Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Μην τρελαινομαστε αλανια η βαση θα παει στα 2200-2300 ειναι αφυσικο περα απο καθε λογικη να παει πάραπανω. Αραξτε 10 μερουλες εμειναν ας πιουμε τα καφεδακια μας να τρεξουμε και λιγακι και ολα θα πανε καλα. Τοσους μηνες περιμεναμε. Φτασαμε στο τελος

θεμης13

Δημοσίευση από θεμης13 »

Πω κ εγω Τι γνομι μου... Το ποσο θα ειναι ι βαση δε μπορει να το ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ. Εγω εχω εναν φιλο μου ο οποιος εχει γνοστο εκει ποθ βλεπουν τισ αιτισεις. Με ειπε λοιπον οτι τις ειδαν ολες τις αιτισεις κ τορα πιγαν για δευτερι εξεταση... Κ επισις τον ειπε οτι οι περισσοτερες αιτισεις ηταν 2200 με 2300... Οποτε ι βαση θα κιμανθει Εκει περιπου... Τορα ολα αυτα που λετε για 2400 κ 2500 βαση δεν ισχυει... Απλα αγχονετε τους υποψηφιους που εχουν λιγοτερα μορια απο σασ... Ι βασεις θα βγουν τιν παρασκευη... Καθε χρονο παρασκευη ανακοινονονται... Καλη δυναμη σε ολουσ...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

leW έχεις καμιά πληροφορία;
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Παιδια να τα κοιτατε ολα με βαση λογικης.Εδω ξερω και ατομα που τους ειπανε λεει οτι οι βασεις θα ειναι στις 2000 κοντα...

Ε αν ειναι δυνατον...

Ο καθενας εχει την κριση του.

Κοιταξτε πως σκεφτομαι εγω.

Τα τελευταια χρονια απο προκηρυξη σε προκηρυξη και καθως δυσκολευουν οι καιροι τα μορια συνεχως ανεβαινουν.

Σχετικα με τις περσινες βασεις οι οποιες ειναι πιο ασφαλεις εχουμε στην Α' που ανηκω κι εγω τον 960ο με 2250 μορια...

Εγω εχω 2510... Με τα μορια μου στην περσινη προκηρυξη απ οτι ειδα ειχα θεση 279ος.

Δηλαδη πρεπει να χουν σχεδον 700 ατομα παραπανω μορια απο μενα για να μεινω εξω.

Κατα τη γνωμη μου στην Α' η βαση μπορει και να μην παιξει πολυ απο τον περσινο 960ο. Γιατι πρωτον τρεχουν κι αλλες προκ (ξερω ατομα που τα καναν μονο πυροσβ. Ενω αν υπηρχε μονο των ειδικων θα τα καναν και κει) άρα θα τραβηχτουν ατομα. Δευτερον δεν ξερω την κατανομη των κατηγοριων για τις αιτησεις αλλα σε συνολο ειναι οι ιδιες με τις περσινες. Ελαχιστες παραπανω... Ο μονος ανασταλτιικος παραγοντας ειναι οτι δωσανε μορια στους τσολιαδεσ...

Καλη επιτυχια σε ολους και ας σχολιασει οποιος θελει.

Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από pigasos24 »

θεμησ13 έγραψε:Πω κ εγω Τι γνομι μου... Το ποσο θα ειναι ι βαση δε μπορει να το ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ. Εγω εχω εναν φιλο μου ο οποιος εχει γνοστο εκει ποθ βλεπουν τις αιτισεις. Με ειπε λοιπον οτι τις ειδαν ολες τις αιτισεις κ τορα πιγαν για δευτερι εξεταση... Κ επισις τον ειπε οτι οι περισσοτερες αιτισεις ηταν 2200 με 2300... Οποτε ι βαση θα κιμανθει Εκει περιπου... Τορα ολα αυτα που λετε για 2400 κ 2500 βαση δεν ισχυει... Απλα αγχονετε τους υποψηφιους που εχουν λιγοτερα μορια απο σασ... Ι βασεις θα βγουν τιν παρασκευη... Καθε χρονο παρασκευη ανακοινονονται... Καλη δυναμη σε ολουσ...

Το θέμα είναι ποια Παρασκευή όμως. Πέρσυ που οι αιτήσεις τελείωναν 10 Σεπτεμβρίου οι βάσεις ανακοινώθηκαν στις 15 Οκτωβρίου και με 4500 αιτήσεις λιγότερες. Χωρίς να ξέρω κάτι, υπολογίζω για πρώτο δεκαήμερο Οκτώβρη.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οχι και 4.500 κάποιο λάθος κανεις. Περσυ ήταν 13.400 περιπου και φέτος 15.700 αν δεν κάνω λάθος
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Πως το εβγαλες οτι περισι ηταν 4500 λιγοτερες αιτησεις; Η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο

Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οτι να 'ναι...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από pigasos24 »

Stathorakis έγραψε:Πως το εβγαλες οτι περισι ηταν 4500 λιγοτερες αιτησεις;Η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο

Μη τρελαίνεστε ρε παιδιά... Κάτι περισότερο από 13000 ήταν πέρσυ και φέτος είναι 15700 σύμφωνα με το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α.(μόλις τα κοίταξα)

Η λέξη παραπληροφόρηση δηλώνει δόλο από μέρους μου γι`αυτό να προσέχετε με τους χαρακτηρισμούσ...

ΕικόναΔεν το λέω με κακία... Όλους μας τρώει το άγχος!
θεμης13

Δημοσίευση από θεμης13 »

Εγο πιστευο παντος οτι αυτι τιν παρασκευη θα εχουμε νεα... Γνομι μου. Κ οι αιτισεις δεν ιταν 4500...14400 ιταν περσι κ φετος ειναι 15700. Μιν αγχονετε τον κοσμο χορις λογο...
Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Caspian Border »

Όντως, μην αγχόνεται τζάμπα τον κόσμο. Πλέον κάποιοι υπογράφουν στο τέλος κάθε πρότασησ... Η γνώμη μου. Ίσως διότι φοβούνται μην παρεξηγηθούν απο κάποιους που σχολιάζουν τα πάντα μόνο και μόνο για να ανέβει ο βαθμός τους στο Forum. Ευτυχώς που κάποιοι το προσέχουν αυτό, και μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε μια ιδέα με το τι γίνεται, ας σκευτούμε και αυτούς λίγο και προσωπικά τους ευχαριστώ.Forum είναι παιδιά. Χαλαρά, και ας μπούν όσοι το αξίζουν.
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Αυτη τη παρασκευη; Ξεχνα το. Τον σεπτεμβρη γενικα δεν θα μαθεις τιποτα. Εγγυημενο αυτο που σου λεω
ΒΑΣΩ ΣΤ.
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ ΣΤ. »

Τελος παντων εγω και με τα 2050 ελπιζω ακομα... Κανεις δεν ξερει τιποτα... Γι αυτο που νευριαζω ειναι γιατι καποιοι που εχουν πανω απο 2200 βγαινουν και τρομοκρατουν ολους τους αλλους και το κακο ειναι οτι δεν λενε απλα την αποψη τους αλλα με τον τροπο τους την επιβαλλουν... Με λιγα λογια ειναι 100 τοις εκατο σιγουροι για τη βαση οτι θα κλεισει εκει (2200) ... Επισης αστειο ειναι που λενε ακομα οτι μπορει να κλεισει στα 2300 μορια ενω περυσι εκλεισε στα 2450 και ηταν σχεδον το ενα τριτο των ατομων οσων αφορα την πρωτη κατηγορια... Και δεν τα γραφω αυτα επειδη εχω σχετικα χαμηλα μορια...
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

Βασω οσοι λενε οτι η βαση θα ειναι 2200-2300 απλά το πιστευουν και το λενε γιατι αυτο λεει η λογική, απο κει και πέρα απο το 2200 μεχρι το 2050 ειναι τεραστια διαφορα, μπορει να ειναι και 500 ατομα σε αυτο το διαστημα

Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Caspian Border »

Είναι πολύ λίγοι αυτοί που γράφουν σοβαρά πράγματα εδώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες