Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Παντως αν δε παρουν τους 1500 που φωναζουν εδω και μηνες, θα ειναι γελιοι, μας κοροιδευουν!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Που το ξερεις εσυ ρε AnestisMaster οτι εφαγε μπλοκο η προκυρηξη των ειδικων φρουρων?; Εσυ επισης ελεγες οτι αξιωματικος που σου κανε μαθημα στο ιεκ σου ειπε οτι θα αλλαξουν τα κριτηρια και τελικα ειναι ιδια! Παρεπομπτοντως τον γνωριζω προσωπικα αυτον τον δασκαλο απο το ιεκ που λες!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
AnestisMaster έγραψε:καλησπέρα στους νορμάλ εδώ μέσα. Ήδη η 3κ έφαγε μπλόκο και θα μετατεθεί για του χρόνου λογικά, που αυτή ήταν δρομολογημένη από τους προηγούμενους, λόγω ότι έχει υπερκαλυφθεί ο αριθμός προσλήψεων, μόλις το είδα. Ναι, ναι ξέρω θα κράξετε κάτι wolver ιμακ,bill931, κάτι ξυπνάκηδες τέτοιοι θα κράξετε τώρα γιατί αυτό που λέω δε μας συμφέρει και άρα είμαι αρνητικός άνθρωπος. Εδώ δεν είμαστε για να χαριτολογούμε, αλλά για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, ακόμη κι αν δε μας αρέσουν. Όσοι δε το αντέχουν, πάτε βγάλτε Δ κατηγορίας +πει και μπείτε οασα που θα πάρει σε 2-3 χρόνια με προκήρυξη.
Ποιος σου το ειπε εσενα αυτο; Ρε κούνα λιγο το κεφαλι σου. Οτι μπαρούφα σας κατέβει τη λέτε. Μαλλον εσύ δεν αντέχεις οχι εμεις. Συνεχίζω να διαβαζω αυτα που λετε κάποιοι και δε χαλιεμαι. Απλα γελάω με τα χαλια σας. Τοσο καιρο δε μιλουσατε. Τωρα ομως που βγαίνει σας χαλάει για τους δικούς σας λογους. Εξυπνάκηδες
Εγώ μια φορά ξέρω ότι θα βγεί φέτος η προκήρυξη, το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι τα άτομα. Δεν πουλάω φουμαρα. Επίσης υπάρχει διαφορά το να είσαι αρνητικός από το να μεταφέρεις απλά τα γεγονότα. Εγώ είπα ότι ακόμα δεν έχουν αποφασιστεί τα άτομα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ωραία χαίρομαι ιμακ πάνε ρώτα τον. Και δε το λεγε μόνο αξ από ιεκ το λεγε και ο ίδιος ο ντούμας. Δεν είπα επίσης ότι το ξέρω ότι θα φάει μπλόκο η προκ των εφ, άρα μη παραποιείς τα λόγια μου. Είπα ότι έφαγε μπλόκο η 3κ για το πρόγραμμα "βοήθεια κατ οίκον", που ήταν δηλαδή μέσα στις εξαγγελίες της νδ, άρα σύμφωνα και με το άρθρο που παρέπεμψα, πολύ πιθανό να μπλοκάρει στις αποχωρήσεις-προσλήψεις και η δική μας προκ. Μια φορά θα τα λέμε.
Πολλά παίζουν κ πολλά χρόνια μας. Έλεγαν βγαίνει προκ και μετά την παγώνανε.. έχει το θαροος κανείς να επικοινωνήσει με τον Ντούμα ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
εντάξει κάπτεν φαν χαμήλωσε τώρα το προφίλ σου και μάθε να μιλάς, άντε ακατάλληλε, θέλετε και ελας ορισμένοι δε ξέρετε καν να μιλάτε, μακάρι να σας εντοπίσουν στις ψυχοτεχνικές και να σας δώσουν πόδι.capten fan έγραψε:AnestisMaster έγραψε:καλησπέρα στους νορμάλ εδώ μέσα. Ήδη η 3κ έφαγε μπλόκο και θα μετατεθεί για του χρόνου λογικά, που αυτή ήταν δρομολογημένη από τους προηγούμενους, λόγω ότι έχει υπερκαλυφθεί ο αριθμός προσλήψεων, μόλις το είδα. Ναι, ναι ξέρω θα κράξετε κάτι wolver ιμακ,bill931, κάτι ξυπνάκηδες τέτοιοι θα κράξετε τώρα γιατί αυτό που λέω δε μας συμφέρει και άρα είμαι αρνητικός άνθρωπος. Εδώ δεν είμαστε για να χαριτολογούμε, αλλά για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες, ακόμη κι αν δε μας αρέσουν. Όσοι δε το αντέχουν, πάτε βγάλτε Δ κατηγορίας +πει και μπείτε οασα που θα πάρει σε 2-3 χρόνια με προκήρυξη.
Ποιος σου το ειπε εσενα αυτο; Ρε κούνα λιγο το κεφαλι σου. Οτι μπαρούφα σας κατέβει τη λέτε. Μαλλον εσύ δεν αντέχεις οχι εμεις. Συνεχίζω να διαβαζω αυτα που λετε κάποιοι και δε χαλιεμαι. Απλα γελάω με τα χαλια σας. Τοσο καιρο δε μιλουσατε. Τωρα ομως που βγαίνει σας χαλάει για τους δικούς σας λογους. Εξυπνάκηδες
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Σε εχουμε δει τοσο καιρο με αυτα που ανεβάζεις ποσο βαση εχουν... Σε κατι έξυπνους όπως εσύ έτσι πρεπει να μιλάμε. Θα μπορούσες να συζητάς και οχι με ύφος και να λες δε πρόκειται να βγεί. Αν ηταν να μη βγει δε θα έπαιρνε έγκριση
Πάντως από τον προϋπολογισμό έχει περάσει
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ρε αγόρι μου, υπάρχουν και άλλοι φορείς του δημοσίου να βολέψεις τον πισινό σου, όχι μόνο η ελας, οπότε μην σε αγχώνει τόσο βγει δε βγει κάπου θα μπεις και συ, γιατί τέτοια κάψα για εφ δεν είναι επειδή το γουστάρεις, είναι για τη μονιμότητα, έτσι πιστεύω.capten fan έγραψε:Σε εχουμε δει τοσο καιρο με αυτα που ανεβάζεις ποσο βαση εχουν... Σε κατι έξυπνους όπως εσύ έτσι πρεπει να μιλάμε. Θα μπορούσες να συζητάς και οχι με ύφος και να λες δε πρόκειται να βγεί. Αν ηταν να μη βγει δε θα έπαιρνε έγκριση

Ανέβασες ένα λινκ εδώ, μιας επιστολής για τα δικαστήρια. Ελληνικά καταλαβαίνεις; Νιώσε κ εσύ λίγο δεν μας ενδιαφέρει αν είσαι 29 και δεν σε συμπεριλαμβάνει ή σε συμπεριλαμβάνει η προκήρυξηPetros_Gnou έγραψε:Strike13 έγραψε:Ανέβασες μια επιστολή για τα δικαστήρια. ΟΧΙ για στο ΣΤΕ. Θα στο ξανά πω άλλη μια, ότι η προκήρυξη δεν σταματάει με τπτ...Petros_Gnou έγραψε: Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι και εγώ έχω δώσει πληροφορίες αλλά και έχω πάρει; Εγώ ενημέρωσα εδώ μέσα ότι Βγήκε το ΦΕΚ... Δεν το ήξερε κανένας... Κόψε το υφακι αυτό και της π####... Εάν δεν έλεγα εγώ για το ΦΕΚ θα το έβλεπαν μετά από 1 μέρα... Νιώσε λίγο... Δεν είμαι για να λέω βλακιες εδώ μέσα αλλά και να δίνω... Πριν εγώ δεν έβαλα εδώ μέσα ότι κάποιοι έστειλαν μια Επιστολή για το ΣτΕ; Ενημερωτικά το έβαλα για να ξέρουνε τι γίνεται... Το ότι άρχισαν την επίθεση απέναντι μου δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά οι ίδιοι νομίζοντας ότι εγώ τα στέλνω και τα βάζω στα σιτε και της σελίδες... Ενδιαφέρομαι κγω για την προκυρηξη άσχετα άμα θα ανεβει το όριο ή όχι...
Κγω θα σου πω ότι δεν ανέβασα καμία επιστολή για τα δικαστήρια... Ενεβασα μία επιστολή για να ενημερώσω... Νιώσε λίγο και στα @@ μου άμα δεν σταματάει η Προκυρηξη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Εμενα παντως μου θυμιζει ακριβως εποχες 2011 ... ετσι και τοτε παιδια... υπηρχαν κατι τοξικοι τυποι που βαση τα λεγομενα τους ουτε προκυρηξη του 2011 θα ειχε βγει. η ρετσινια κυλαει μια χαρα απο γενια σε γενια παντως... Αποφυγετε πληροφοριες απο site/blogs. δυστυχως παιρνουν ποσοστα απο τα clicks και επειδη γνωριζουν την λαχταρα του κοσμου για τις προκυρηξεις κυριως και για την συγκεκριμενη καθε μερα θα βαζουν και απο μια μα@@@@κια ετσι για την κινητικοτητα και τα εσοδα τους. στοχευσετε σε ατομα μεσα σε αστυνομικα τμηματα, σε αξιωματικους, ανωτερους, ατομα σε συγκεκριμενα ποστα/θεσεις , βουλευτες που ειναι εκλεγμενοι κτλπ. Μην βασιζεστε σε δημοσιογραφους και σε παιδακια που βγαζουν χολη ισως και επειδη δεν επαρκουν τα προσοντα τους. Ετσι και το 2011 κοντεψαμε να παθουμε καρδια στο τελος...
Καλησπέρα σε όλους! Το ρώτησε και ένα παλικαράκι πιο πάνω. Αν κάποιος έχει διπλώμα για μηχανάκι 125cc μετράει σαν δίπλωμα μοτοσικλέτας ή θέλει απεριορίστου. Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, πριν 5 μέρες ακούμε τν πέτσα να λέει για 1500 μέχρι τέλος του έτους, μετα τν χρυσοχοιδη στη βουλή.. Δν τα κατεβάζουμε από τ κεφάλι μας ή πληροφορίες όπως εσύ ανέστη από γνωστό γνωστού κτλ. Τώρα για να ακούγεται για 500 (μόνο τυχαίο δεν είναι) σημαίνει οτ κάτι υπάρχει οπότε αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και δν ξέρουμε τν αριθμο... Που βλέπεις το παράλογο σε όλο αυτό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης