Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Συμφωνω με τον φιλο, γραψτους απο εδω και περα στα παλια σου τα παπουτσια, εσυ εκατο φορες τους προειδοποιησες, κανει μπαμ οτι ειναι ο τρολ που εδιωξε και παριστανει τον αρχιφυλακα του αρχηγειου, αλλα του δινουμε αξια που ασχολουμαστε και αλλο μαζι του, ο καθενας ας πιστευει σε οτι νομιζει. εμεις ξερουμε τι θα πιστευουμε εδω μεσα.
Επισκέπτης

Καλησπερα σε ολο το forum, χρονια πολλα με υγεια, αγαπη, χαρα και οτι καλυτερο σας ευχομαι για το 2025. ο μονος λογος που μπηκα να γραψω και το τονιζω δεν θα ξαναμπω γιατι αυτη ηταν και ειναι η αποφαση μου ειναι να ευχαριστησω τους υποψηφιους που τοσο καιρο με υπερασπιστηκαν με την απουσια μου. το τελευταιο μηνυμα μου ηταν στις 15/12/24 10:09 το πρωι οταν απαντησα σε φιλο υποψηφιο οτι δεν εχω facebook γιατι ηθελε φευγοντας εγω απο το forum να συνεχισω να δινω πληροφοριες μεσω του facebbok. απο εκεινη τη μερα λοιπον που αποχωρησα εμπαινα που και που να διαβαζω νεα σας. δεν σταματησε εκεινος που ελεγε οτι ειμαι εγω να συνεχιζει να με κανει. ελεγε οτι εχει facebook, εγραφε μετα διαφορα αλλα πραγματα για τους 300 και τους 600. αυτο που μου κανει μεχρι και σημερα εντυπωση ειναι γιατι συνεχιζει να λεει οτι ειμαι εγω. τι θα κερδισεις φιλε μου με αυτο δεν καταλαβαινω. μπαινε και γραφε οτι θελεις αλλα δεν χρειαζεται να λες οτι εισαι εγω. παρακολουθηστε οσοι θελετε απο τις 15/12 που εγραψα το τελευταιο μου μηνυμα ποσες φορες απο εκεινη τη μερα μεχρι σημερα εχει μηνυματα γραψει παριστανοντας εμενα. μεχρι που σημερα δεν κρατηθηκα και ειπα θα μπω να αποκαταστησω την αληθεια, φυσικα υπαρχουν πολλα παιδια που δεν το πιστεψαν, ευχαριστω οσους αυτες τις 13 μερες που λειπω απο το forum με υπερασπιστηκαν. απο εδω και περα θα σας παρακαλεσω να μην ασχολειστε μαζι του γιατι χαλαει το forum ολο αυτο και ειναι κριμα. δεν θα ξαναμπω να γραψω. τωρα πλεον ολοι γνωριζετε την αληθεια. καποιο νεο για τους 600 δεν εχω να σας γραψω. αν τηρηθει αυτο που εχουν στο προγαμμα τους ειναι να περασετε τα κπε τον ιανουαριο. να ειστε ολοι καλα, ο αρχιφυλακας του αρχηγειου.
Επισκέπτης

Αρχιφύλακα σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι πες μας για αυτούς τους +500 που έχει υποθει! Έχει καμία ελπίδα να γίνει πραγματικότητα η είναι τελείως fake news?
Επισκέπτης

Καλησπερα κυριε αρχιφυλακα, τωρα ειδα το μηνυμα σας και χαρηκα πολυ που βαλατε τα πραγματα στη θεση τους. κυριως για αυτους που δεν πιστευαν εμας που φωναζαμε. να ειστε καλα και σεις οτι καλυτερο για το 2025.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 28, 2024 7:50 pm Αρχιφύλακα σε παρακαλώ αν ξέρεις κάτι πες μας για αυτούς τους +500 που έχει υποθει! Έχει καμία ελπίδα να γίνει πραγματικότητα η είναι τελείως fake news;
φιλε ειπε οτι δεν θα ξαναμπει, αδικα ρωτας, εκανε παρεμβαση μονο και μονο για να μαθουν ολοι την κοροιδια απο τον τυπο που τον παριστανει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 3:32 pm Εγώ δεν έχω καταλάβει από πού προήλθε το ότι θα πάρει 500 άτομα μετά τους 600. Μόνο το astynomiko.gr έχει αναφερθεί σε κύματα προσλήψεων ειδικών φρουρών για τα 500 άτομα.
Ο χρυσοχοιδης έχει αναφέρει απλά ότι θα ενισχύσει με 500 άτομα τα αεροδρόμια όχι την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών!
Μακάρι να πάρει καινούρια άτομα βέβαια αλλά ο υπουργός δεν έχω δει να αναφέρει κάπου για την πρόσληψη των 500 ατόμων. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με ή αν υπάρχει κάποια πηγή όπου αναφέρει ο υπουργός την πρόσληψη των 500 !(Εκτός από το σάιτ το astynomiko.gr)
https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-st ... riodo/?amp
Όπως είπα και πριν δεν τους αποκαλεί ειδικούς φρουρούς αλλά όπως έκανε και με τους 600 για εκπαίδευση στην Τρίπολη που τους αποκαλούσε αστυνομικούς οπότε έτσι μπορεί να κάνει και τώρα. Υποθέσεις κάνουμε γιατί ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αλλά θα μάθουμε μέσα στο 2025 επίσημα αν είναι να πάρει άλλους 500. Εγώ συνδυάζω αυτά που που είπε το astynomiko.gr με τα λεγόμενα του Χρυσοχοΐδη και δεν ξέρω προσωπικά μου φαίνεται πιθανό να πάρει όντως άλλους 500 αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε οπότε fingers crossed και υπομονή για ανακοινώσεις.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 4:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 3:32 pm Εγώ δεν έχω καταλάβει από πού προήλθε το ότι θα πάρει 500 άτομα μετά τους 600. Μόνο το astynomiko.gr έχει αναφερθεί σε κύματα προσλήψεων ειδικών φρουρών για τα 500 άτομα.
Ο χρυσοχοιδης έχει αναφέρει απλά ότι θα ενισχύσει με 500 άτομα τα αεροδρόμια όχι την πρόσληψη 500 ειδικών φρουρών!
Μακάρι να πάρει καινούρια άτομα βέβαια αλλά ο υπουργός δεν έχω δει να αναφέρει κάπου για την πρόσληψη των 500 ατόμων. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με ή αν υπάρχει κάποια πηγή όπου αναφέρει ο υπουργός την πρόσληψη των 500 !(Εκτός από το σάιτ το astynomiko.gr)
Όπως είπα και πριν δεν τους αποκαλεί ειδικούς φρουρούς αλλά όπως έκανε και με τους 600 για εκπαίδευση στην Τρίπολη που τους αποκαλούσε αστυνομικούς οπότε έτσι μπορεί να κάνει και τώρα. Υποθέσεις κάνουμε γιατί ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αλλά θα μάθουμε μέσα στο 2025 επίσημα αν είναι να πάρει άλλους 500. Εγώ συνδυάζω αυτά που που είπε το astynomiko.gr με τα λεγόμενα του Χρυσοχοΐδη και δεν ξέρω προσωπικά μου φαίνεται πιθανό να πάρει όντως άλλους 500 αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε οπότε fingers crossed και υπομονή για ανακοινώσεις.
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου. Βέβαια πρώτη φορά αν πάρει τα 500 και τα στείλει σε νησιά θα είναι εκτός Αθήνας. Δεν θα είναι άδικο για αυτούς που περιμένουν και μαζεύουν μόρια για να πάνε στον τόπο εντοπιότητα τους; Από όσο ξέρω τόσο καιρό παίρνουν ειδικούς φρουρούς και με τα χρόνια μαζεύουν μόρια για να πάνε στον τόπο που θέλουν. Μιλάμε για 10 χρόνια αναμονής τουλάχιστον.! Ένα παράδειγμα θα φέρω Δηλαδή κάποιος που έχει Μπει ήδη σαν ειδικός φρουρός και η καταγωγή του είναι από Ρόδο περιμένει τόσα χρόνια μαζεύοντας μόρια για να γυρίσει στη Ρόδο στο νησί του και θα μπούνε από τα 500 άτομα και θα τους στείλουν κατευθείαν Ρόδο; Ενώ ο άλλος μαζεύει τόσα χρόνια μόρια για να γυρίσει στο νησί του;!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 5:16 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 4:20 pm
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες φίλε μου. Βέβαια πρώτη φορά αν πάρει τα 500 και τα στείλει σε νησιά θα είναι εκτός Αθήνας. Δεν θα είναι άδικο για αυτούς που περιμένουν και μαζεύουν μόρια για να πάνε στον τόπο εντοπιότητα τους; Από όσο ξέρω τόσο καιρό παίρνουν ειδικούς φρουρούς και με τα χρόνια μαζεύουν μόρια για να πάνε στον τόπο που θέλουν. Μιλάμε για 10 χρόνια αναμονής τουλάχιστον.! Ένα παράδειγμα θα φέρω Δηλαδή κάποιος που έχει Μπει ήδη σαν ειδικός φρουρός και η καταγωγή του είναι από Ρόδο περιμένει τόσα χρόνια μαζεύοντας μόρια για να γυρίσει στη Ρόδο στο νησί του και θα μπούνε από τα 500 άτομα και θα τους στείλουν κατευθείαν Ρόδο; Ενώ ο άλλος μαζεύει τόσα χρόνια μόρια για να γυρίσει στο νησί του;!
Ναι συμφωνώ αλλά αυτά γίνονται χρόνια τώρα. Εννοώ αυτές οι αδικίες. Σίγουρα δεν είναι σωστό αλλά το κάνουν εδώ και καιρό οπότε δεν είναι απίθανο να το ξανακάνουν. Έχω δει και στο policenet που διαμαρτύρονται για τέτοια θέματα.(καλά εκεί κάποιοι διαμαρτύρονται κι επειδή δεν θέλουν προσλήψεις από προκηρύξεις αλλά προφανώς δεν τους δίνει κανείς σημασία δυστυχώς ή ευτυχώς)
Αυτά τα θέματα όμως θα πρέπει να τα λύσει η πολιτική ηγεσία με την ηγεσία της αστυνομίας, τους συνδικαλιστές της και ό, τι άλλα υπουργεία μπορεί να εμπλέκονται. Τέλος πάντων εγώ προσωπικά θέλω να πάρει κι άλλους.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 7:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 6:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 5:16 pm

Ναι συμφωνώ αλλά αυτά γίνονται χρόνια τώρα. Εννοώ αυτές οι αδικίες. Σίγουρα δεν είναι σωστό αλλά το κάνουν εδώ και καιρό οπότε δεν είναι απίθανο να το ξανακάνουν. Έχω δει και στο policenet που διαμαρτύρονται για τέτοια θέματα.(καλά εκεί κάποιοι διαμαρτύρονται κι επειδή δεν θέλουν προσλήψεις από προκηρύξεις αλλά προφανώς δεν τους δίνει κανείς σημασία δυστυχώς ή ευτυχώς)
Αυτά τα θέματα όμως θα πρέπει να τα λύσει η πολιτική ηγεσία με την ηγεσία της αστυνομίας, τους συνδικαλιστές της και ό, τι άλλα υπουργεία μπορεί να εμπλέκονται. Τέλος πάντων εγώ προσωπικά θέλω να πάρει κι άλλους.
Και εγώ προσωπικά θέλω να πάρει και άλλους. Δεν ήξερα ότι γίνεται τόσο καιρό αυτό. Νόμιζα ότι όλοι τόσο καιρό πάνε Αθήνα και μαζεύουν μόρια. Για να πάνε εκεί που θέλουν... Υποθετικά ότι παίρνει τους 500 και τους στέλνει Κυκλάδες. Κάποιος ο οποίος είναι η καταγωγή του από Χανιά Κρήτης θα μπορεί να μαζεύει μόρια για να πάει στον τόπο του κανονικά;
Ότι μαζεύουν μόρια μαζεύουν, απλά κάνουν πάρα πολύ καιρό να πάνε στα σπίτια τους. Είναι λίγες οι μεταθέσεις ειδικών φρουρών απ’ όσο ξέρω τουλάχιστον. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όταν ο ειδικός φρουρός γίνει αστυφύλακας πάντως έχει περισσότερες ευκαιρίες για μετάθεση. Πιστεύω παίρνει κανονικά μόρια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 7:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 7:21 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 6:25 pm

Και εγώ προσωπικά θέλω να πάρει και άλλους. Δεν ήξερα ότι γίνεται τόσο καιρό αυτό. Νόμιζα ότι όλοι τόσο καιρό πάνε Αθήνα και μαζεύουν μόρια. Για να πάνε εκεί που θέλουν... Υποθετικά ότι παίρνει τους 500 και τους στέλνει Κυκλάδες. Κάποιος ο οποίος είναι η καταγωγή του από Χανιά Κρήτης θα μπορεί να μαζεύει μόρια για να πάει στον τόπο του κανονικά;
Ότι μαζεύουν μόρια μαζεύουν, απλά κάνουν πάρα πολύ καιρό να πάνε στα σπίτια τους. Είναι λίγες οι μεταθέσεις ειδικών φρουρών απ’ όσο ξέρω τουλάχιστον. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όταν ο ειδικός φρουρός γίνει αστυφύλακας πάντως έχει περισσότερες ευκαιρίες για μετάθεση. Πιστεύω παίρνει κανονικά μόρια.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Επισκέπτης

Ισχύει αυτό ναι τα πρώτα 8 χρόνια σαν φρουρός έχεις αμεταθετο! Όταν γίνεσαι αστυφύλακας μπαίνεις κανονικά στον κύκλο των μεταθέσεων και των μορίων!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 7:59 pm Ισχύει αυτό ναι τα πρώτα 8 χρόνια σαν φρουρός έχεις αμεταθετο! Όταν γίνεσαι αστυφύλακας μπαίνεις κανονικά στον κύκλο των μεταθέσεων και των μορίων!
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ, ΑΠΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΧΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 7:59 pm Ισχύει αυτό ναι τα πρώτα 8 χρόνια σαν φρουρός έχεις αμεταθετο! Όταν γίνεσαι αστυφύλακας μπαίνεις κανονικά στον κύκλο των μεταθέσεων και των μορίων!
Δεν ισχύει αυτό. Ξέρω ειδικό φρουρό που μπήκε το 2007 και μετά από 3 χρόνια πήρε μετάθεση σε νησί που ήταν ο τόπος των συμφερόντων του.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 11:41 pm
Δεν ισχύει αυτό. Ξέρω ειδικό φρουρό που μπήκε το 2007 και μετά από 3 χρόνια πήρε μετάθεση σε νησί που ήταν ο τόπος των συμφερόντων του.
Ναι αν είναι παντρεμένος με 2-3 παιδιά φεύγουν νωρίτερα από 10ετια αλλά όπως είπε ο φίλος και από πάνω είναι αναλόγως πόσες θέσεις ανοίγουν. Πλεον τα τελευταία χρόνια ανοίγουν ελάχιστες θέσεις για μεταθέσεις ειδικών φρουρών.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 30, 2024 12:08 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 29, 2024 11:41 pm
Ναι αν είναι παντρεμένος με 2-3 παιδιά φεύγουν νωρίτερα από 10ετια αλλά όπως είπε ο φίλος και από πάνω είναι αναλόγως πόσες θέσεις ανοίγουν. Πλεον τα τελευταία χρόνια ανοίγουν ελάχιστες θέσεις για μεταθέσεις ειδικών φρουρών.!
Ο συγκεκριμένος δεν ήταν παντρεμένος ούτε είχε παιδιά τότε. Απλώς ήταν πολύτεκνος. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες