Γκρεεκ να σε ρωτησω κατι. αν βγαλω φωτοτυπια τιν καρτελα που δινω σηματα για φωρτηγο για να το καταθεσω στιν προκηρηξη και να τους παω το γνησιο σε 3-4 μερες γινετε; η θελη βαιβεωση απο το συγγηνονιον που να λεει οτι εχω περαση και τα σηματα και τιν οδηγηση
Βαλαντη σιγουρα θα βγει σε 2-3 ημερες; Εγω το περιμενα εναν μηνα+. Καταθετης την βεβαιωση κ το πρωτοτυπο πρεπει να το πας στο α. Τ της περιοχεις σου μεχρι τις 18/09.
Βαλαντης έγραψε:Γκρεεκ να σε ρωτησω κατι. Αν βγαλω φωτοτυπια τιν καρτελα που δινω σηματα για φωρτηγο για να το καταθεσω στιν προκηρηξη και να τους παω το γνησιο σε 3-4 μερες γινετε; Η θελη βαιβεωση απο το συγγηνονιον που να λεει οτι εχω περαση και τα σηματα και τιν οδηγηση
γίνεται αυτό που λες, απλά μετά θέλεις χαρτί και από την νομαρχία!
Υ. Γ Παιδιά για απλή συζήτηση υπάρχει πλέον και ΚΨΜ για Σωματα Ασφαλειάς ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Σεπ 09, 2010 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βαλαντης έγραψε:Γκρεεκ να σε ρωτησω κατι. Αν βγαλω φωτοτυπια τιν καρτελα που δινω σηματα για φωρτηγο για να το καταθεσω στιν προκηρηξη και να τους παω το γνησιο σε 3-4 μερες γινετε; Η θελη βαιβεωση απο το συγγηνονιον που να λεει οτι εχω περαση και τα σηματα και τιν οδηγηση
οχι θελει βεβαιωση οτι εχεις περασει... Σηματα και οδηγηση. Και οτι 8α προσκομισεις το διπλωμα σου!