Ο ΔΜΣ θα είναι στην προκήρυξη κ οχι στο ΦΕΚ.MIXALHS GLOCK έγραψε: Παιδιά που αναφέρει τον ΔΜΣ μέσα στην απόφαση με τα προσόντα που διαβάσαμε;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Contractor οκ φιλε ευχαριστω και κατι ακομα αν εχω διπλωμα για μοτοποδηλατο και οχι μοτοσικλετας παλι θα παρω 300 μορια; Γιατι κατι τετοιο διαβαζα εδω μεσα τις προαλες.
Μοτοποδήλατο 100 ... μοτοσυκλέτα 300
Οποιος εχει επισης lower β2 advance γ1 και profiecency γ2 μπορει να τα δηλωσει ολα μαζι και να παρει συνολικα ολα τα μορια η θα μετρησει μονο το μεγαλυτερο;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Πάλι το μεγαλύτερο, και για να σε προλάβω οποίος έχει φορτηγό και αυτοκινήτου πάλι το μεγαλύτερο που είναι 200 του φορτηγού
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Εχο το διπλομα φορτιγου τελη αυγουστου. Στα χερια μ προλαβενο η βεβαιοση μετρει;
Ντοινγκ... Ποια βεβαίωση; Οτιδήποτε εκτός του διπλώματος δεν μετράει.Kirios έγραψε: Εχο το διπλομα φορτιγου τελη αυγουστου. Στα χερια μ προλαβενο η βεβαιοση μετρει;
Μετραει η βεβαιωση απλα πρεπει μετα να πας το διπλωμα με το που τελειωσει η προθεσμια καταθεσης δικαιολογητικων. Το ιδιο εκανε και ο αδερος μου το 11 και το αναφερει και η παραγραφος 6 στην προκηρυξη του 11
εσένα θα σε κόψουν από την ορθογραφία μην κάνεις αίτηση κανKirios έγραψε:Εχο το διπλομα φορτιγου τελη αυγουστου. Στα χερια μ προλαβενο η βεβαιοση μετρει;
Καλημέρα μια ερώτηση, αν έχεις δίπλωμα για 125 παίρνει τα ίδια μόρια με το αν έχεις για περισσότερα κυβικά; Συγνώμη αν έχει ξανά ρωτήσει κάποιος.
Δεν πειράζει Πέτρο... Μπορεί Α βγει πάλι για φυλακές που είναι μέχρι 32
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Παιδια Μίλησα με θείο μου ο οποίος δουλεύει στο ΦΕΚ. Μου είπε οτι για να βγει θελει 10-15 μερες κανονικα. Οπότε να υπολογίζουμε προς τέλη Αυγούστου Τωρα για να είναι σίγουρος 100% μου είπε δευτέρα να μιλήσουμε παλι ωστε να ρωτήσει τον διευθυντή. Οποτε δευτέρα θα σας ενημερώσω παλι.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αμα θελει 10-15 μερες δε παμε για τελος αυγουστου... παμε για 8-9-10 αυγουστου!
Θα το ξαναπω.. το φεκ δεν εχει καμια σχεση με το ποτε θα ανοιξουν οι αιτησεις μην μπερδευεστε μερικοι!!! συνηθως ςπ την στιγμη πκυ βγαινει το φεκ δινουν 10 μερες.. ισως κ παραπανω...
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Ακου μου ειπε οτι περνάει απο δυο επιτροπές. Παράλειψη δικια μου. Η οποια θελει συν δεκα μέρες ακόμα. Αλλα για να μη μου λεει ***** δευτέρα σίγουρα θα σας εχω νεα. Δεν ειναι εκει αυτήν τη στιγμή διοτι λείπει αλλα δευτέρα που θ είναι θα ξςεω. Αν βγει αύριο ή μεθαύριο δε ξερω αλλα μακάρι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης