Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Στο φεισμπουκ ανεφεραν πριν λιγο απο την ελληνικη αστυνομια για τις αιτησεις εως τωρα 10.700 Περιπου. Αρα ειχε δικιο ο φιλος προχθες που ειπε λιγο πανω απο 10.000 χιλιαδες.
Καλημερα. Πηγα στο τμημα να κανω την αιτηση και μου ειπαν λειπει ο διοικητης. Και να παω αυριο πρωι. Αυτο εγινε 11 το πρωι... Πουστια μοιριζομε. Σαβατοκυριακο μπορο να κανω αιτηση?
Καλησπερα! Ρε μν ασχολειστε με το τι κανει ο αλλος! Εγω ειμαι αστροναυτης και θελω να μπω Ε. Φ
. Ξερει κανενας τσακαλος τιποτα ημερομηνιες που περιμενουμε τα αποτελεσμτα; Και κατι αλλο. Πιστευω οτι οι αιτησεις πλεον εγιναν δν θα γινουν πολλες ακομα 2 μερες και τερμα... Και θα αρχισουμε να εχουμε και εικονα με τις αιτησεις που τοσο καιρο τωρα ειναι λογος να σκοτωνονται εδω μεσα μερικοι μερικοι... 
...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος asimike την Πέμ Σεπ 09, 2010 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΛΛΑΣ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Πηγα σημερα στο α. Τ της περιοχης μου να κανω τιν αιτηση και μου ειπανε να παω αυριο το πρωι κατα τις 9 γιατι και καλα ελειπε ο διοικιτις. Ηταν 11 το πρωι οταν εγινε αυτο... Πουστια μοιριζομε. Το σαββατο γινοντε αιτησης;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Κ εγω σαββατο τα εκανα αδελφε. Ρωτα ομως! Ολα ειναι πιθανα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλως ρε φιλε. Απλα ανχωθηκα ρε γαμοτο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
Κ εσυ τελευταια ημερα πηγες; Αμα σου λειπει κανενα χαρτι (χτυπαω ξυλο) θα τρεχεις τελευταια στιγμη; Λαθος σου.
φιλε βαλαντη αυριο ειναι Παρασκευη οχι Σαββατο, πηγαινε αυριο να εισαι σιγουρος και μν το αφησεις για Σ/Κ.Βαλαντης έγραψε:Πηγα σημερα στο α. Τ της περιοχης μου να κανω τιν αιτηση και μου ειπανε να παω αυριο το πρωι κατα τις 9 γιατι και καλα ελειπε ο διοικιτις. Ηταν 11 το πρωι οταν εγινε αυτο... Πουστια μοιριζομε. Το σαββατο γινοντε αιτησης;
ΕΛΛΑΣ
Αιτησεις σαββατιατικα; ! πρωτη φορα το ακουω αυτο. Λογικο ομως ακουγεται. Τι να πω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι θα ξανα παω αυριο. Τα εχω μαζεψη τα χαρτια... Απλα το εκανα στο τελος για να βαλω το δηπλωμα φωρτηγου μεσα αλλα κοπηκα στα σηματα ο μλκς
για να δουμε... Τι στο καλο δεν θα προλαβο εμχρι τι δευτερα

ναι οι αιτησεις Σαββατο θα γινονται κανονικα.PETRAN έγραψε:Αιτησεις σαββατιατικα; Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Λογικο ομως ακουγεται. Τι να πω.
ΕΛΛΑΣ
οχι.ΔΙΑΣ έγραψε: Θελει κ πιστοποιητικο γεννησεως;
απλα πρεπει να ξερεις τον αριθμο μητρ. Αρενωνsta8hsss έγραψε:οχι.ΔΙΑΣ έγραψε: Θελει κ πιστοποιητικο γεννησεως;
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες