Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lswb

Δημοσίευση από lswb »

Greko_27 Σ' ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική σου απάντηση

τζενακι

Δημοσίευση από τζενακι »

Έχω πτύχιο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 18/9 με ειδικότητα υπαλλήλων διοικησης και οικονομίας επίσης έχω πτυχίο τει οικονομικά με υψηλό βαθμό Δίπλωμα Η/Υ δίπλωμα μηχανακιού και τώρα κάνω για αγγλικά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαι 1.61 νομίζω. Εχω πιθανότητες για λιμενικό η να το αφήσω ξέρει κανείς;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

τζενακι έγραψε:Έχω πτύχιο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 18/9 με ειδικότητα υπαλλήλων διοικησης και οικονομίας επίσης έχω πτυχίο τει οικονομικά με υψηλό βαθμό Δίπλωμα Η/Υ δίπλωμα μηχανακιού και τώρα κάνω για αγγλικά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαι 1.61 νομίζω. Εχω πιθανότητες για λιμενικό η να το αφήσω ξέρει κανείς;

με 1.61 κόβεσαι
fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fotofinish »

Να'σαι καλά greko_27, έκανα τα χαρτιά μου για ειδ/φρουρ. περιμένω για λιμενικό, αλλά τι να το κάνω,80 άτομα ακούγεται, τα 30 σε τεχνικές ειδικότητες, τα άλλα 50 γενικών καθηκόντων. (εγώ γυμναστής-αλεξιπτωτιστής) ... Σφαγή. Όλη η ουσία είναι να είσαι ΑΠΛΟΣ Λ/Φ. Όπως λένε και οι lynard skynard.simple man. Τέλοσπάντων... Καλή καρδιά.(συγνώμη για το παραλήρημμα) ...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fotofinish έγραψε: Όλη η ουσία είναι να είσαι ΑΠΛΟΣ Λ/Φ.
Ετσι μπραβο ρε φιλος. Το επιασες κι εσυ το νοημα. Ενας απλος ευθυνοφυγος τιποτενιος Λ/Φ. Ενα σκουπιδι, ενα κομματι κρεας, που το μονο που ειναι αξιο να κανει ειναι να καθετε στη σκοπια του, τσιγαρακι, φραπεδουμπα, ο μισθουλης να τρεχει, το 8ωρο να κυλαει, να κανουνει και κανενα νυχτερινουλι να παρει και τα extrαδακια και αν γινει κατι να λουφαξει για να σωσει τη μυζερη ζωουλα του. Ουτε για τηλεφωνητης να μην ειναι ικανος, γιατι το να σηκωνει το τηλεφωνο ειναι μεγαλη κουραση. Ασε που θα Τον παιρνουν και θα τον ρωτανε τα ιδια και τα ιδια και θα του πρηζουν τα συκωτια, κι αυτοςθα πρεπει να χαλαει το σαλιο του για τις ιδιες και τις ιδιες απαντησεις. Για περαιτερω ευθυνες και αρμιδιοτητες ουτε λογος. Οταν ομως αυριο αυτη η νοοτροπια πετυχει το στοχο της και γινει ενας " ΑΠΛΟΣ Λ/Φ " και σκεφτεται ετσι, Πραττει ετσι, και θα αισθανεσαι ετσι για τον εαυτο της ετσι, μη ζηταει οι αλλοι να την αντιμετωπιζουν με αξιοπρεπεια, γιατι δεν ειχε ποτε, ο " ΑΠΛΟΣ Λ/Φ ".

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

+1000 και δυστηχώς έχουνε μπει πολλοί με αυτή την νοοτροπία Εικόνα
fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Χαλάρωσε λίγο ''καταδρομέα''...simple man=Απλός ΑΝΤΡΑΣ. Ξέρεις τι πάει να πει άντρας; ... Σκουπίδια και κρέατα είναι οι περισσότεροι αξιωματικοί του Λ. Σ στην ψυχή. Μερικοί και στο σώμα... Όλη τη δουλειά τη βγάζουν οι ''απλοί'' μαζί με τους υπαξ και κάποιους αξιωματικούς, ελάχιστους, βέβαια σαπίλα υπάρχει παντού, και πάντα μα ΠΑΝΤΑ ξεκινάει από το ΚΕΦΑΛΙ αν με πιάνεις, γι'αυτό και δε γουστάρω αξιώματα φρου-φρου και αρώματα, γκέγκε; ... Όσο για τους φραπέδες τα τσιγαράκια την λούφα, την παραλλαγή και ότι άλλο γουστάρεις, αυτά σε κανα παιδάκι (ανήψι, εγγόνι, κλπ) που μπήκε με βύσμα... Τέλος, όταν ΄δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν είναι ντροπή να το ρωτήσεις.(Αυτό πήγαινε στο κομμάτι simple man. Άκουσέ το) ... Συγνώμη αδερφέ αλλά έδωσες δικαίωμα για ''γαύγισμα''...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Επειδή η κουβέντα ξεφεύγει απλά ο ΙΜΑΚ που είναι στο σώμα τα βλέπει καλύτερα τα πράγματα από εμάς που είμαστε απ'έξω

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Σεπ 03, 2010 2:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fotofinish έγραψε:Χαλάρωσε λίγο ''καταδρομέα''...simple man=Απλός ΑΝΤΡΑΣ. Ξέρεις τι πάει να πει άντρας; ... Σκουπίδια και κρέατα είναι οι περισσότεροι αξιωματικοί του Λ. Σ στην ψυχή. Μερικοί και στο σώμα... Όλη τη δουλειά τη βγάζουν οι ''απλοί'' μαζί με τους υπαξ και κάποιους αξιωματικούς, ελάχιστους, βέβαια σαπίλα υπάρχει παντού, και πάντα μα ΠΑΝΤΑ ξεκινάει από το ΚΕΦΑΛΙ αν με πιάνεις, γι'αυτό και δε γουστάρω αξιώματα φρου-φρου και αρώματα, γκέγκε; ... Όσο για τους φραπέδες τα τσιγαράκια την λούφα, την παραλλαγή και ότι άλλο γουστάρεις, αυτά σε κανα παιδάκι (ανήψι, εγγόνι, κλπ) που μπήκε με βύσμα... Τέλος, όταν ΄δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν είναι ντροπή να το ρωτήσεις.(Αυτό πήγαινε στο κομμάτι simple man. Άκουσέ το) ... Συγνώμη αδερφέ αλλά έδωσες δικαίωμα για ''γαύγισμα''...

Παρακαλω να ανακαλεσεις το γαυγισμα γιατι αν προσεξες γραφω σε 3το προσωπο και οχι σε 2ρο. Αρα βριζω την νοοτροπια που περιγραφω και οχι εσενα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

297ΙΜΑΚ έγραψε:
fotofinish έγραψε:Χαλάρωσε λίγο ''καταδρομέα''...simple man=Απλός ΑΝΤΡΑΣ. Ξέρεις τι πάει να πει άντρας; ... Σκουπίδια και κρέατα είναι οι περισσότεροι αξιωματικοί του Λ. Σ στην ψυχή. Μερικοί και στο σώμα... Όλη τη δουλειά τη βγάζουν οι ''απλοί'' μαζί με τους υπαξ και κάποιους αξιωματικούς, ελάχιστους, βέβαια σαπίλα υπάρχει παντού, και πάντα μα ΠΑΝΤΑ ξεκινάει από το ΚΕΦΑΛΙ αν με πιάνεις, γι'αυτό και δε γουστάρω αξιώματα φρου-φρου και αρώματα, γκέγκε; ... Όσο για τους φραπέδες τα τσιγαράκια την λούφα, την παραλλαγή και ότι άλλο γουστάρεις, αυτά σε κανα παιδάκι (ανήψι, εγγόνι, κλπ) που μπήκε με βύσμα... Τέλος, όταν ΄δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν είναι ντροπή να το ρωτήσεις.(Αυτό πήγαινε στο κομμάτι simple man. Άκουσέ το) ... Συγνώμη αδερφέ αλλά έδωσες δικαίωμα για ''γαύγισμα''...

Παρακαλω να ανακαλεσεις το γαυγισμα γιατι αν προσεξες γραφω σε 3το προσωπο και οχι σε 2ρο.Αρα βριζω την νοοτροπια που περιγραφω και οχι εσενα!

αυτό ακριβώς! Και εγώ που είμαι στην απ'έξω όπως και εσύ fotofinish πιστεύω γουστάρουμε ποιο πολύ την δουλεία από τα βυσματοπαιδάκια που είναι μέσα και ειδικά από κάτι γκόμενες

fotofinish
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΑΝΑΚΑΛΩ... Έτσι όπως το σύνθεσες το μήνυμα αισθάνθηκα ότι μου τα ''έχωνες''... Για περεταίρω Στο msn rory_g82@yahoo.gr .

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Δεκτη η ανακληση, θα τα πουμε απο κονταΕικόνα
lswb

Δημοσίευση από lswb »

Τελικά γνωρίζει κάποιος Αν θα "βγει" η προκήρυξη των 80; Έχει επικοινωνίσει κάποιος με το υπουργείο;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
fotofinish έγραψε: Όλη η ουσία είναι να είσαι ΑΠΛΟΣ Λ/Φ.
Ετσι μπραβο ρε φιλος. Το επιασες κι εσυ το νοημα. Ενας απλος ευθυνοφυγος τιποτενιος Λ/Φ. Ενα σκουπιδι, ενα κομματι κρεας, που το μονο που ειναι αξιο να κανει ειναι να καθετε στη σκοπια του, τσιγαρακι, φραπεδουμπα, ο μισθουλης να τρεχει, το 8ωρο να κυλαει, να κανουνει και κανενα νυχτερινουλι να παρει και τα extrαδακια και αν γινει κατι να λουφαξει για να σωσει τη μυζερη ζωουλα του. Ουτε για τηλεφωνητης να μην ειναι ικανος, γιατι το να σηκωνει το τηλεφωνο ειναι μεγαλη κουραση. Ασε που θα Τον παιρνουν και θα τον ρωτανε τα ιδια και τα ιδια και θα του πρηζουν τα συκωτια, κι αυτοςθα πρεπει να χαλαει το σαλιο του για τις ιδιες και τις ιδιες απαντησεις. Για περαιτερω ευθυνες και αρμιδιοτητες ουτε λογος. Οταν ομως αυριο αυτη η νοοτροπια πετυχει το στοχο της και γινει ενας " ΑΠΛΟΣ Λ/Φ " και σκεφτεται ετσι, Πραττει ετσι, και θα αισθανεσαι ετσι για τον εαυτο της ετσι, μη ζηταει οι αλλοι να την αντιμετωπιζουν με αξιοπρεπεια, γιατι δεν ειχε ποτε, ο " ΑΠΛΟΣ Λ/Φ ".

Συμφωνω απολυτα φιλε μουΕικόνα... Δυστυχως αυτα εχουν οι προσληψεις απο την πισω πορτα και η νοοτροπια του τυπου:ελα ρε φιλε εαν μπεις στο ΛΣ βολευτηκες, τι νομιζεις οτι θα κανεις;Εικόνα
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Παρ Σεπ 03, 2010 6:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

lswb έγραψε:Τελικά γνωρίζει κάποιος Αν θα "βγει" η προκήρυξη των 80;Έχει επικοινωνίσει κάποιος με το υπουργείο;

Το υπουργειο περιμενει την τελικη απαντηση απο το λογιστηριο του κρατους... Εαν ειναι θετικη, που θα ειναι λογικα, ναι θα βγει... Αλλα θα παρει καποιο χρονικο διαστημα... Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες