Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μπαμπης

Δημοσίευση από Μπαμπης »

Ρε παιδιά ας πάρει κάποιος να ρωτήσει ποσά άτομα θα πάρουν αν ξερει κάποιος να μας πει...
35mkdea

Δημοσίευση από 35mkdea »

Έχω πληροφορίες παιδιά. Η προκήρυξη θα προσβληθεί σε ότι αφορά τη μοριοδότηση τριτεκνια πολυτεκνια κλπ και καλά θα κάνουν εδώ που τα λέμε, αλλά και σε ότι αφορά τα δεα. Με το επιχείρημα ότι δεα πρεπει να έχεις την οικονομική δυνατότητα να βρεις σπίτι όπου υπηρετείς τη θητεία σου, άρα δε γίνεται να μειδοτήσουμε στα μόρια επειδή κάποιοι είχαν την άνεση και πήγαν δεα. Αυτές οι κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Άρα, μόλις εκδοθεί, πιο πιθανό είναι να μπει συρτάρι μέχρι να αποφασίσουν στο ΣτΕ τι θα γίνει και αν δεν είναι υπέρ τους θα ασκήσουν και έφεση. Σε 2μιση 3 χρόνια το κόβω να βγαίνει και τότε όντως να υπάρχει αύξηση ηλικίας λόγω ότι πάγωσε με τα δικαστήρια η όλη διαδικασία. Οπότε σε κάποιους ανυπόμονους εδώ μέσα περαστικά.
Veteranos91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Veteranos91 »

Παιδια με την σειρα μου και εγω θελω να θεσω καποια ερωτηματα.1. Ποσες % πιθανοτητες εχουμε να βγει οντως φετος ( 2019 ) Υπαρχει κατι επισημο; 2. κατεχω 2 Απολυτηρια ΔΕ. Το ενα ειναι για Α κατηγορια και το αλλο για Β με το Α βγαζω 2520 μορια, με το Β βγαζω 2920 μορια. που θα ειμαι πιο σιγουρα επιτυχων κατα την αποψη σας; Επισης να σας διευκρινησω κατι. Στα υγειονομικα θα κοπουν αρκετοι, κυριως για ΔΜΣ , και για τα Τατουαζ ( Εγκυρο αυτο ) Επισης και στα αθληματα θα κοπουν αρκετοι , Κυριως κοπελες. Σας τα λεω με βαση της καταστασης του 2011. Επισης οσοι δεν ειστε απο Αθηνα να ξερετε οτι θα παραμεινετε Αθηνα τουλαχιστον για 7+ χρονια αρα αν εχετε οικογενειες, προβληματα προσωπικα κτλπ, σκεφτειτε το πολυ καλα, γιατι η ζωη στην Αθηνα ( οτι επαγγελμα και να κανεις ειναι δυσκολη εως και ανυποφορη ). Να πω καλη επιτυχια σε ολους, και ευχομαι να βγει αμεσα!!! ( Ειμαι του 1991 ) οποτε συνεπως καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ποια 7 χρόνια?; Τουλάχιστον 12 με 15 χρόνια Αθήνα
Brian 13

Δημοσίευση από Brian 13 »

Σιγουρα θα υπαρξει αξιοκρατια η παλι θα προηγηθει ο βυσματιας.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Πιο σιγουρος εισαι στη Β με 2920 πιστευω εγω!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Στη Β τα μορια φτανουν και κεπερνουν τα 3.000 κατα πολυ. Για μενα στην Α παλι μεσα εισαι αλλα μη σε παρουμε κ στο λαιμο. Οσον αφορα την αθηνα εκει θα μεινεις τουλαχιστον 10-15 χρονια ( ετσι οπως ειναι η κατασταση πλεομ εκει ) . Μετα με δοντακι φευγεις κοντα στον τοπο σου. Οσο για τη ζωη σαφως κ ειναι ενα τρελαδικο στην Αθηνα ( εχοντας ζησει αρκετα χρονια εκει) Γι αυτο οσοι δεν εχετε σκοπο να πατε και απλα κανετε τα χαρτια σας ετσι για τον χαβαλε καλυτερα να μη τα κανετε διοτι θα φατε καποια θεση απο καποιον που θελει. καλη επιτυχια βετερανε91 !
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Παιδια, μην γκρινιαζετε για τα κριτηρια, αυτα ηταν, ειναι και θα ειναι εις τους αιωνας των αιωνων, ΑΜΗΝ. Λετε για την ηλικια, τα μορια για δεα εδ, πολυτεκνους/τριτεκνους, κλπ, και αλλοι που μαζευουν 3000+ μορια και ειναι σιγουρα μεσα, τους πεταει εξω το υψος, διοτι ο "Μεσος Ορος" της Ελλαδος είναι 1.70 και παροτι γουσταρουν τα σωματα ασφαλειας, δεν ηταν τυχεροι στο να γεννηθουν σε DNA με μεγαλυτερο υψος. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα... αμα γουσταρετε αστυνομια πηγαινετε στην παντειο κοινωνιολογια, τελειωστε ιατρικη και πηγαινετε ειδικοτητα ιατροδικαστικης. Τροποι υπαρχουν, θεληση να υπαρχει. ΑΥΤΑ!!! Καλη Επιτυχια σε ολους οσους κανουν την προσπαθεια στην προκυρηξη, και να θυμαστε, η ζωη δεν τελειωνει με αυτην!!!
Veteranos91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Veteranos91 »

Το λιγοτερο ειναι 7 και βαλε. Γιατι εχω ακουσει ατομα του τυπου, σιγα μωρε παμε να φαμε στην Αθηνα το αγγουρι 3-4 χρονακια, θα λαδωσουμε μετα και θα βρουμε τροπο να παμε στα χωρια μας. Απλα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Δυστυχως ειναι μυθος, τα ενοικια αυτη την στιγμη κυμαινονται στα 350? μεσο ορο για ενα απλο σπιτι για οσους δεν γνωριζουν και επειδη υπαρχει το περιβοητο AirBnB πλεον η ευρεση σπιτιου εδω στην Αθηνα ειναι στην κυριολεξια Στοιβος μαχης. να τονισω επισης οσοι ειναι κατω απο 1,68 προσωπικη μου αποψη να μην μπουν στον κοπο γιατι θα δημιουργισουν τζαμπα χαος στην διαδικασια προσληψης. στα Αθληματα οπου θα ειναι την τριτη μερα και τελευταια σε μετρανε το υψος με ακριβεια. Εκει κοπηκαν αρκετοι, καποιοι 1,69 τους ειχαν στα μονοζυγα για κανενα 20λεπτο. Θα μετρηθει το υψος επισης και στα υγειονομικα. Σκοπος μου ειναι να πληροφορησω με ακριβεις γνωσεις επι του θεματος. Δεν εχω σκοπο καμμια προσβολη η ψευδους πληροφορησης. Εδω οφειλουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με ακριβης στοιχεια που κατεχουμε, και οχι με παραπληροφορηση οπως και κανουν site και δημοσιογραφοι με σκοπο να δημιουργισουν ανασφαλειες και συγχυση.
James

Δημοσίευση από James »

Θα βγουν εκτος πολυ λογω τατουαζ. Ο βαθμος απολυτιρου θα παιξει βασικο ρολο.
Tvg

Δημοσίευση από Tvg »

Καλησπέρα παιδιά για μετάθεση ξέρω και εγώ τουλάχιστον 7 χρόνια αλλά υπάρχουν και οι αποσπάσεις. Εγώ μένω σε νησί και έχω ρωτήσει αρκετούς ειδικούς φρουρούς πως έχουν έρθει. Και μου είπαν με απόσπαση από τον 2 χρόνο ενώ η οργανική τους θέση είναι στην αθηνα. Τώρα δεν νομίζω να μου λένε ψέματα καθώς το νησί όντως χρειάζεται αστυνομικούς.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Μην ακουτε παπατζες η προκυριξη θα βγει οκτομβρη θα δινοε αθληματα
35mkdea

Δημοσίευση από 35mkdea »

Έχω πληροφορίες παιδιά. Η προκήρυξη θα προσβληθεί σε ότι αφορά τη μοριοδότηση τριτεκνια πολυτεκνια κλπ και καλά θα κάνουν εδώ που τα λέμε, αλλά και σε ότι αφορά τα δεα. Με το επιχείρημα ότι δεα πρεπει να έχεις την οικονομική δυνατότητα να βρεις σπίτι όπου υπηρετείς τη θητεία σου, άρα δε γίνεται να μειδοτήσουμε στα μόρια επειδή κάποιοι είχαν την άνεση και πήγαν δεα. Αυτές οι κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Άρα, μόλις εκδοθεί, πιο πιθανό είναι να μπει συρτάρι μέχρι να αποφασίσουν στο ΣτΕ τι θα γίνει και αν δεν είναι υπέρ τους θα ασκήσουν και έφεση. Σε 2μιση 3 χρόνια το κόβω να βγαίνει και τότε όντως να υπάρχει αύξηση ηλικίας λόγω ότι πάγωσε με τα δικαστήρια η όλη διαδικασία. Οπότε σε κάποιους ανυπόμονους εδώ μέσα περαστικά
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Bill931 έγραψε:Ποια 7 χρόνια; Τουλάχιστον 12 με 15 χρόνια Αθήνα

για τους αθηναιους ειναι οτι πρεπει

Arxhgos

Δημοσίευση από Arxhgos »

Καλησπέρα σας εγώ έχω απο ΕΠΑΛ 2 χαρτιά.1 Που ειναι το απολυτήριο (16) και 2 ενα που ειναι το πτυχίο (17)

Ποίο είναι καλύτερο να βάλω για τα μόρια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης