Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Καλησπερα παιδια, ειχα καιρο να μπω στο foroum και απο οτι βλεπω εχουμε και πολλα νεα μελη. Εγω χωρις να εχω ακουσει κατι η να γνωριζω σαν προσωπικη εκτιμιση επιμενω για την βαση στην Α οτι θα ειναι περιπου στα 2300 και δεν το λεω επειδη θελω να ειναι εκει η βαση οπως κανουν οι περισσοτεροι εδω μεσα που λενε την βαση στα μετρα που θελουν και για Β γυρω στα 2700 μορια. Το σιγουρο ειναι οτι θα μπουνε και παρα πολλοι επιλαχοντες οποτε ολοι να ελπιζετε και να μην απογοητευεστε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Ξέρει ποσοι θα εχουν 2200; Ισως και 50 ατομα. Ξερεις ποσοι 2300; Αλλοι 50 σου λεω εγω...ΒΑΣΩ ΣΤ. έγραψε:Τελος παντων εγω και με τα 2050 ελπιζω ακομα... Κανεις δεν ξερει τιποτα... Γι αυτο που νευριαζω ειναι γιατι καποιοι που εχουν πανω απο 2200 βγαινουν και τρομοκρατουν ολους τους αλλους και το κακο ειναι οτι δεν λενε απλα την αποψη τους αλλα με τον τροπο τους την επιβαλλουν... Με λιγα λογια ειναι 100 τοις εκατο σιγουροι για τη βαση οτι θα κλεισει εκει (2200) ... Επισης αστειο ειναι που λενε ακομα οτι μπορει να κλεισει στα 2300 μορια ενω περυσι εκλεισε στα 2450 και ηταν σχεδον το ενα τριτο των ατομων οσων αφορα την πρωτη κατηγορια... Και δεν τα γραφω αυτα επειδη εχω σχετικα χαμηλα μορια...

Caspian Border έγραψε:Είναι πολύ λίγοι αυτοί που γράφουν σοβαρά πράγματα εδώ.
ευχαριστω κασπιαν... Χαχαχαχαχαχαχαχαχ

leW φίλε πες τίποτα για βάσεις, τι σου έχουν πει ή εχεις μάθει;
τεο έγραψε:leW φίλε πες τίποτα για βάσεις, τι σου έχουν πει ή εχεις μάθει;
αφου εγραψε πως προς το παρον δεν γνωριζει κατι
Αλανια μες το αγχος ειμαι και εγω αλλα δεν βγαζει πουθενα... Αυτη την βδομαδα τουλαχιστον ειναι αδυνατον να βγει εστω και μια μικρη εκτιμηση απο εγκυρη πηγη. Απο δευτερα η προπαθεια θα γινει πιο εντατικη!
Η βαση που ειχες γραψει για την α (2200-2300), σου την ειπε κάποιος επισημα η δικια σου εκτιμηση;
Παρεπιμπτόντως από τα 2200 μέχρι 2300 είναι πάνω από 350 άτομα (με βάση τα περσινά αποτελέσματα).
LEW. έγραψε:Αλανια μες το αγχος ειμαι και εγω αλλα δεν βγαζει πουθενα... Αυτη την βδομαδα τουλαχιστον ειναι αδυνατον να βγει εστω και μια μικρη εκτιμηση απο εγκυρη πηγη. Απο δευτερα η προπαθεια θα γινει πιο εντατικη!
ελα ρε ψηλε; ! σοβαρα; ! εγκυρη πηγη ε; ! μπραβο! Λεγε τιποτα να γελαμε ρε!

ΡΕΕΕΕΕΕ! Ξεκολλαστε τη ζωη σας επιτελους. Χριστε. "απο εμπειρες πηγες κ *****! ... " ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ. Κ στη τελικη δε τις εχουν δει ακομα ολες τις αιτησεις δε μπορουν ΟΟΟΟΥΤΕ οι "εμπειρες πηγες σας" να ξερουν. Τι σοι παιδια ειστε εσεις; Ολοι ειμαστε αγχωμενοι αλλα καποιοι ειναι για μπαλοταρισμα!
Συμεων να υποθέσω ότι είναι απλα η αποψη σου.
Τις έχουν δει φίλε, μην λες οτι να 'ναι... Ασε να ξέρω κάτι παραπάνω
Σιμεων εσυ μεχρι προχθες ρωτουσες ποσο θα ναι η βαση κ τωρα εμαθες απο γνωστο σου; Μ φαινεται ολοι οι πιτσιρικαδες δεν ξερετε που πανε τα 4 και μολις απολυθηκατε 18,5 χρονων θελετε να γινετε ενστολοι
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
zisis έγραψε:Σιμεων εσυ μεχρι προχθες ρωτουσες ποσο θα ναι η βαση κ τωρα εμαθες απο γνωστο σου; Μ φαινεται ολοι οι πιτσιρικαδες δεν ξερετε που πανε τα 4 και μολις απολυθηκατε 18,5 χρονων θελετε να γινετε ενστολοι
Χαχαχαχα... Ωραίος ο Ζήσης
Πολυ αμφιβαλλω αν το ειρωνικο γελακι θα το ειχες μπροστα μου. Δεν εχω εγκυρη πηγη ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ Εχω και γιαυτο προς το παρον δεν εχω ιδεα για τις βασεις. Αν ημουν πιτσιρικας σαν τον πετραν Θα σας ελεγε η βαση ειανι τοσο. Και οταν μαθω την βαση θα την στειλω σε προσωπικο μηνυμα σε 2-3 ατομα απο εδω σιγα μη σου διωξω το αγχος. Θα λιωσεις στο ζουμι σου 3-4 μερες παραπανω αποτι οι αλλοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες