Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από pilot4 »

Επισης σωματα ασφαλειας ειναι και το λιμενικο δεν αλλαζει κατι δλδ αν παρει εκει λογικο ειναι να παρει και στη ελ. Ας.(με σκεπτικο θετικη ενεργειας) φυσικα ειναι αλλο υπουργειο αλλα τα προβληματα ειναι παντου και στα δυο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦ »

Καλησπερα και απο μενα παιδια. Καταλαβαινω την αγωνια σας και εγω εκανα αμαν για να μπω... Ειμαι 7 σειρα. Να φανταστειτε αναγκαστηκα να ξανακατσω στα θρανια για να βγαλω καλυτερο απολυτηριο. Ειχα κανει τα χαρτια μου απο το 2007 που απολυθηκα απο την 3τη σειρα δηλαδη αλλα το τεε δεν με ευνοουσε. Αρα καταλαβαινω απολυτα ειδικα τους 86αριδες γιατι και εγω 86αρης ειμαι... Παιδια ενα εχω να πω... Τιποτα δεν ειναι δεδομενω... Η αστυνομια εχει πολλες ελυψεις και θελει ατομα. Αυτη η προκηρυξη κανενας δεν ξερει ποτε θα σκασει... Ετσι εσκασε και για το λιμενικο. Υπομονη παιδια...
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

panos2171 έγραψε:Μα εκεί το παώ. Αν την καταργήσουν πάνε στη ΔΙΑΣ οπότε καλύπτουν κενά, οπότε όχι ότι καλύτερο για προκήρυξη.
καλα ειδικοι φρουροι δεν ειναι μονο η Διας ουτε μονο δελτα. Μη τρελαθουμε.

Άβαταρ μέλους
DAV01
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DAV01 »

Το μονο σιγουρο ειναι πως αν βγει ο συριζα, θα αποδυναμωσει πολυ την αστυνομια και δε θα ξαναυπαρξουν προκυρηξεις.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

pilot4 έγραψε:Επισης σωματα ασφαλειας ειναι και το λιμενικο δεν αλλαζει κατι δλδ αν παρει εκει λογικο ειναι να παρει και στη ελ. Ας.(με σκεπτικο θετικη ενεργειας) φυσικα ειναι αλλο υπουργειο αλλα τα προβληματα ειναι παντου και στα δυο

Μερικοί όπως εσύ δεν καταλαβαίνετε, σας απάντησε ο δεα λοκ και σας είπε πως έπεσε άκυρο, αρνητική απάντηση, όχι, τι ακριβώς ψάχνετε και τι αναλύεται; Που κολλάει το λιμενικό και τα κονδύλια που έχει πάρει το συγκεκριμένο υπουργείο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης με το υπουργείο Προ. Πο και την αστυνομία που έχει πάρει ήδη τα κονδύλια για τα κέντρα κράτησης μεταναστών, τι θετική ενέργεια και κουραφέξαλα.
Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pilot4 »

Λογικα ναι αλλα ποτε δε ξερεις απο την αλλη οι δηλωσεις διαφορων μελων του κομματος ενισχυει ολο και περισσοτερο την αποψη αυτη ! Ομως δεν ειναι η αποδυναμωση του σωματος αλλα και το τι αντικτιπο θα εχει οι ολες κινησεις σε ολους μας!
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Razorakos15 »

DAV01 έγραψε:
μουσαφιρης έγραψε:Πρωτον, οι αστυφηδες δεν ειναι εχθροι σας. Για σενα το λεω μαστορα που λες ας χαρουν. Εσεις την ξεκινατε αυτη την κοντρα και δε συμμετεχει και κανεις, τοσο καιρο μονοι σας τρωγεστε και μονο εσεις τ ακουτε. Δε θα κατσω να πω ξανα τα ιδια, δεν εχει νοημα, και δε με νοιαζει και τι πιστευει ο καθε υποψηφιος. Δευτερον, μην πιστευτε τα περι καταργησης του θεσμου των εφ. Κατι τετοιο ειναι μαλλον ουτοπια. Ειναι πολλα απο πισω (βλεπε συνδικαλιστες, ψηφοθηρια, ιεραρχιες, μεταθεσεις κλπ κλπ), και αυτα που λενε περι καταργησης των μη ανακριτικων ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Απο κει και υστερα, ενα μονο δεδομενο υπαρχει. Παγωμα προσληψεων μεχρι το 2014, και τα ετη 15 και 16 580 προσληψεις κατ ετος. Αυτο σημαινει οτι οι προληψεις του 15 εχουν κλεισει, του 16 εχουν κλεισει οι μισες (και λογικα το μαη θα κλεισουν κι οι αλλες μισες). Αυτο με τη σειρα του σημαινει οτι απ το 17 κ μετα θα αποσυμφορηνθουν οι προσληψεις. Αυτο επισης σημαινει οτι προκηρυξη για εφ ξανα το 17. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ειναι προφανως παρανομο. Δυστυχως για ολους μας, Μπορει να χουν καταντησει τη χωρα μπανανια και να κανει ο καθενας οτι γουσταρει, αλλα οταν τους συμφαιρει ακολουθουν τους νομους κατα γραμμα (οταν δεν, τους γραφουν εκει που δε πιανει μελανι). Για να μη μακρυγορω, οσοι σας περνει ηλικιακα μην απογοητευεστε, κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε γενικα με τη ζωη σας, μαζεψτε μορια οσοι σας ενδιαφερει πραγματικα (αλλα μη σταθειτε μονο εκει) και προκηρυξη θα ξαναβγει εν καιρω (με βαση τα ως τωρα). Οσοι δε σας παιρνει ηλικιακα, η ζωη συνεχιζεται, καντε μια αυτοκριτικη και τραβηξτε ο καθενας το δρομο του για νεους οριζοντες (υποψιν, καπου τωρα κοντα λογικα θα βγει για λιμενοφυλακες).

ΥΓ : Δεν εγραψα το μηνυμα για να δυναμιτισω την κατασταση, μπηκα στον κοπο μονο και μονο επειδη οι περισσοτεροι απο σας τρομοκρατηθηκαν οτι για το χ-ψ λογο θα παψει να ιφισταται ο θεσμος, αρα μετα το φλεβαρη καταστραφηκε το ονειρο τους. Ξαναλεω, με βαση τη λογικη και χωρις να εχω μαντικες ικανοτητες, κατι τετοιο δε προκειται να συμβει, οπως δε συνεβη τοσα χρονια.

Εγω δε μιλησα για αστυφηδες, μιλησα για επιτυχοντες οι οποιοι ΘΑ γινουν ΔΟΚΙΜΟΙ αστυφηδες και επειδη πιθανων να εισαι ενας απαυτους, δε λεω και δε θεωρω οτι ειναι εχθροι μας και κανενας απο τους υποψηφιους δε τους επιτεθηκε, αντιθετα, αυτοι οι ιδιοι ηταν κατα της προκυρηξης και συμφωνα με τα λεγομενα τους θα φτανανε και μεχρι τα ακρα για να μη βγει, οποτε εν μερει τους θεωρω υπευθυνους και αυτους οι οποιοι μεσω του συνδικαλισμου (π. Χ ΠΟΑΣΥ) που ειναι πολεμιοι των φρουρων βαλανε το χερακι τους εχοντας ως αποτελεσμα και με τα χρεοι και με ολα τα αλλα τα γνωστα που ξερουμε, να μη βγει η προκυρηξη.

Φιλε, εγω ειμαι επιτυχων και θελω να ξες πως αποσα ατομα γνωριζω που περασαν το 2014 κανεις τους δεν εχει και δεν προκειτε να βαλει το χερι του.

Μην μας κατηγορεις για αυτο διοτι ουτε εμεις ηταν να μπουμε το 2014 και δεν κραξαμε κανεναν περα απο το υπουργειο αλλα τελικα μπηκαμε και τωρα χανουμε 2 χρονια απο την ζωη μας στο περιμενε.

Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

Ρε παιδες αφου ειπαν ομως οτι θα γινουν προσληψεις. Το χαν ανακοινωσει. Σωστα;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Vardou »

Ανθλγος έγραψε:Ρε παιδες αφου ειπαν ομως οτι θα γινουν προσληψεις. Το χαν ανακοινωσει. Σωστα;
Κανονικά είναι μέσα στις προσλήψεις του 2014. Οψόμεθα...

-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Vardou έγραψε:
Ανθλγος έγραψε:Ρε παιδες αφου ειπαν ομως οτι θα γινουν προσληψεις. Το χαν ανακοινωσει. Σωστα;
Κανονικά είναι μέσα στις προσλήψεις του 2014. Οψόμεθα...

μπορει να βγηκε η προκυρηξη η εκαστοτη να μπηκαν οσοι το θελαν και να μη το πηραν χαμπαρι... Η σημερινη κυβερνηση κανει θαυματα...

Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pilot4 »

cuervo έγραψε:
pilot4 έγραψε:Επισης σωματα ασφαλειας ειναι και το λιμενικο δεν αλλαζει κατι δλδ αν παρει εκει λογικο ειναι να παρει και στη ελ. Ας.(με σκεπτικο θετικη ενεργειας) φυσικα ειναι αλλο υπουργειο αλλα τα προβληματα ειναι παντου και στα δυο

Μερικοί όπως εσύ δεν καταλαβαίνετε, σας απάντησε ο δεα λοκ και σας είπε πως έπεσε άκυρο, αρνητική απάντηση, όχι, τι ακριβώς ψάχνετε και τι αναλύεται; Που κολλάει το λιμενικό και τα κονδύλια που έχει πάρει το συγκεκριμένο υπουργείο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης με το υπουργείο Προ. Πο και την αστυνομία που έχει πάρει ήδη τα κονδύλια για τα κέντρα κράτησης μεταναστών, τι θετική ενέργεια και κουραφέξαλα.

καλημερα! Μια χαρα καταλαβαινω φιλε μου εγω ειμαι ειδη στο σωμα εδω και χρονια! Το τι λεει ο καθενας το εχει πει και συναδελφος ο καθενας πεταει κατι για να εχει με κατι να ασχολειται και να γραφει! Φταιμε εμεις που σας δινουμε καποιες πληροφοριες για καποια πραγματα που δεν ξερετε ! Πισω απο το πληκτρολογιο ολοι ξερετε να λετε και να επιτιθεστε κατι που μπορειτε να κανετε σε περιπτωση που βγει και μπειτε συμβουλη μη μπειτε η αναφορα δυστυχως θα πηγαινει συννεφο και θα πληρωνετε αδικα! Θετω το εξης ερωτημα αν καποιος οντος ξερει τι και πως γιατι να το μοιραστει μαζι μας; Τι οφελος θα εχει; Αποψη μου οτι δεν θα πει τιποτα για λιγοτερο ανταγωνισμο! Καλημερα και χαλαρωστε γιατι δεν αξιζει και η εξυπναδα φενεται αλλου οχι στο πληκτρολογιο!
Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pilot4 »

Razorakos15 έγραψε:
DAV01 έγραψε:
μουσαφιρης έγραψε:Πρωτον, οι αστυφηδες δεν ειναι εχθροι σας. Για σενα το λεω μαστορα που λες ας χαρουν. Εσεις την ξεκινατε αυτη την κοντρα και δε συμμετεχει και κανεις, τοσο καιρο μονοι σας τρωγεστε και μονο εσεις τ ακουτε. Δε θα κατσω να πω ξανα τα ιδια, δεν εχει νοημα, και δε με νοιαζει και τι πιστευει ο καθε υποψηφιος. Δευτερον, μην πιστευτε τα περι καταργησης του θεσμου των εφ. Κατι τετοιο ειναι μαλλον ουτοπια. Ειναι πολλα απο πισω (βλεπε συνδικαλιστες, ψηφοθηρια, ιεραρχιες, μεταθεσεις κλπ κλπ), και αυτα που λενε περι καταργησης των μη ανακριτικων ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Απο κει και υστερα, ενα μονο δεδομενο υπαρχει. Παγωμα προσληψεων μεχρι το 2014, και τα ετη 15 και 16 580 προσληψεις κατ ετος. Αυτο σημαινει οτι οι προληψεις του 15 εχουν κλεισει, του 16 εχουν κλεισει οι μισες (και λογικα το μαη θα κλεισουν κι οι αλλες μισες). Αυτο με τη σειρα του σημαινει οτι απ το 17 κ μετα θα αποσυμφορηνθουν οι προσληψεις. Αυτο επισης σημαινει οτι προκηρυξη για εφ ξανα το 17. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ειναι προφανως παρανομο. Δυστυχως για ολους μας, Μπορει να χουν καταντησει τη χωρα μπανανια και να κανει ο καθενας οτι γουσταρει, αλλα οταν τους συμφαιρει ακολουθουν τους νομους κατα γραμμα (οταν δεν, τους γραφουν εκει που δε πιανει μελανι). Για να μη μακρυγορω, οσοι σας περνει ηλικιακα μην απογοητευεστε, κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε γενικα με τη ζωη σας, μαζεψτε μορια οσοι σας ενδιαφερει πραγματικα (αλλα μη σταθειτε μονο εκει) και προκηρυξη θα ξαναβγει εν καιρω (με βαση τα ως τωρα). Οσοι δε σας παιρνει ηλικιακα, η ζωη συνεχιζεται, καντε μια αυτοκριτικη και τραβηξτε ο καθενας το δρομο του για νεους οριζοντες (υποψιν, καπου τωρα κοντα λογικα θα βγει για λιμενοφυλακες).

ΥΓ : Δεν εγραψα το μηνυμα για να δυναμιτισω την κατασταση, μπηκα στον κοπο μονο και μονο επειδη οι περισσοτεροι απο σας τρομοκρατηθηκαν οτι για το χ-ψ λογο θα παψει να ιφισταται ο θεσμος, αρα μετα το φλεβαρη καταστραφηκε το ονειρο τους. Ξαναλεω, με βαση τη λογικη και χωρις να εχω μαντικες ικανοτητες, κατι τετοιο δε προκειται να συμβει, οπως δε συνεβη τοσα χρονια.

Εγω δε μιλησα για αστυφηδες, μιλησα για επιτυχοντες οι οποιοι ΘΑ γινουν ΔΟΚΙΜΟΙ αστυφηδες και επειδη πιθανων να εισαι ενας απαυτους, δε λεω και δε θεωρω οτι ειναι εχθροι μας και κανενας απο τους υποψηφιους δε τους επιτεθηκε, αντιθετα, αυτοι οι ιδιοι ηταν κατα της προκυρηξης και συμφωνα με τα λεγομενα τους θα φτανανε και μεχρι τα ακρα για να μη βγει, οποτε εν μερει τους θεωρω υπευθυνους και αυτους οι οποιοι μεσω του συνδικαλισμου (π. Χ ΠΟΑΣΥ) που ειναι πολεμιοι των φρουρων βαλανε το χερακι τους εχοντας ως αποτελεσμα και με τα χρεοι και με ολα τα αλλα τα γνωστα που ξερουμε, να μη βγει η προκυρηξη.

Φιλε, εγω ειμαι επιτυχων και θελω να ξες πως αποσα ατομα γνωριζω που περασαν το 2014 κανεις τους δεν εχει και δεν προκειτε να βαλει το χερι του.

Μην μας κατηγορεις για αυτο διοτι ουτε εμεις ηταν να μπουμε το 2014 και δεν κραξαμε κανεναν περα απο το υπουργειο αλλα τελικα μπηκαμε και τωρα χανουμε 2 χρονια απο την ζωη μας στο περιμενε.

χαλαρωστε μπαχαλακιδες υπαρχουν παντου ! Στο πεζοδρομιο μαζι σε ολα μαζι αρα οπως λεει και το τραγουδι ας τους να λενε!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

pilot4 έγραψε:
cuervo έγραψε:

καλημερα! Μια χαρα καταλαβαινω φιλε μου εγω ειμαι ειδη στο σωμα εδω και χρονια! Το τι λεει ο καθενας το εχει πει και συναδελφος ο καθενας πεταει κατι για να εχει με κατι να ασχολειται και να γραφει! Φταιμε εμεις που σας δινουμε καποιες πληροφοριες για καποια πραγματα που δεν ξερετε ! Πισω απο το πληκτρολογιο ολοι ξερετε να λετε και να επιτιθεστε κατι που μπορειτε να κανετε σε περιπτωση που βγει και μπειτε συμβουλη μη μπειτε η αναφορα δυστυχως θα πηγαινει συννεφο και θα πληρωνετε αδικα! Θετω το εξης ερωτημα αν καποιος οντος ξερει τι και πως γιατι να το μοιραστει μαζι μας; Τι οφελος θα εχει; Αποψη μου οτι δεν θα πει τιποτα για λιγοτερο ανταγωνισμο! Καλημερα και χαλαρωστε γιατι δεν αξιζει και η εξυπναδα φενεται αλλου οχι στο πληκτρολογιο!

Τι πληροφορίες δίνει ακριβώς και τι ερώτημα θέτεις; Μιλάς με στοιχεία; Επειδή είσαι μέσα στο σώμα δεν μου λέει τίποτα, μερικοί είναι στην αστυνομία και βγαίνουν στο πεζοδρόμιο μόνο όταν είναι να σχολάσουν ή να βγούνε για καφέ, επίσημα προκήρυξη δεν προβλέπεται να βγει, το μεσοπρόσθεμο είναι ξεκάθαρο, τόσο καιρό αυτό γράφουμε μερικά παιδιά εδώ μέσα και έρχεσαι εσύ και μας λες πως επειδή έβγαλε φέτος το λιμενικό προκηρύξεις θα πρέπει να βγάλει και η αστυνομία, όσο για αυτά που λες περι εξυπνάδας είναι για άσχετους σαν και εσένα που κάθεσαι και πίνεις καφεδάκια σε Α. Τ με συναδελφους και νομίζεις πως έχεις έγκυρες πηγές.
Άβαταρ μέλους
pilot4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από pilot4 »

Δεν ειπα οτι εχω πηγες! Ακομα δεν εχει βγει και η αλλη για το λιμενικο! Επειδη δεν ξερεις ποιος ειμαι τι κανω καλυτερα να τα γραφεις με σεβασμο κα ιοχι να λες οτι θες το μεσοπροθεσμο δεν ειναι μονο για καποιους ειναι για ολους ! Τωρα το που πινω το καφε μου και κατι αλλα δεν σε απασχολει και ειναι δικο μου θεμα και δεν ειπα ποτε τιποτα αν θα βει η οχι απλα θελω να βγει για τους δικους μου λογους! Κατσε στο πληκτεολογιο σου συνεχισε τι ζωη σου και ασε εμας να περιμενουμε πως και πως για τους δικους του λογους ο καθενας! Αν μπεις παντως πινε σε γραφειο Εσυ το καφε σου και μετα να σε δω τι θα λες
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

pilot4 έγραψε:Δεν ειπα οτι εχω πηγες! Ακομα δεν εχει βγει και η αλλη για το λιμενικο! Επειδη δεν ξερεις ποιος ειμαι τι κανω καλυτερα να τα γραφεις με σεβασμο κα ιοχι να λες οτι θες το μεσοπροθεσμο δεν ειναι μονο για καποιους ειναι για ολους ! Τωρα το που πινω το καφε μου και κατι αλλα δεν σε απασχολει και ειναι δικο μου θεμα και δεν ειπα ποτε τιποτα αν θα βει η οχι απλα θελω να βγει για τους δικους μου λογους! Κατσε στο πληκτεολογιο σου συνεχισε τι ζωη σου και ασε εμας να περιμενουμε πως και πως για τους δικους του λογους ο καθενας! Αν μπεις παντως πινε σε γραφειο Εσυ το καφε σου και μετα να σε δω τι θα λες

Για το λιμενικό σήμερα βγήκε η απόφαση ενημερωμένε και δεν έχω να σεβαστώ κάτι, εδώ δεν γνωρίζεις τα βασικά, στο μεσοπρόσθεμο δεν υπάρχει πάγωμα προσλήεψων στο υπουργείο ναυτιλίας αλλά στο υπουργείο Προ. ΠΟ, το γιατί θέλεις να βγεις εσύ με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ, για αυτό είναι προτιμότερο να μιλάς με αληθινά στοιχεία που είναι βασισμένα σε έγγραφα και όχι με τι είναι αυτό που σε βολεύει.

Εγώ είμαι επιτυχών σε διαγωνισμό του Λιμενικού και αναμένω την κατάταξη μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ανέχομαι και να διάβαζω πράγματα που δεν στέκουν επειδή έτσι βολεύεται ο καθένας, το συγκεκριμένο φόρουμ το παρακολουθώ αρκετά χρόνια και είναι αξιόπιστο για αυτό να προσέχεις τι γράφεις και εσύ και οι υπόλοιποι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες