Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπερα παιδια, ειχα καιρο να μπω στο foroum και απο οτι βλεπω εχουμε και πολλα νεα μελη. Εγω χωρις να εχω ακουσει κατι η να γνωριζω σαν προσωπικη εκτιμιση επιμενω για την βαση στην Α οτι θα ειναι περιπου στα 2300 και δεν το λεω επειδη θελω να ειναι εκει η βαση οπως κανουν οι περισσοτεροι εδω μεσα που λενε την βαση στα μετρα που θελουν και για Β γυρω στα 2700 μορια. Το σιγουρο ειναι οτι θα μπουνε και παρα πολλοι επιλαχοντες οποτε ολοι να ελπιζετε και να μην απογοητευεστε.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

ΒΑΣΩ ΣΤ. έγραψε:Τελος παντων εγω και με τα 2050 ελπιζω ακομα... Κανεις δεν ξερει τιποτα... Γι αυτο που νευριαζω ειναι γιατι καποιοι που εχουν πανω απο 2200 βγαινουν και τρομοκρατουν ολους τους αλλους και το κακο ειναι οτι δεν λενε απλα την αποψη τους αλλα με τον τροπο τους την επιβαλλουν... Με λιγα λογια ειναι 100 τοις εκατο σιγουροι για τη βαση οτι θα κλεισει εκει (2200) ... Επισης αστειο ειναι που λενε ακομα οτι μπορει να κλεισει στα 2300 μορια ενω περυσι εκλεισε στα 2450 και ηταν σχεδον το ενα τριτο των ατομων οσων αφορα την πρωτη κατηγορια... Και δεν τα γραφω αυτα επειδη εχω σχετικα χαμηλα μορια...
Ξέρει ποσοι θα εχουν 2200; Ισως και 50 ατομα. Ξερεις ποσοι 2300; Αλλοι 50 σου λεω εγω... Εικόνα

Caspian Border έγραψε:Είναι πολύ λίγοι αυτοί που γράφουν σοβαρά πράγματα εδώ.

ευχαριστω κασπιαν... ΧαχαχαχαχαχαχαχαχΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
τεο

Δημοσίευση από τεο »

leW φίλε πες τίποτα για βάσεις, τι σου έχουν πει ή εχεις μάθει;
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

τεο έγραψε:leW φίλε πες τίποτα για βάσεις, τι σου έχουν πει ή εχεις μάθει;

αφου εγραψε πως προς το παρον δεν γνωριζει κατι
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Αλανια μες το αγχος ειμαι και εγω αλλα δεν βγαζει πουθενα... Αυτη την βδομαδα τουλαχιστον ειναι αδυνατον να βγει εστω και μια μικρη εκτιμηση απο εγκυρη πηγη. Απο δευτερα η προπαθεια θα γινει πιο εντατικη!

τεο

Δημοσίευση από τεο »

Η βαση που ειχες γραψει για την α (2200-2300), σου την ειπε κάποιος επισημα η δικια σου εκτιμηση;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από pigasos24 »

Παρεπιμπτόντως από τα 2200 μέχρι 2300 είναι πάνω από 350 άτομα (με βάση τα περσινά αποτελέσματα).
petran

Δημοσίευση από petran »

LEW. έγραψε:Αλανια μες το αγχος ειμαι και εγω αλλα δεν βγαζει πουθενα... Αυτη την βδομαδα τουλαχιστον ειναι αδυνατον να βγει εστω και μια μικρη εκτιμηση απο εγκυρη πηγη. Απο δευτερα η προπαθεια θα γινει πιο εντατικη!

ελα ρε ψηλε; ! σοβαρα; ! εγκυρη πηγη ε; ! μπραβο! Λεγε τιποτα να γελαμε ρε!Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2200-2300
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

ΡΕΕΕΕΕΕ! Ξεκολλαστε τη ζωη σας επιτελους. Χριστε. "απο εμπειρες πηγες κ *****! ... " ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ. Κ στη τελικη δε τις εχουν δει ακομα ολες τις αιτησεις δε μπορουν ΟΟΟΟΥΤΕ οι "εμπειρες πηγες σας" να ξερουν. Τι σοι παιδια ειστε εσεις; Ολοι ειμαστε αγχωμενοι αλλα καποιοι ειναι για μπαλοταρισμα!
ΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΑΚΗΣ »

Συμεων να υποθέσω ότι είναι απλα η αποψη σου.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τις έχουν δει φίλε, μην λες οτι να 'ναι... Ασε να ξέρω κάτι παραπάνω
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Σιμεων εσυ μεχρι προχθες ρωτουσες ποσο θα ναι η βαση κ τωρα εμαθες απο γνωστο σου; Μ φαινεται ολοι οι πιτσιρικαδες δεν ξερετε που πανε τα 4 και μολις απολυθηκατε 18,5 χρονων θελετε να γινετε ενστολοι
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

zisis έγραψε:Σιμεων εσυ μεχρι προχθες ρωτουσες ποσο θα ναι η βαση κ τωρα εμαθες απο γνωστο σου; Μ φαινεται ολοι οι πιτσιρικαδες δεν ξερετε που πανε τα 4 και μολις απολυθηκατε 18,5 χρονων θελετε να γινετε ενστολοι

Χαχαχαχα... Ωραίος ο Ζήσης

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Πολυ αμφιβαλλω αν το ειρωνικο γελακι θα το ειχες μπροστα μου. Δεν εχω εγκυρη πηγη ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ Εχω και γιαυτο προς το παρον δεν εχω ιδεα για τις βασεις. Αν ημουν πιτσιρικας σαν τον πετραν Θα σας ελεγε η βαση ειανι τοσο. Και οταν μαθω την βαση θα την στειλω σε προσωπικο μηνυμα σε 2-3 ατομα απο εδω σιγα μη σου διωξω το αγχος. Θα λιωσεις στο ζουμι σου 3-4 μερες παραπανω αποτι οι αλλοι

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες