Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Aaaaa

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από Aaaaa »

Stefanos44 έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:04 pm Παιδια η δικαστικη αστυνομια και μιλω συνολικα και για το πολιτικο αλλα λαι για το αστυνομιλο προσωπικο διεξαγει ερευνα σε συνεννοηση με τον εισαγγελεα εφοσον η υποθεση το απαιτει; Διαβασα τις αρμοδιότητες τους αλλα κατι δεν κολλαει εδω...

Επιδοση δικογραφων ---> θα επιδιδονται κατα πλειοψηφια ηλεκτρονικα

Εκτελεση δικαστικων αποφασεων --> οι μεταγωγες βρίσκονται στην ελας και στους εξωτερικους.

Ευταξια δικαστηριων--> Νταξει γελανε και οι πέτρες, αν δλδ θελουν να προσλαβουν κοσμο μονο για αυτο... Ας εδινα σε εταιρεια σεκιουριτι την ασφαλεια ή ας αφηνε την ελας. Με λεφτα του ταμειου ανακαμψης να προσλαβουν σεκιουριταδες πολυτελειας εν 2023 ειναι ολιγον αστειο.

Πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι για γέλια αυτο το σώμα. Και απορω κιολας που ζητανε ΠΕ και ΤΕ για το αστυνομικο και σε οριζουν αρχιφυλακα κιολας αν εχεις μεταπτυχιακό. Να κάνει τι ο ο μεταπτυχιουχος; Να βγαζει τις βαρδιες στους υφισταμενους του να προσεχουν τα ντουβαρια και τα θρανια.

Φεκ για γελια... Δυστυχως! Να φανε τα λεφτα του ταμειου ανακαμψης και τιποτα αλλο.
Και εγώ όταν διάβασα τις αρμοδιότητες φίλε απόρησα. Ας μας εξηγήσει κάποιος που γνωρίζει κάτι περισσότερο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:08 pm Εγω στο μητρώο ασεπ περα απο το απολυτήριο λυκείου μου θέλω να περάσω και το πτυχίο επαλ που εχω αρκετά καλό βαθμό. Πείτε οτι βγει κάποια προκήρυξη, πως θα δηλώνω με ποιο απο τα 2 θέλω να πάρω μέρος; Συγνώμη για την άκυρη και μάλλον χαζή ερώτηση απλα εχω ριξει κοπο 2-3 χρόνια και δεν θέλω να παει κάτι στραβα
Όταν βγει η προκήρυξη, θα λεέι με τι θα μοριοδοτήσε περισσότερο, με απλό απολυτήριο ή επαλ. Αν είναι το ίδιο, βάζεις όποιο θες.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ισχύει ότι το σώμα δεν ξεκινάει καλά, είναι μόνο για φύλαξη και κλητήρες.
Ηλεκτρονικά δεν πηγαίνουν τα πάντα, μηνύσεις εξώδικα κλπ πρέπει να την παραδόσεις στο χέρι του άλλου η να την θυροκολλησεις.
Στην εκτέλεση αποφάσεων των δικαστηρίων εκτός από φυλάκιση άρα και μεταγωγη, είναι τα εντάλματα σύλληψης, και οι εξωσεις.
Οι ΤΕ ΠΕ θα είναι προϊστάμενοι Φύλαξης, θα βγάζουν πρόγραμματα, θα χρεωθούν αποθήκες οπλισμού.
Το αστυνομικό προσωπικό δεν παίρνει καθόλου μέρος στην προανάκριση. Μόνο οι ΠΕ Νομικής είναι ανακριτικοι και αυτοι θα ασχολούνται με τις δικογραφίες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:08 pm Εγω στο μητρώο ασεπ περα απο το απολυτήριο λυκείου μου θέλω να περάσω και το πτυχίο επαλ που εχω αρκετά καλό βαθμό. Πείτε οτι βγει κάποια προκήρυξη, πως θα δηλώνω με ποιο απο τα 2 θέλω να πάρω μέρος; Συγνώμη για την άκυρη και μάλλον χαζή ερώτηση απλα εχω ριξει κοπο 2-3 χρόνια και δεν θέλω να παει κάτι στραβα
Όταν βγει η προκήρυξη, θα λεέι με τι θα μοριοδοτήσε περισσότερο, με απλό απολυτήριο ή επαλ. Αν είναι το ίδιο, βάζεις όποιο θες.
Ωραία σε ευχαριστώ για αυτο το κομμάτι. Τώρα έχω μπει να δω στα γρήγορα πως είναι αυτο το μητρώο ασεπ και έχω μια απορία. Το πτυχίο του επαλ το περνάω στην κατηγορία τίτλοι σπουδων και στην περιγραφή γράφω πτυχίο επαλ?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:39 pm
niasimas έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:29 pm
Ωραία σε ευχαριστώ για αυτο το κομμάτι. Τώρα έχω μπει να δω στα γρήγορα πως είναι αυτο το μητρώο ασεπ και έχω μια απορία. Το πτυχίο του επαλ το περνάω στην κατηγορία τίτλοι σπουδων και στην περιγραφή γράφω πτυχίο επαλ;
Στους βασικούς τίτλους σπουδών, βάλε απολυτήριο και επάλ. Εκπαιδευτικό ίδρυμα, γράφεις επαλ. Τμήμα, την ειδικότητα. Τίτλος πτυχίου, γράψε απολυτήριο. Τα άλλα είναι εύκολα. Έτσι έκανα εγώ, για το απολυτήριο γενικού.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Diasostis31 έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 8:35 pm Ισχύει ότι το σώμα δεν ξεκινάει καλά, είναι μόνο για φύλαξη και κλητήρες.
Ηλεκτρονικά δεν πηγαίνουν τα πάντα, μηνύσεις εξώδικα κλπ πρέπει να την παραδόσεις στο χέρι του άλλου η να την θυροκολλησεις.
Στην εκτέλεση αποφάσεων των δικαστηρίων εκτός από φυλάκιση άρα και μεταγωγη, είναι τα εντάλματα σύλληψης, και οι εξωσεις.
Οι ΤΕ ΠΕ θα είναι προϊστάμενοι Φύλαξης, θα βγάζουν πρόγραμματα, θα χρεωθούν αποθήκες οπλισμού.
Το αστυνομικό προσωπικό δεν παίρνει καθόλου μέρος στην προανάκριση. Μόνο οι ΠΕ Νομικής είναι ανακριτικοι και αυτοι θα ασχολούνται με τις δικογραφίες.
Γι'αυτό φωνάζουν, στην διαβούλευση, για την μοριόδοτηση. Δίνεις τόσα μόρια για ειδικές, όταν η δικαστική, θα είναι μόνο για φύλαξη και κλητήρες. Άντε και ταχυδρόμοι.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Και δίκιο έχουν...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και για το όριο ηλικίας, δίκιο έχουν. Με τέτοια καθήκοντα, απαιτείται αύξηση. Το ζητάει και ο λαός!
Επισκέπτης

Είδατε τι γίνεται στα σχόλια ; Χαμος με τη μοριοδότηση για να βγει… λίγες μέρες έμειναν να δουμε τελικά πως θα το πάνε το πράγμα
Dimis2023

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Για δικαστική γνωρίζουμε όρια ηλικίας; Ευχαριστώ πολυ
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dimis2023 έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 9:50 pm Για δικαστική γνωρίζουμε όρια ηλικίας; Ευχαριστώ πολυ
Προς το παρόν, ανώτατο 30. Μετά την διαβούλευση, μπορεί να αλλάξει.
Επισκέπτης

Και γιατί δεν έβγαζε για κλητηρες πολύ απλά.
Dimis2023

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Τέθηκε θέμα για το ηλιακό όριο στην διαβούλευση το γνωρίζεις η απλά το εικάζεις φίλε μου ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Dimis2023 έγραψε: Δευ Αύγ 28, 2023 11:17 pm Τέθηκε θέμα για το ηλιακό όριο στην διαβούλευση το γνωρίζεις η απλά το εικάζεις φίλε μου ;
Μπες στην διαβούλευση, στο άρθρο που λέει για τατουάζ, υπάρχουν καμία πενηνταριά σχόλια για το όρια.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ήθελαν εδώ και χρόνια να πάρουν στα δικαστήρια ενόπλους φρουρούς για να φύγει η ΕΛΑς, αλλά επειδή δόθηκε κονδύλιο απ την Ευρώπη, τους έδωσε ελάχιστες αρμοδιότητες παραπάνω και τους βάφτισε Δικαστική Αστυνομία.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Η υπηρεσία έτσι όπως την έφτιαξαν δεν έχει καμία σχέση με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές, που είναι ανώτερη απ την απλή αστυνομία σε όλα τα κράτη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες