Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Τι ακριβως εννοεις ρε φιλε Cuervo με την εέννοια "αξιοπιστο" ; Καθε τοσο και λιγακι μπαινει ο καθε ακυρος και γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι... ειπαμε...
Εγώ σε αυτό το θέμα διαβάζω τα μηνύματα που γράφουν 5 συγκεκριμένα άτομα που δεν θυμήθηκαν φέτος να ενδιαφερθούν για τα σώματα ασφαλείας.
Φρεσκα νεα... Οχι οτι νομιζω θα αλλαξει κατι αλλα λεμε τωρα.
https://www.facebook.com/sefeaa/photos/a.210089612362206.47464.190205934350574/790988154272346/?type=1&theater
https://www.facebook.com/sefeaa/photos/a.210089612362206.47464.190205934350574/790988154272346/?type=1&theater
160! Μυρίζει εκλογές! Μυρίζει προκήρυξη!:P
Εκτός και αν φοβηθούν οι Μεγάλοι την επικείμενη νικη του συριζα και δώσουν το ΟΚ για να μαζέψει ψήφους ο Σαμαράς. Άλλωστε και αυτοί τον 2ο θέλουν...
Δηλαδή πρέπει να πάμε σε εκλογές για να το εμπεδώσετε πως δεν βγαίνει προκήρυξη με τίποτα; Στον κόσμο σας τελείως.
Τι 160;Z'MAK_304 έγραψε:160! Μυρίζει εκλογές! Μυρίζει προκήρυξη!:P
Στις ψηφους που πηρε ο Δημας στην πρωτη ψηφοφορια αναφερεται. Μην αγχωνεστε, ειναι γκανκστερ αυτοι, θα τους μαζεψουν τους 180
Δε βγαινει τιποτα τωρα ρε παιδια δυστυχως.Τελη Γεναρη η το πολυ τις πρωτες μερες του Φλεβαρη θα γινουν οι εκλογες (αν δεν ψηφισει ΠτΔ).
Και δυστυχως εχω την εντυπωση οτι υπαρχει νομος που λεει οτι, οτι προκηρυξη εχει βγει 30 μερες (η 40 δεν ειμαι σιγουρος) εχει βγει πριν τις Εκλογες, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!
Δεν παγωνει, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ακομα και των 49 λιμενοφυλακων που υπογραφτηκε απ τον Βαρβιτσιωτη χθες, δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα προλαβουμε να τη δουμε δημοσιευμενη.
Και δυστυχως εχω την εντυπωση οτι υπαρχει νομος που λεει οτι, οτι προκηρυξη εχει βγει 30 μερες (η 40 δεν ειμαι σιγουρος) εχει βγει πριν τις Εκλογες, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!
Δεν παγωνει, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ακομα και των 49 λιμενοφυλακων που υπογραφτηκε απ τον Βαρβιτσιωτη χθες, δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα προλαβουμε να τη δουμε δημοσιευμενη.
Δυστυχως κομμαντος ετσι ειναι, και οσοι παρακολουθουν το νημα καιρο ξερουν πως ειμαι ο τελευταιος που θα θελε να παραδεχτει κατι τετοιο. Βεβαιως η ελπιδα δε σβηνει ποτε, δυνητικα μπορει να γινει κατι και να βγει η προκηρυξη, αλλα αυτο ειναι τοσο ανεδαφικο οσο το να διατηρει καποιος ελπιδες οτι θα κερδισει το τζοκερ πχ. Πρακτικα σκεφτειτε το, εφοσον συντρεχει πολιτικος λογος για εκδοση προκηρυξης στο εγγυς μελλον, ποιος ο λογος να καταρριφθει το αιτημα, και δη τωρα, μετα απο 2 και πλεον μηνες στην αιθουσα αναμονης του οικονομικων; Και, προσωπικη γνωμη, παροτι δε συνδεονται αμεσα και δεν βρισκονται στον ιδιο παρονομαστη, θεωρω ενδεικτικο και αυτο που εγινε με τον αριθμο των, προς προσληψη, λιμενοφυλακων
Εαν βγει η προκήρυξη Των 49 στο λιμενικο μεχρι την τριτη θα γινει κανονικα η διαδικασια Γιατι ο νομος λεει οτι εαν εχει βγει το φεκ πριν την δημοσιευση των εκλογων τοτε η διαδικασια γινεται κανονικα οποτε... Οσο για φρουρους πιστευω οτι δεν βγαίνει...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Έπεσε όντως οριστικό άκυρο; Άρα ότι έχουν γράψει οι φυλλάδες και ότι δήλωσε ο διοικητής της σχολής ήταν απλά παπάτζες...
Mα καλα εσυ πριν λιγες μερες δεν ελεγες οτι το ξερες οτι δε θα βγει τιποτα, ειχες ινφο και μας κοροιδευες;john323 έγραψε:Έπεσε όντως οριστικό άκυρο; Άρα ότι έχουν γράψει οι φυλλάδες και ότι δήλωσε ο διοικητής της σχολής ήταν απλά παπάτζες...
Τωρα γιατι σου φαινεται περιεργο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Ναι αυτό έλεγα, αλλά δεν ήξερα ότι έπεσε και επίσημο άκυρο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες