Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nagia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nagia »

Περιπου 2200 α κατ, Εσυ?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε nagia το περιπου μου άρεσε, δεν ξερεις ακριβως;2320 α
Nagia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nagia »

2240 σιμεων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι χρήστες Nagia και PETRAN απενεργοποιήθηκαν για 48 ώρες. Εδώ το θέμα μας είναι οι βάσεις για τους ΕΦ και όχι το ξεκατίνιασμα και οι προσωπικές επιθέσεις. Υπάρχει ο υγιής αντίλογος τον οποίο επαναλαμβανόμενα αγνόησαν οι συγκεκριμένοι 2 χρήστες. Να σας υπενθυμίσω ότι υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα για αυτές τις περιπτώσεις. Εννοείται πως εάν και το θέμα ξεφτιλιστεί θα κλειδωθεί. Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι όταν κάνατε εγγραφή συμφωνήσατε και αποδεχτήκατε τους κανονισμούς και τους όρους εγγραφής για το φόρουμ . Σας ευχαριστώ.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:vag πανε στο αλλο τοπικ και γραψε μια προβλέψη ή μια πληροφορία για να αποκατασταθει το ονομα σου στο φορουμ

ασε δεν το χω. Εχω πει βαση για α 2450. Ελπιζω να πεσω εξω παλι και να με βριζουν ολοι γιατι θα ειναι για καλο. Να ειναι πολυ πιο χαμηλα...
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Παντως ρε παιδια η αντιληψη ορισμενων σπαει κοκαλα! Ο αλεξιπτωτιστης ειπε με απλα ελληνικα οτι η βαση φετος θα ειναι χαμηλοτερη... Ο 400ος περσινος και ο 960ος φετινος ειναι οι "βασεις". Αρα οταν σου λεει οτι τα μορια του φετινου 960ου θα ειναι χαμηλοτερα απο τα μορια του περσινου 400ου σημαινει οτι Θ Α Π Ε Σ Ε Ι Η Β Α Σ Η!

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

LEW. έγραψε:Παντως ρε παιδια η αντιληψη ορισμενων σπαει κοκαλα! Ο αλεξιπτωτιστης ειπε με απλα ελληνικα οτι η βαση φετος θα ειναι χαμηλοτερη... Ο 400ος περσινος και ο 960ος φετινος ειναι οι "βασεις". Αρα οταν σου λεει οτι τα μορια του φετινου 960ου θα ειναι χαμηλοτερα απο τα μορια του περσινου 400ου σημαινει οτι Θ Α Π Ε Σ Ε Ι Η Β Α Σ Η!

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Αυτο το θα πεσει η βαση ειναι πολυ αοριστο... Περσυ πηρε 400 φετος 960 λογικο ειναι να κατεβει... Εγω θα σας πω το αλο, οι βασεις φετος θα ειναι μεγαλυτερες βαση του 960 περσινου. Σας ικανοποιει αυτο; Δν το λεω για το ΛΕΩ αυτο, απλα μην περνετε τοσο δυνατα την αποψη του αλεξιπτοτιστη!

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Το ίδιο πράγμα λέτε και το ίδιο πράγμα λέμε τόσο καιρό, μην παίζετε με τις λέξεις και μπερδεύεστε. Επίσης μην πιστεύετε τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα μόνο και μόνο επειδή σας συμφέρει. Έλεος.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Ρε παλικαρια ολοι εχουμε τον ιδιο στοχο εδω μεσα στο φορουμ που μπαινουμε! Λογικο ειναι καποιοι να μπουνε που εχουν αρκετα μορια και καποιοι οχι! Το θεμα ειναι αν καποιος ή καποια μαθαινει κατι το οποιο ισχυει και ειναι απο εμπιστη πηγη να το λεει ετσι οπως του το λεει οχι να το πλαθει οπως θελει αυτος και να δημιουργειται χαμος! Τωρα προσπαθουμε να βρουμε ποσο ειχε ο 400 περσυ και να βγαλουμε την βαση την φετινη! Ελεος! Υπαρχει αγχος το ξερω! Αλλα!
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Το θέμα είναι απλό. Όλες οι προσωπικές και "λογικές" κρίσεις του καθενός είναι προσαρμοσμένες ώστε να περνάει και ο ίδιος. Ειδικά αν είναι κοντά στα περσινά μόρια. Όποιος έχει 2200-2300 λέει ότι η βάση θα είναι εκεί, ο άλλος που έχει αέρα πάνω από 2500 λέει θα είναι 2450-2500! Λογική αντίδραση είναι αυτή, όλοι θέλουν να ελπίζουν. Ε στο τέλος αφού τα έχουμε πει όλα, κάποιοι θα πέσουν μέσα στις κρίσεις τους. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ακριβής πληροφορία και όχι προσωπική εκτίμηση.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

battle3 έγραψε:Το θέμα είναι απλό. Όλες οι προσωπικές και "λογικές" κρίσεις του καθενός είναι προσαρμοσμένες ώστε να περνάει και ο ίδιος. Ειδικά αν είναι κοντά στα περσινά μόρια. Όποιος έχει 2200-2300 λέει ότι η βάση θα είναι εκεί, ο άλλος που έχει αέρα πάνω από 2500 λέει θα είναι 2450-2500! Λογική αντίδραση είναι αυτή, όλοι θέλουν να ελπίζουν. Ε στο τέλος αφού τα έχουμε πει όλα, κάποιοι θα πέσουν μέσα στις κρίσεις τους. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ακριβής πληροφορία και όχι προσωπική εκτίμηση.

αυτο που λες ειναι φιλε μου ο καθενας προσαρμοζει την βαση εκει που τν βολευει! Ωστε να ειναι μεσα αυτος! Αν στην ψηφοφορια που γινεται στο φορουμ εβαζε ο καθενας βαση τν μοριων του θα βγαζαμε μια ακρη τωρα βαλαμε την κατηγ που θελουμε να ειναι και να ημαστε μεσα εμεις!
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Ακριβώς. Ειδικά η ψηφοφορία δεν είναι με τπτ αντικειμενική! Έχουν μπει τα πάντα.
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Συμφωνω με battle... Αλλα οι αποψεις που ασχολουντε ολοι ειναι αυτες που παταν καπου. Δηλαδη μιλησα με τον ντουμα, μιλησα με τον πλανηταρχη, με ειπε ο στρατηγος κτλ... Εγω εχω κανει εκτιμηση μοριων βαση λογικης το διευκρινησα... Προσωπική άποψη! Οταν εκανα τα χαρτια μου με ειπε ενας αρχιφυλακας ποσα εχεις 2350 με λεει ανετα εισαι μεσα. Θα μπορουσα να το γραψω και να σπειρω τον πανικο, ααααα του ειπε μεσα ενας αρχιφυλακας αυτος κατι ξερει. Δν το εκανα γτ λεω αυτος εχει προλαβει και παλιοτερες προκηρυξεις οποτε μπορει ναχει μεινει στα 1800 μορια που μπαιναν! Οποτε λιγο προσοχη με τα κονε σας ολοι και τη λετε εδω. Και μην πειτε αμα δν θες μην μπαινεις ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε...

Απαγορεύονται τα κεφαλαία (Greek_Army)

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Στο δικο μου το τμήμα ονθυπας μερωτησε ποσα έχω του λεώ 2320 και μου είπε όσοι έχουν απο 2300 και πάνω είναι μέσα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες