτιδηποτε εχει να κανει με αστυνομια.Να μη το σκεφτει καν, ειναι ηδη μεσα!
Μιχαλη Πασοκ ειμαστε σε σοκ!
Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Βγάλε μια 500αρα ρεεεεε
Εγω του στέλνω μνμ στο μεσσενγκερ συνέχεια να βγάλει 500 ατομα ακόμα
Θα βγάλει μεγάλη προκήρυξη. Σιγά μην είναι μόνο 500
Αν βγάλει το 21 θα είναι για 500 πιστεύω!George 25 έγραψε:Θα βγάλει μεγάλη προκήρυξη. Σιγά μην είναι μόνο 500
Που να τη χωρεσει ρε george25 τη μεγαλη προκηρυξη. Μακαρι αλλα ειναι ονειρο θερινης νυκτος!
Έτσι ακριβώς.Guardian έγραψε:Που να τη χωρεσει ρε george25 τη μεγαλη προκηρυξη. Μακαρι αλλα ειναι ονειρο θερινης νυκτος!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Ακούγεται ότι τό ΛΟΚ ντάουν θα διαρκέσει περισσότερο από ότι λένε δεν ξέρω τί θα γίνει
Τι εννοείς φίλε; Έτσι και αλλιώς το 20 χαμένη χρονια πηγε...Xrounk έγραψε:Ακούγεται ότι τό ΛΟΚ ντάουν θα διαρκέσει περισσότερο από ότι λένε δεν ξέρω τί θα γίνει
Μας μαμησε τα ονειρα ο κορονοιος, πηγε πισω ολος ο σχεδιασμος!
Μπα λεω να μη κανω τιποτα.Απο τι μαθαινω απο δω και περα θα παιρνουν μονο 100 μορια τριτεκνοι-πολυτεκνοι και 500 μορια το ιεκ, για να δουμε ποιος θα κλαψει και ποιος θα γελασει τωρα!
Το πασοκ δυει σιγα σιγα!
Το πασοκ δυει σιγα σιγα!
Guardian έγραψε:Μπα λεω να μη κανω τιποτα.Απο τι μαθαινω απο δω και περα θα παιρνουν μονο 100 μορια τριτεκνοι-πολυτεκνοι και 500 μορια το ιεκ, για να δουμε ποιος θα κλαψει και ποιος θα γελασει τωρα!
Το πασοκ δυει σιγα σιγα!
Δεν είσαι πολύτεκνος και έχεις χαρτί ΙΕΚ,
Τι σύμπτωση όλα κομμένα και ραμμένα για το φίλο μας Guardian
και φαντάζομαι αυτες τις αλλαγές σου τις είπε ο δικηγόρος που έχεις βάλει.
Γελάνε και οι πέτρες.
Τίποτα δε θα αλλάξει.
Στον επόμενο τόνο (δηλαδή μετά το μήνυμά μου) το νήμα κλειδώνει και οι κύριοι Rad και Guardian θα μας αποχαιρετήσουν πρόωρα.
D.Y.K
Το ότι φιλοξενείτε στο φόρουμ κάποιον που καθημερινός αποκαλεί τριτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και κατ' επέκταση τις μητέρες των (Κουνελες) και δεν έχετε παρέμβει είναι και δικό σας λάθος.
Αντιλαμβάνομαι ότι δε μπορείτε να είστε πάνω απ το κεφάλι του καθένα που γράφει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά ο συγκεκριμένος επαναλαμβανεται, οπότε δε νομίζω πως σας ξέφυγε.
Το ότι φιλοξενείτε στο φόρουμ κάποιον που καθημερινός αποκαλεί τριτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και κατ' επέκταση τις μητέρες των (Κουνελες) και δεν έχετε παρέμβει είναι και δικό σας λάθος.
Αντιλαμβάνομαι ότι δε μπορείτε να είστε πάνω απ το κεφάλι του καθένα που γράφει το μακρύ του και το κοντό του, αλλά ο συγκεκριμένος επαναλαμβανεται, οπότε δε νομίζω πως σας ξέφυγε.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Δε το βγάλε απ το μυαλό του, έτσι είναι τα μόρια των Ενόπλων φρουρών για τις δημόσιες υπηρεσίες, το προεδρικό βγήκε το καλοκαίρι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες