Εδώ θα διαφωνήσω, οτιδήποτε φαίνεται από κοντομάνικο, θα είναι αιτία για να κοπούν άτομα. Σας ξανά είπα ο νόμος είναι πολύ πονηρός. Σε αυτόν θα πατήσουν για να κόψουν άτομα, αλλά και για να μην κόψουν. Οι επιτυχόντες θα χωριστούν σε ομάδες καθώς και σε μέρες. Οπότε άλλη η επιτροπή π. χ της Δευτέρας, άλλη της Τρίτης. Τα άτομα που θα τις απαρτίζουν θα είναι διαφορετικής αυστηρότητας. Όλα θα είναι θέμα ταιμινκγ.Xanthos έγραψε: Οντος χολη σε ολα τα επιπεδα... ολα δεν τα γνωριζω αλλα ανοιξα τα ματια μ βα δω μονο για τα τατουαζ που με ενδιαφερει.. ο νομος αλλαξε μην λεμε τα ιδια καταντησε αηδια πραγματικα... μην τρομαζετε τον κοσμο διαβαστε τι λεει.. αν δεν ειναι σε εμφανη σημεια δν υπαρχει θεμα.. μην τρομακρατειτε τον κοσμακι παρακαλω πολυ.. τωρα αν μιλατε για μανηκια κατω αππ αγκωνες κ λαιμους εκει ναι.. οτι αλλο περιττο... θα αρχισω να πεταω κοσμο εξω!!!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
AnestisMaster έγραψε:ρε αγόρι μου, υπάρχουν και άλλοι φορείς του δημοσίου να βολέψεις τον πισινό σου, όχι μόνο η ελας, οπότε μην σε αγχώνει τόσο βγει δε βγει κάπου θα μπεις και συ, γιατί τέτοια κάψα για εφ δεν είναι επειδή το γουστάρεις, είναι για τη μονιμότητα, έτσι πιστεύω.capten fan έγραψε:Σε εχουμε δει τοσο καιρο με αυτα που ανεβάζεις ποσο βαση εχουν... Σε κατι έξυπνους όπως εσύ έτσι πρεπει να μιλάμε. Θα μπορούσες να συζητάς και οχι με ύφος και να λες δε πρόκειται να βγεί. Αν ηταν να μη βγει δε θα έπαιρνε έγκριση
Δε θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση μαζι σου. Τα πιστεύω σου και τα πιστευω μου ο. Καθενας τα κρατάει για τον ευατό του. Δε ξέρεις τι εχω κανει για να μπορεσω μα μπω στο σωμα ουτε ποσες φορες εχω δωσει πανελλήνιες. Αν ήθελα να βολευτώ απλα στο δημόσιο θα υο ειχα κάνει ηδη με τοσες προκηρύξεις
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Bill931 έγραψε:Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, πριν 5 μέρες ακούμε τν πέτσα να λέει για 1500 μέχρι τέλος του έτους, μετα τν χρυσοχοιδη στη βουλή.. Δν τα κατεβάζουμε από τ κεφάλι μας ή πληροφορίες όπως εσύ ανέστη από γνωστό γνωστού κτλ. Τώρα για να ακούγεται για 500 (μόνο τυχαίο δεν είναι) σημαίνει οτ κάτι υπάρχει οπότε αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και δν ξέρουμε τν αριθμο... Που βλέπεις το παράλογο σε όλο αυτό;
Tιποτα δεν ακουγεται... και αυτο ειναι φημες που απο στομα σε στομα παραλλασεται κανενα σαιτ δεν γραφει για 500 ατομα η οτι θα γινει η προσληψη σε βαθος 4ετιας αυτο βγηκε απο τα παιδια που θελουν να αυξηθει το οριο ηλικιας που του το ειπε λεει ο υπασπιστης του χρυσοχοιδη κλπ κλπ κλπ... μην ακουτε οτι λεει ο καθε ενας...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Strike13 έγραψε: Ανέβασες ένα λινκ εδώ, μιας επιστολής για τα δικαστήρια. Ελληνικά καταλαβαίνεις; Νιώσε κ εσύ λίγο δεν μας ενδιαφέρει αν είσαι 29 και δεν σε συμπεριλαμβάνει ή σε συμπεριλαμβάνει η προκήρυξη
Αλβανός είσαι και δεν καταλαβαίνεις ή μιλάω κινέζικα; Ανέβασα μία επιστολή ή οποία είναι καθαρά ενημερωτικά εδώ μέσα... Να ξέρουνε 5 άνθρωποι τι μπορεί να γίνει γιατί χτυπά ξυλο πες ότι την παίρνουνε πίσω... Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Εγώ προσωπικά δεν ανέβασα καμία επιστολή σε κανένα site ή blog για να κάνω αυτά που λέει η επιστολή...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
ωραία και μία τελευταία ερώτηση και διακόπτω διπλωματικές σχέσεις μαζί σου. Αφού το ήθελες τόσο πολύ και το δοκίμασες μέσω πανελληνίων κάμποσες φορές, γιατί δεν τα πιασες τα απαραίτητα μόρια; Μήπως επειδή δεν το ήθελες πραγματικά ποτέ σου, αλλά απλά ήθελες να το κάνεις για το μισθό και τη ποζεριά; Δεν είναι λίγες αυτές οι περιπτώσεις πάντως.capten fan έγραψε:Δε θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση μαζι σου. Τα πιστεύω σου και τα πιστευω μου ο. Καθενας τα κρατάει για τον ευατό του. Δε ξέρεις τι εχω κανει για να μπορεσω μα μπω στο σωμα ουτε ποσες φορες εχω δωσει πανελλήνιες. Αν ήθελα να βολευτώ απλα στο δημόσιο θα υο ειχα κάνει ηδη με τοσες προκηρύξεις
-
- Λοχαγός
Πρώτα από όλα μην κατηγορείς άτομα χωρίς να ξέρεις... Τι το ανέβασαν τα άτομα που θέλουνε να αυξηθεί το όριο ηλικίας; Πες τίποτα άλλο και μην ρίχνεις ευθύνες όπου νάνε... Τα παιδιά που λένε για το όριο ασχολούνται μόνο για αυτό και για τίποτα άλλο... Αυτά που λες είναι από αλλά ατομα που ασχολούνται με άλλα και όχι με το όριο...HELLENICROWER έγραψε: Tιποτα δεν ακουγεται... Και αυτο ειναι φημες που απο στομα σε στομα παραλλασεται κανενα σαιτ δεν γραφει για 500 ατομα η οτι θα γινει η προσληψη σε βαθος 4ετιας αυτο βγηκε απο τα παιδια που θελουν να αυξηθει το οριο ηλικιας που του το ειπε λεει ο υπασπιστης του χρυσοχοιδη κλπ κλπ κλπ... Μην ακουτε οτι λεει ο καθε ενας...
Την χολή σου βγαλτην άλλου και μην μιλάς με ανακρίβειες
Πολύ τ πιέζουν κ βλέπω να μας τρώνε κ να μην βγει τπτ
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
AnestisMaster έγραψε:ωραία και μία τελευταία ερώτηση και διακόπτω διπλωματικές σχέσεις μαζί σου. Αφού το ήθελες τόσο πολύ και το δοκίμασες μέσω πανελληνίων κάμποσες φορές, γιατί δεν τα πιασες τα απαραίτητα μόρια; Μήπως επειδή δεν το ήθελες πραγματικά ποτέ σου, αλλά απλά ήθελες να το κάνεις για το μισθό και τη ποζεριά; Δεν είναι λίγες αυτές οι περιπτώσεις πάντως.capten fan έγραψε:Δε θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση μαζι σου. Τα πιστεύω σου και τα πιστευω μου ο. Καθενας τα κρατάει για τον ευατό του. Δε ξέρεις τι εχω κανει για να μπορεσω μα μπω στο σωμα ουτε ποσες φορες εχω δωσει πανελλήνιες. Αν ήθελα να βολευτώ απλα στο δημόσιο θα υο ειχα κάνει ηδη με τοσες προκηρύξεις
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα και τις τρεις φορες για ελάχιστα μόρια. Αν και επιλαχών δε μπήκα. Ισως δε κόπηκε κάποιος. Αν και εχω περάσει αλλου δε πήγα ποτε μου και ουτε πρόκειται. Πολυ απλα γιατί δε μου αρέσουν αλλες σχολές και πάντα ηθελα αυτό. Και τώρα δε ξέρω αν θα τα καταφέρω. Για μισθό οπως λες αυτήν τη στιγμή παιρνω ισως λίγα περισσότερα απο τους αστυνομικούς. Οσο για την ποζερια κακώς οση το σκέφτονται έτσι. Αν ηθελα ποζερια περνούσα και στο στρατό. Θα φορούσα στολή και θα εκανα τη φιγούρα μου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Ακομα μια πληροφορια για τα τατουαζ. το 2011 κοψανε απειρα ατομα που αγγιζανε τα 3000 μορια !!! ολα αυτα μπροστα μου στα υγειονομικα. Αλλα!!! στον θαλαμο μου στην σχολη αστυφυλακων ειχα εναν τοτε συναδελφο με ενα τατουαζ στην πλατη οσο ειναι 2 παλαμες χεριου. Δεν θα πω κατι με αυτο... ουτε θα πω κατι παραπανω γιατι δεν μπηκα σε διαδικασια να μαθω! Επισης αφηνω εναν συνδεσμο απο τον Ελευθερο τυπο που ειναι απο τα πιο σωστα ενημερωτικα site απο κατι αλλα... η αναρτηση εγινε πριν 6 ωρες.https://www.eleftherostypos.gr/ellada/441171-diagonismos-gia-1-500-proslipseis-eidikon-froyron-gia-enisxysi-tis-dias-kai-anasystasi-tis-delta/?amp
Μάλλον εσύ είσαι και μοιάζεις (παρόλο που φοράς γυαλιά)... Ξανά λέω ανέβασες στο φόρουμ μια αποστολή και σε διόρθωσα ότι δεν είναι για το ΣτΕ αλλά για δικαστήρια.. Σε παρακαλώ σταμάτα να εκτιθέσαι.. Άσε να βοηθήσουμε, ανθρώπους που θέλουν να ενημερωθούν και μην μας ζαλίζεις άλλο και εδώ και παντού για τα όρια, για πόσα πρέπει να παίρνει το ΙΕΚ κλπ...Petros_Gnou έγραψε:Strike13 έγραψε: Ανέβασες ένα λινκ εδώ, μιας επιστολής για τα δικαστήρια. Ελληνικά καταλαβαίνεις; Νιώσε κ εσύ λίγο δεν μας ενδιαφέρει αν είσαι 29 και δεν σε συμπεριλαμβάνει ή σε συμπεριλαμβάνει η προκήρυξη
Αλβανός είσαι και δεν καταλαβαίνεις ή μιλάω κινέζικα; Ανέβασα μία επιστολή ή οποία είναι καθαρά ενημερωτικά εδώ μέσα... Να ξέρουνε 5 άνθρωποι τι μπορεί να γίνει γιατί χτυπά ξυλο πες ότι την παίρνουνε πίσω... Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Εγώ προσωπικά δεν ανέβασα καμία επιστολή σε κανένα site ή blog για να κάνω αυτά που λέει η επιστολή...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
οκ φίλε καλή τύχη. Συνεχίζουμε τις διπλωματικές σχέσεις απάνω στις μηχανές, αν και εφόσον βγει και μπούμεcapten fan έγραψε: Δυστυχώς δεν τα κατάφερα και τις τρεις φορες για ελάχιστα μόρια. Αν και επιλαχών δε μπήκα. Ισως δε κόπηκε κάποιος. Αν και εχω περάσει αλλου δε πήγα ποτε μου και ουτε πρόκειται. Πολυ απλα γιατί δε μου αρέσουν αλλες σχολές και πάντα ηθελα αυτό. Και τώρα δε ξέρω αν θα τα καταφέρω. Για μισθό οπως λες αυτήν τη στιγμή παιρνω ισως λίγα περισσότερα απο τους αστυνομικούς. Οσο για την ποζερια κακώς οση το σκέφτονται έτσι. Αν ηθελα ποζερια περνούσα και στο στρατό. Θα φορούσα στολή και θα εκανα τη φιγούρα μου.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Παιδιά καλησπέρα σε ολουσ... δυστυχως ολα παίζουν πλέον και για 500 ατομα... που σημαίνει οτι θα ανεβει η βαση παρα πολυ. προσωπικά δεν με συμφέρει καθως με 2320 ελπίζω σαν επιλαχών αν επερνε 1500.
-
- Λοχαγός
Strike13 έγραψε: Μάλλον εσύ είσαι και μοιάζεις (παρόλο που φοράς γυαλιά) ... Ξανά λέω ανέβασες στο φόρουμ μια αποστολή και σε διόρθωσα ότι δεν είναι για το ΣτΕ αλλά για δικαστήρια. Σε παρακαλώ σταμάτα να εκτιθέσαι. Άσε να βοηθήσουμε, ανθρώπους που θέλουν να ενημερωθούν και μην μας ζαλίζεις άλλο και εδώ και παντού για τα όρια, για πόσα πρέπει να παίρνει το ΙΕΚ κλπ...
Ότι νάνε είσαι αδερφέ... Στο λέει μέσα ότι θα πάνε στο ΣτΕ για τους πολύτεκνους, τριτεκνους, ΔΕΑ κλπ... Την διάβασες καθόλου η ψάχνεις στο facebook να δει ποιος είναι ο κάθε ένας και το γράφει από κάτω;
Είναι ένα βήμα πριν δημοσιευτει το ΦΕΚ. Η προκήρυξη θα βγει! Το είπε και ο φίλος παραπάνω και το 2011 τα ίδια κάνανε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης