Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
- topgun22
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
MΕ όλο το σεβασμό στις προσπάθειες και στις απόψεις όλων να τονίσω ότι τώρα οι ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις παρέμεναν διαθέσιμες. Στην πρώτη καραντίνα βρίσκαμε λουκέτα. Επίσης στη περιοχή μου το ανοιχτό κολυμβητήριο λειτουργεί με περιοριστικά μέτρα και για το κοινο (2 ανα διάδρομο). Ρίσκαρα να κατέβω παραλιακή σε απόμερες παραλίες για κολύμβηση στο πρώτο κλείδωμα... Φάγαμε τα πόδια μας σε δρόμους και τσιμέντα
Δεν ήταν μόνο τα περιοριστικά μέτρα που είχαμε στην πρωτη καραντίνα. Ουτε εμείς είχαμε την πολυτελεια προετοιμασιας. Αντίθετος είχαμε περισσότερους περιορισμούς για να μην πω για τις καιρικές συνθήκες που ήταν υπερβολικά υψηλές. Γι'αυτό άλλωστε και το χαμηλό (για τα άτομα που ήταν σε κάθε γκρουπ) ποσοστο επιτυχίας
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
Βλέπετε τωρα που εχουμε κινητικότητα οριστικά αποτελεσματα ιανουαριο και κατάταξη φεβρουαριο;
Είναι ένα καλό σενάριο εκτός απροόπτου. Επίσης αν υποθέσουμε ότι μέχρι 15 Γενάρη θα έχουμε τελικούς καθώς και ότι οι σημαιοφόροι έχουν ενημερωση για τελευταία βδομάδα του Γενάρη γιατί όχι και εμείς.
Περιμένετε πρώτα να περάσουν πκε γιατί βλέπω ότι. Εφαρμοζουν πιο αυστηρά μέτρα σε κάποιες περιοχές.
Όχι ρε συ μην το γκαντεμιάζετε αχχαχαχα θα πάμε για σύνταξη
Ptg έγραψε:Περιμένετε πρώτα να περάσουν πκε γιατί βλέπω ότι. Εφαρμοζουν πιο αυστηρά μέτρα σε κάποιες περιοχές.
Αδερφέ όσο αυστηρά μέτρα και να έχει θα σας πουν να κάνετε τεστ κοβιντ και θα πάτε κανονικά ... Εγώ όταν περασα πκε επειδή είμαι στον νόμο Κοζάνης και είχαμε ΛΟΚ νταουν εδώ πρώτα και απαγόρευση να βγούμε από τον νόμο μας έβαλαν να κάνουμε τεστ και μας έδωσαν χαρτί από αστυνομία και πήγαμε κανονικά όποτε μην αγχώνεστε παιδιά. Και μια συμβουλή να σας δώσω όσο πιο λίγα κιλά είστε τόσο πιο εύκολα θα περάσετε στα αθλήματα. Κρατήστε το αυτό.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Επειδή καθυστέρησε η διαδικασία μην νομίζετε ότι θα κάνουν τα στραβά μάτια. Είναι παρών και ο αντιπρόσωπος ΑΣΕΠ (ελπίζω να ξέρει να μετράει σωστά τους κύκλους στο 1000αρι, αλλιώς θα τρέξετε 1400 μέτρα). ΤΑ ονόματα των αξιωματικών -υπαξιωματικών εποπτών θα αποσταλούν με ''ΣΗΜΑ'' στις υπηρεσίες την ΚΥΡΙΑΚΗ 20-12. Τυχαίοι θα είναι και όχι γνωστοί στους περισσότερους μας, όπως τον Ιούνιο. Το νου σας να πετύχετε.Καλή τύχη!
Εγώ έχω περάσει πκε φιλε. Πότε πέρασες πκε φίλε γιατί όταν πέρασα εγώ μαζί με τους υπόλοιπους τον Ιούνιο δεν είχε ΛΟΚ νταουν στην Κοζάνη (απ' τον ίδιο νόμο είμαστε).Βμκδ έγραψε:Ptg έγραψε:Περιμένετε πρώτα να περάσουν πκε γιατί βλέπω ότι. Εφαρμοζουν πιο αυστηρά μέτρα σε κάποιες περιοχές.
Αδερφέ όσο αυστηρά μέτρα και να έχει θα σας πουν να κάνετε τεστ κοβιντ και θα πάτε κανονικά ... Εγώ όταν περασα πκε επειδή είμαι στον νόμο Κοζάνης και είχαμε ΛΟΚ νταουν εδώ πρώτα και απαγόρευση να βγούμε από τον νόμο μας έβαλαν να κάνουμε τεστ και μας έδωσαν χαρτί από αστυνομία και πήγαμε κανονικά όποτε μην αγχώνεστε παιδιά. Και μια συμβουλή να σας δώσω όσο πιο λίγα κιλά είστε τόσο πιο εύκολα θα περάσετε στα αθλήματα. Κρατήστε το αυτό.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Όσο πιο λίγα άτομα τόσο πιο επικίνδυνο, γιατί φαίνονται οι λεπτομέρειες ως προς το χρόνο.Άλλο να τρέξεις 100αρι με 9 και άλλο με 3 άτομα.
Ας περάσουν οι 11 (τις υπόλοιπες τις καλύπτουν επιλαχοντες και επιτυχοντες που ενεργοποιείται η ευεργετικη τους) που χρειάζονται για να συμπληρωθούν οι θέσεις τουλάχιστονpapadopoulos1988 έγραψε:Όσο πιο λίγα άτομα τόσο πιο επικίνδυνο, γιατί φαίνονται οι λεπτομέρειες ως προς το χρόνο.Άλλο να τρέξεις 100αρι με 9 και άλλο με 3 άτομα.
Ptg έγραψε:Εγώ έχω περάσει πκε φιλε. Πότε πέρασες πκε φίλε γιατί όταν πέρασα εγώ μαζί με τους υπόλοιπους τον Ιούνιο δεν είχε ΛΟΚ νταουν στην Κοζάνη (απ' τον ίδιο νόμο είμαστε).
Σορρυ αδερφέ δεν διευκρίνησε πκε για σφ 22-24 οκτωμβριου περασα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 17, 2020 5:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες σας βλέπω αγχωμένους επειδή υπήρξα στην φάση σας και θέλω να προσπαθήσω να σας ξεαγχωσω. Λοιπόν μάγκες περασα αθλήματα για σφ με διάστρεμμα... Δλδ κουτσός έτρεχα. Παρόλα αυτά αν έχεις θελήσει όλα θα γίνουν το μόνο ζόρικο είναι το 1000 που δεν είναι και τόσο δύσκολο αν κοιτάξεις να έχεις ένα σωστό τέμπο όλα θα πάνε καλά. Πέρα από την προπόνηση π κάνετε να ξέρετε στα αθλήματα θα τα πάτε καλύτερα γιατί υπάρχει ανταγωνισμός αλλιώς είναι στη προπ αλλιώς είναι εκεί π θα έχει ανταγωνισμό παρόλο αυτά τα υπόλοιπα είναι πολύ εύκολα τώρα μιλάω για αυτά π έκανα εγώ στο 100 δεν κόβουν απλά θέλουν να δουν ότι τα δίνεις όλα δλδ δεν πας χαλαρά. Και όπως σας είπα μάγκες Χάστε κιλά. Δώστε ένα 30? σε έναν διατροφολόγο να σας κάνει να χάσετε κοιλιά.6 μέρες πριν τα αθλήματα ήμουν 5.5 κιλά κάτω και πιστέψτε με βοηθάει πολύ στα αθλήματα να είσαι όσο πιο αδύνατος γίνεται ... Αυτά από μένα σορρυ κιόλας π γράφω εδώ απλώς ήθελα να σας ηρεμήσω λιγάκι ... Καλή επιτυχία παιδιά και δώστε τα όλα γιατί τώρα είναι η σειρά σας 🙏🙏🙏
Αααα είπα κι εγώ. ΩραιοςΒμκδ έγραψε:Σορρυ αδερφέ δεν διευκρίνησε πκε για σφ 22-24 οκτωμβριου περασα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 17, 2020 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Αποτελέσματα μπορούν και την επόμενη των ψυχομετρικών, με ένα υπολογιστικό φύλλο excell είναι απλό. Όσο για κατάταξη ποιός να ξέρει;Replacement έγραψε:Βλέπετε τωρα που εχουμε κινητικότητα οριστικά αποτελεσματα ιανουαριο και κατάταξη φεβρουαριο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες