Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 124
Παιδιά μόλις ήρθε mail από το υπουργείο ότι έχουμε 10 μέρες για να παρουσιαστουμε
Άρα δεν έχουμε 15 μέρες, μόλις βγαίνουν τα ΦΕΚ θα έχουμε 11 με 12 μέρες
-
Είναι ότι να ναι στο υπουργείο μου στείλανε εκτός από το δικό μου χαρτί διορισμού και ενός άλλου παιδιού! Θα περιμένει ο άνθρωπος να του έρθει Mail για να πάει να διορισθεί!
Καλησπέρα παίδες. Έχουμε κάνα τηλ από Κορυδαλλό να συνεννοηθούμε για τα διαδικαστικά?
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Πωπω θα πρέπει κυριολεκτικά να τρέξουμε για να προλάβουμε να τακτοποιηθούμε στις πόλεις μας. Εμείς που πηγαίνουμε στην άλλη μερια της χώρας λέτε να μπορούν να μας δώσουν κανένα 5νθημερο παραπάνω; Επίσης επικοινωνησε κανενα κατάστημα είτε με τους 31 είτε με τους 80?
-
Το mail ήρθε κατά τις 2 + Οπότε είναι αργά για να μας πάρουν τηλέφωνο άρα αύριο έχει ο Θεός! Για τους 31 άκουσα ότι αν δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία ήδη από μέρα σε μέρα αναλαμβάνουν!
Την Πέμπτη αναλαμβάνουν υπηρεσία οι 31.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Μακαρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα ΦΕΚ παιδιά γιατί τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Παιδιά δεν σε παίρνει κανείς τηλέφωνο πας μόνος σου εγώ Πέμπτη θα πάω είμαι στους 31
Gian_Arg έγραψε:Είναι ότι να ναι στο υπουργείο μου στείλανε εκτός από το δικό μου χαρτί διορισμού και ενός άλλου παιδιού! Θα περιμένει ο άνθρωπος να του έρθει Mail για να πάει να διορισθεί!
μπορείς να πεις το επίθετο του παιδιού!
Κάνε έναν κόπο φίλε μου και πάρε τους ένα τηλέφωνο αυριο στο υπουργειο και πες τους για το λάθος. Μπορεί κάποιο παιδί να περιμένει αυτό το mail.Gian_Arg έγραψε:Είναι ότι να ναι στο υπουργείο μου στείλανε εκτός από το δικό μου χαρτί διορισμού και ενός άλλου παιδιού! Θα περιμένει ο άνθρωπος να του έρθει Mail για να πάει να διορισθεί!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Απάντησε στο mail για το λάθος τους αλλιώς δεν πρόκειται να το πάρουν χαμπάρι αυτοί.Και γράψε τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του μήπως είναι κάποιο παιδί από εδώ.
-
Είναι ανάλογα με το κατάστημα αν θα σε ειδοποιήσουν, κάποια καταστήματα παίρνουν τηλέφωνο όταν λάβουν τα έγραφα από το υπουργείο! Για το παιδί έχω μιλήσει με το κατάστημα που ανήκει και θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του ! Αλλά αύριο θα πάρω και στο υπουργείο μήπως και μου το σηκώσουν γιατί και την πρώτη φορά που ήταν για να στείλουμε τα χαρτιά μου έστειλαν και πάλι mail για άλλο άτομο!
Μάγκες είναι κανας εξωτερικός εδώ των υπολοίπων που δε περάσαμε σχολή; Έχει επικοινωνήσει κάνεις για το πότε θα πάμε εμείς;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Εγώ είχα επικοινωνήσει με το υπουργείο κ μου είχαν πει τέλη Μαρτίου. Προφανος μας κοροϊδεύουν οπότε σταμάτησα ν περιμένω και έπιασα δουλειά ξανά !IRON MAN έγραψε:Μάγκες είναι κανας εξωτερικός εδώ των υπολοίπων που δε περάσαμε σχολή; Έχει επικοινωνήσει κάνεις για το πότε θα πάμε εμείς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες