Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Καλα κρασια...
Είναι το τελευταίο link που παραθέτεται στο φόρουμ από το εν λόγω site.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Μπράβο όλη η Ελλαδα είναι στο ποδι για ενα κωλοπαιδι-ανάρχι τον Ρωμανό και μέσα σε μια νύχτα ψήφισαν για του βάλουν βραχιολάκι ωστε να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Και εμείς περιμένουμε προκήρυξη ειδικών φρουρών. Τα @@@@ μας θα πάρουμε όλοι. Φάνηκε για ποια παιδιά νοιάζονται οι αγαπημένοι μας πολιτικοί... Α! Και ψηφίστε ορισμένοι σύριζα για αλλαγή... Γελάει ο κόσμος...
Ενημερώνω τους φίλους που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη όπως και εγώ, οτι το αίτημα που βρισκόταν σε αναμονή τόσους μήνες στο υπουργείο οικονομικών υπογράφτηκε αρνητικά.
Για αυτους που δε το έπιασαν με τη πρώτη, επεσε ΑΚΥΡΟ.
Για αυτους που δε το έπιασαν και με τη δεύτερη, πήραμε το μπ@@ο
Θελω και μπορώ !
ας ησουν και συ εγγονος του Νασιουτζικ και θα εμπεινες χωρις προκυρηξη.john323 έγραψε:Μπράβο όλη η Ελλαδα είναι στο ποδι για ενα κωλοπαιδι-ανάρχι τον Ρωμανό και μέσα σε μια νύχτα ψήφισαν για του βάλουν βραχιολάκι ωστε να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Και εμείς περιμένουμε προκήρυξη ειδικών φρουρών. Τα @@@@ μας θα πάρουμε όλοι. Φάνηκε για ποια παιδιά νοιάζονται οι αγαπημένοι μας πολιτικοί... Α! Και ψηφίστε ορισμένοι σύριζα για αλλαγή... Γελάει ο κόσμος...
δε ξερω φιλε απο που το εμαθες αλλα σε πιστευω... Ωρα να κλειδωνει το θεματακι να ηρεμησουν τα νευρα του DYK για τις γιορτες...Dea_Lok έγραψε:Ενημερώνω τους φίλους που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη όπως και εγώ, οτι το αίτημα που βρισκόταν σε αναμονή τόσους μήνες στο υπουργείο οικονομικών υπογράφτηκε αρνητικά.

**παντως οσες ανακοινωσεις-ασχετο- δεν εβγαλε το σεφεαα ολο το χρονο τις εβγαλε σε 1,5 μερα...
Κουραγιο σε ολους εμας... ειναι τοσα πολλα που μας πνιγουν κ παραλληλα δεν υπαρχει διαθεση ουτε μια γραμμη να σχολιασω για ολο αυτο που μας εκαναν να υποστουμε...
να ρωτησω Dea_Lok πως το εμαθες; κριμα παντως...
Αν μας ελεγες κ απο που το εμαθες θα σε πιστευαμε. Ισως.Dea_Lok έγραψε: Ενημερώνω τους φίλους που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη όπως και εγώ, οτι το αίτημα που βρισκόταν σε αναμονή τόσους μήνες στο υπουργείο οικονομικών υπογράφτηκε αρνητικά. Για αυτους που δε το έπιασαν με τη πρώτη, επεσε ΑΚΥΡΟ. Για αυτους που δε το έπιασαν και με τη δεύτερη, πήραμε το μπ@@ο
Dea_Lok έγραψε:Ενημερώνω τους φίλους που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη όπως και εγώ, οτι το αίτημα που βρισκόταν σε αναμονή τόσους μήνες στο υπουργείο οικονομικών υπογράφτηκε αρνητικά.
Άκυρο γενικά ή ακυρο για φέτος;
Γιατι καθεστε και πιστεύεται οτι σας λεει ο καθενας εδω μεσα... Εδω δεν ξερει ο ιδιος ο υπουργός ποτε θα βγει θα ξερουνε αυτοι που ειναι εδω μεσα... Ολοι λεγατε οτι θα βγει και μεχρι τον Νοέμβριο απο έγκυρες πηγές και τιποτα δεν βγηκε... Τωρα παλι λετε οτι δεν θα βγει... Και εγω λεω οτι θα βγει μου το ειπαν μεσα απο το οικονομικόν... Αντε να δουμε ποιος θα παισει μεσα... Υπομονη παιδια και ολα θα γινουν... !!! Ααα Και κατι ακομα εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν... Κανονικα το 16... Καλη συνέχεια!!!
Καλη υπομονη στους υπολοιπους που παιρνουν την σκυταλη απο δω και περα... Για εμας μεχρι εδω ηταν συμφωνα με τα νεα που μαθαμε...
Γιατι εγω απο δικες μου πηγες ξερω οτι το αιτημα εχει παρει εγκριση (θεωρητικα) και οτι η τροικα ειναι που δεν την αφηνει να βγει..Dea_Lok έγραψε: Ενημερώνω τους φίλους που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη όπως και εγώ, οτι το αίτημα που βρισκόταν σε αναμονή τόσους μήνες στο υπουργείο οικονομικών υπογράφτηκε αρνητικά. Για αυτους που δε το έπιασαν με τη πρώτη, επεσε ΑΚΥΡΟ. Για αυτους που δε το έπιασαν και με τη δεύτερη, πήραμε το μπ@@ο
Οποιος παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις μπορει να κρίνει απο μόνος του αν έχει λήξει ολοκληρωτικά ή οχι.
Θελω και μπορώ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες