Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Δημοσίευση από το armyvoice

Διαβάζοντας το προσχέδιο της προκήρυξης που διέρρευσε ανεπίσημα , και έχει σταλθεί ήδη στο εθνικό τυπογραφείο για δημοσίευση, αναρωτηθήκαμε αρκετοί τι έτος έχουμε και τι κυβέρνηση.

Γιατί περισσότερο θυμίζει προκήρυξη Αγροφυλακής άλλων εποχών .

Εν έτει 2019, με νέα κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια μας είχε βομβαρδίσει σε δηλώσεις περί αριστείας, ότι δε γίνεται στο δημόσιο να προσλαμβάνονται τόσα πολλά άτομα δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης κλπ.

Και τώρα η κυβέρνηση του , είναι έτοιμη να δημοσιεύσει ακριβώς την ίδια προκήρυξη του 2011 χωρίς να αλλάξει ούτε ένα κόμμα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η υπερ-μοριοδότηση των ΔΕΑ ΕΔ ( έφεδροι αξιωματικοί Ειδικών Δυνάμεων) με 1.000 μόρια, βγάζει εκτός συναγωνισμού άτομα με υψηλά απολυτήρια , ξένες γλώσσες και πιθανόν πτυχία πανεπιστημίων

Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

παράδειγμα ένας ΔΕΑ ΕΔ με 9 απολυτήριο Λυκείου στον πίνακα μορίων είναι στην ίδια θέση με κάποιον που έχει 18 και πτυχίο Αγγλικών.

Τα 500 μόρια που παίρνουν οι απλοί ΔΕΑ και οι ΣΤΡ Ειδικών Δυνάμεων είναι αρκετά.

Η μοριοδότηση επίσης της προεδρικής φρουράς , η οποία προστέθηκε από το πουθενά στις προκηρύξεις 2010-2011 πρώτη φορά,

μειώνει στον πίνακα κατάταξης παιδιά που υπηρέτησαν σε πιο μάχιμα σώματα με εκπαίδευση παρόμοια με των ειδικών δυνάμεων ( 71η Αερομεταφερόμενη , ΤΕΝΕΦ , Στρατονομία).

Ορθότερο θα ήταν να αφαιρεθεί η προεδρική φρουρά από την μοριοδότηση ή να προστεθούν επιπλέον «μάχιμα» σώματα.

Τέλος , η μοριοδότηση της πολυτεκνίας είναι αντισυνταγματική διότι δεν αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο πρόσληψης , και έρχεται σε αντίθεση προς τις αρχές τις ισότητας και της αξιοκρατίας.

Αν τελικά δημοσιευθεί έτσι η προκήρυξη , και όχι με ποσόστωση όπως είναι στις παραγωγικές σχολές της ΕΛ. ΑΣ. ( 10% των θέσεων σε τέκνα και γονείς πολύτεκνων οικογενειών ,4% των θέσεων σε γονείς και τέκνα τρίτεκνων οικογενειών )

θα κινηθούμε χιλιάδες άτομα δικαστικά κάνοντας προσφυγή και σύμφωνα με παλαιότερες αποφάσεις του ΣτΕ και του Διοικητικού Εφετείου, θα δικαιωθούμε.

Οι δηλώσεις , πριν λίγους μήνες, του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη ότι δεν είναι δυνατόν να μοριοδοτούνται τα κοινωνικά κριτήρια για την πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών, ξεχάστηκαν γρήγορα φαίνεται .

Brian 13

Δημοσίευση από Brian 13 »

Με μεσον εχει μπει λαος. Την επιλογη των προσοπων επιτροπη του ΑΣΕΠ την κανει η το υπουργειο;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Δικηγόρος λένε το έγραψε... Μήπως ξέρετε ποιος είναι; Τον θέλω για μια υπόθεση, φαίνεται καλος
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Κάντε πρόσφυγες το. Ιδιο που σας κάνει... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Προφανώς υπάρχουν άτομα π δεν μαζεύουν. Τα μόρια η την ηλικία και θέλουν να μπουν. Κ σεβαστό .. απλά δεν είναι σωστό επειδή εμείς δεν μπορούμε να καταστρέφουμε κ άλλους ! Αυτά είναι απλά παράπονα. νομικκα δεν στέκει τπτ.. φέρτε μ νόμους του κράτους που να δικαιώνει το όριο πχ !
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι φιλε δικιο έχεις... Το φεκ σήμερα αύριο θα βγει...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Επίσης όσοι από τους υποψήφιους π πληρούν τ κριτήρια κ όλα. Ας μ στείλουν. Προσωπικό μήνυμα. να κάνουμε μια. Ομάδα κ προσφυγή αν μας βλάψουν τα παράπονα των ατόμων π δεν έχουν τα προσόντα..
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Κανας χασοδικης θα ειναι, διοτι ουτε εδω προκειται να κερδισει κατι! Οσο και να κλαιτε απο βδομαδα σκαει το φεκ!

Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ιμακ εύγε φιλε μου... Θα πεθάνουν απτην ζήλια τους και δεν θα καταφέρουν και τπτ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κρατηστε επιπεδο στη συζητηση και αφηστε τους χαρακτηρισμους !! Μερικοι θα φατε block απτον D.Y.K αν συνεχισετε αυτη τη συμπεριφορα. Οποιος θελει να παει ΣτΕ μπορει ελευθερα να παει , δεν θα του πει κανενας τι να κανει και πως. Ο καθενας λοιπον ας κοιταξει να κανει την αιτηση σου και να κοιταξει να περεσει στο σωμα.
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Λες και άλλαξαν κάτι από το 11 και βγήκε ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί, όπως είπα πριν λίγες μέρες ο θεσμός των ΕΦ προσλαμβάνει με αυτά τα κριτήρια εδώ και τόσα χρονια αν ήταν αλλά τα κριτήρια θα ήταν άλλος θεσμός. Κάποιοι θα μπουν κάποιοι όχι και θα το σεβαστούν, οι υπόλοιποι στον γυναικολόγο τους
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Μια ερωτηση παιδια πειτε πως καποιος εχει ας πουμε διπλωμα για μοτοποδηλατο που πιανει 100 μορια και για μοτοσικλετα που πιανει 300 μπορει να τα δηλωσει και τα 2 και να παρει επιπλεον 400 μορια και απο τα δυο μαζι;
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Διογένη παίρνεις μόνο τα 300 της μοτοσικλέτας.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Petros_Gnou έγραψε: Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι και εγώ έχω δώσει πληροφορίες αλλά και έχω πάρει; Εγώ ενημέρωσα εδώ μέσα ότι Βγήκε το ΦΕΚ... Δεν το ήξερε κανένας... Κόψε το υφακι αυτό και της π####... Εάν δεν έλεγα εγώ για το ΦΕΚ θα το έβλεπαν μετά από 1 μέρα... Νιώσε λίγο... Δεν είμαι για να λέω βλακιες εδώ μέσα αλλά και να δίνω... Πριν εγώ δεν έβαλα εδώ μέσα ότι κάποιοι έστειλαν μια Επιστολή για το ΣτΕ; Ενημερωτικά το έβαλα για να ξέρουνε τι γίνεται... Το ότι άρχισαν την επίθεση απέναντι μου δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά οι ίδιοι νομίζοντας ότι εγώ τα στέλνω και τα βάζω στα σιτε και της σελίδες... Ενδιαφέρομαι κγω για την προκυρηξη άσχετα άμα θα ανεβει το όριο ή όχι...

Ανέβασες μια επιστολή για τα δικαστήρια. ΟΧΙ για στο ΣΤΕ. Θα στο ξανά πω άλλη μια, ότι η προκήρυξη δεν σταματάει με τπτ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης