Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Όχι αλλά εσύ το μπέρδεψες μάλλον. Αν ο 400 πέρυσι είχε 2450 πόσα είχε, ο 960 απλά θα μπορούσε φέτος να έχει 2420 πχ... Από προκύπτει αυτό που λες ότι θα έχει και ο 960 λιγότερα; Δηλαδή κάτω από 2240; !
Εχεις δίκιο φίλε. Το θέμα είναι η βάση
Αυτο σημαινει οτι θα ανεβουν 200 μορια βαση λογικης του αλεξιπτωτιστη. Γιατι λεει οτι θα ειναι λιγο πιο κατω απο 2450 της περσινης που ειχε ο 400. Αρα περσυ ο 960 ειχε 2240 και φετος αν η βαση δηλαδη ο 960 εχει λιγο πιο κατω απο 2450 την κατσαμε την βαρκα. Γιατι να ανεβουν τοσο ψιλα οι βασεις οταν δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο ουε καν ενδειξεις. Ετσι τρομοκρατειτε ο κοσμος να λετε μονο εγκυρα πραγματα οχι αερολογιες. Ευχαριστω!
Ολοι λενε για βαση 2200 με 2300 και δεν το βγαζουν απο τομυαλο τους, τώρα ή λαθος καταλαβε ο φιλος ή αλλιως του Τα ειπαν
Απορω πως γινεται ολοι οι ξερολες να ειναι εδω μεσα; Βαση λογικης κ μονο η βαση θα ανεβει σε σχεση με τον περσινο 400 αρα κ στον 960. Αλλα ποιος λεει οτι θα'ναι 200+ μορια; Δηλ το 2240 θα παει 2440;
Εκτιμηση προσωπικη οπως βλεπω τα πραγματα ο 960 max:2350 κ οι εχοντες 2300+ επυλαχοντες! Τα πιο πολλα ατομα εχουν απο 2200-2400! Κ μν ξεχναμε οτι υπαρχουν πολλα παιδια με αρκετα μορια που δν περασαν περυσι στους 400! Ευχαριστω!

- stathis_ellas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Κ εγω 2200-2300 λεω. Παραπανω βαση ειναι υπερβολη.
Σωστο σταθη, Μην σκασει όμως καμια ευχαριστη βόμβα για πιο κάτω απο 2200
- stathis_ellas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Πιο κατω βομβα ας σκασει... Πιο πανω να μν σκασει.

ΣΙΜΕΩΝ θα ηθελες-μπορουσες να το αιτιολογησεις αυτο που λες για τν εξυπνη βομβα;

Κοπέλα μου κάτι άκουσα γι αυτο το λέω. Μπορει να είναι λαλακία αλλα το άκουσα
Ενταξει αν το ακουσες καπου-καποτε τοτε αλλαζει το πραγμα! Αν θελεται να γινεται κουβεντα οσο το δυνατον σοβαροτερη κ να βγαινουν σωστα συμπερασματα αυτα τα ακουσα καπου κτλ δν ειναι αναγκη να λεγονται! Αυτα ειναι προσωπικες φιλοδοξιες του καθενος κι'οχι πραγματικοτητα!ΥΓ: Τα κοπελα μου/σου/του αστα στν ακρη! 

Καλα ντε μην βάρας. Αν είναι να μην γράφουμε αυτα που ακουμε τοτε τι να λέμε. Αν εννοεισ Οτι δεν είμαι σοβάρος εγω κ τα άλλα παιδια που γράφουμε εδω τοτε μην μπαινεις στο τοπικ
vag πανε στο αλλο τοπικ και γραψε μια προβλέψη ή μια πληροφορία για να αποκατασταθει το ονομα σου στο φορουμ
Δν ειπα σε κανενα σημειο των μνμ/των μου να μην πει καποιος κατι που ακουσε, ειπα να μν ειναι αοριστα αυτα πυ λεμε για να βγαινουν κ ασφαλη συμπερασματα! Ακουσες κατι (; ), ομορφα. Ποιος στο ειπε, ο περιπτερας πχ; Σιγουρα οχι. Στν τηλεοραση το ειδες; Το διαβασες καπου; Αυτο κ μονο εννοουσα! Να ειναι οσο το δυνατον εγκυροτερο οτι λεγεται. 

Ποσα μόρια έχεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες